GearsUp 313 Opublikowano środa o 19:49 Autor Opublikowano środa o 19:49 2 minuty temu, addhoc napisał(a): Nintendo of America podaje, że to będzie NX. 7am PT/ 10am ET, jutro preview. Gdzie takie info? Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano środa o 19:50 Opublikowano środa o 19:50 Chłop chyba przeczytał twyta z zapowiedzi switcha Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 19:59 Opublikowano środa o 19:59 18 minut temu, GearsUp napisał(a): Chcę ze wszystkich sił poznać tok rozumowania co ci się nie spodobało. Może zbyt wiele wymagam i to jest po prostu choroba ale dam szansę Cieszysz się, że skończyła się era sprzętów prawdziwie przenośnych, bo nie mieścił ci się w spodniach GBP. Co jest odpowiedzią w nawiązaniu do tego, że napisałem, że Nintendo sprawiło, że konsole przenośne nie są już faktycznie przenośne. Co to ma kurwa do rzeczy odklejusie? Kto w ogóle pytał? Na forum raczej panuje beka z tego, że sprzęty rosną. Także błagam odklejeńcu, nie pisz do mnie więcej, a z przyjemnością porozmawiam z innymi nt. tego co faktycznie się w temacie S2 urodzi. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 20:03 Autor Opublikowano środa o 20:03 Weź leki na wieczór bo ci się tryb agresora załącza xD Dzięki Nintenda za koniec ery kieszonsolek a ty możesz sobie tam siedzieć na Vicie do końca życia xD Cytuj
Basior 1 129 Opublikowano środa o 20:19 Opublikowano środa o 20:19 Miałem Vite, PSP, 3ds, ds. Żadnej nie nosiłem w kieszeni. Szkoda konsoli. Amen 3 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 20:23 Opublikowano środa o 20:23 2 minuty temu, Basior napisał(a): Miałem Vite, PSP, 3ds, ds. Żadnej nie nosiłem w kieszeni. Szkoda konsoli. Amen U mnie to w sumie różnie bywa, w kieszeni spodni - bez sensu, ale jak studiowało się/pracowało w drugiej połowie roku to wyciągnięcie takiego małego bydlaka z kieszeni płaszcza to było coś wspaniałego. Cytuj
funditto 673 Opublikowano środa o 20:23 Opublikowano środa o 20:23 Nawet GBA szkoda było do kieszeni chować Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 20:26 Autor Opublikowano środa o 20:26 No dokładnie więc co za różnica, że Switch był hybrydą kiedy nadal był sprzętem typowo przenośnym a to że ktoś go nie mógł nosić po kieszeniach przez jego rozmiar? Cry me a river Nintendo i tak wyszło naprzeciw takim osobnikom wydając Lite'a a mogło tego nie robić Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 20:27 Opublikowano środa o 20:27 3 minuty temu, funditto napisał(a): Nawet GBA szkoda było do kieszeni chować Wiadomo, kwestia preferencji, ale liczę, że Nintendo dostarczy na rynek S2Lite'a, najlepiej z OLEDem. Grając teraz na PSP naprawdę doceniam ten form factor. Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano środa o 20:33 Opublikowano środa o 20:33 Jak do kieszeni to tylko anberniczek za 2 stówki 1 Cytuj
Homelander 2 371 Opublikowano środa o 20:34 Opublikowano środa o 20:34 Jak chcesz konsolę do kieszeni to masz dziesiątki Anberniców Cytuj
Daffy 10 708 Opublikowano środa o 20:34 Opublikowano środa o 20:34 Studiować w płaszczu xdddd 4 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano środa o 20:45 Autor Opublikowano środa o 20:45 9 minut temu, Daffy napisał(a): Studiować w płaszczu xdddd Wyciąganie na studiach konsoli przenośnej z płaszcza xd 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 778 Opublikowano środa o 20:51 Opublikowano środa o 20:51 Jakie płaszcze, jakie kieszenie? Do grania w podróży jest licencjonowany, elitarny plecak; Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano środa o 20:52 Opublikowano środa o 20:52 27 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): U mnie to w sumie różnie bywa, w kieszeni spodni - bez sensu, ale jak studiowało się/pracowało w drugiej połowie roku to wyciągnięcie takiego małego bydlaka z kieszeni płaszcza to było coś wspaniałego. Niestety Figaro nie miał ostatnio tyle szczęścia co ty 4 Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano środa o 20:55 Opublikowano środa o 20:55 Wiesz, w figaro widzą niespełnionego programistę, a na mnie patrzą jak na weterana wielu wojen konsolowych, to budzi respekt. Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano środa o 21:13 Opublikowano środa o 21:13 Thug2 na PSP to był mega szpil <3 Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano środa o 21:35 Opublikowano środa o 21:35 Dzieki steam deckowi stale pogrywam w klasyczne tony hawki na emu ps2. Polecam taki styl życia 1 Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano środa o 21:41 Opublikowano środa o 21:41 xD proszę cię z tym steam deckiem chłopie. Ja mówię o czasie, gdzie w przenośnych sprzętach przeskok był z tego na to I jeszcze można było wgrać zdjęcie mordy i grać hipkiem z własną gębą. Coś pięknego, wspaniałe czasy. 2 Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano środa o 21:49 Opublikowano środa o 21:49 No ale to ty dzwonisz Pamiętam te czasy i faktycznie przeskok był kosmiczny. Po co ta egzaltacja z twojej strony nie mam pojęcia Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano środa o 21:52 Opublikowano środa o 21:52 16 minut temu, maciucha napisał(a): Dzieki steam deckowi stale pogrywam w klasyczne tony hawki na emu ps2. Polecam taki styl życia Ale w płaszczu na studiach to pewnie jak strzelbę się trzyma to wielkie bydle 2 Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano środa o 21:55 Opublikowano środa o 21:55 4 minutes ago, maciucha said: No ale to ty dzwonisz Pamiętam te czasy i faktycznie przeskok był kosmiczny. Po co ta egzaltacja z twojej strony nie mam pojęcia Egzaltacja jest z tego, że thug2 na psp wyszedł dwadzieścia lat temu a ty wyskakujesz mi ze steam deckiem w 2025 roku i graniem w emulatorki jakby to było w ogóle porównywalne doświadczenie Cytuj
maciucha 11 679 Opublikowano środa o 22:00 Opublikowano środa o 22:00 Jasne, wtedy jeszcze konar płonął, trawa była zieleńsza i szyszki pachniały zupełnie inaczej. Ale dlaczego na forum o grach miałbym z tego powodu nie cieszyć się wciąż dającymi mnóstwo funu klasycznymi odsłonami tonego hawka, wiesz chyba tylko ty 1 Cytuj
jimmy 1 432 Opublikowano czwartek o 06:16 Opublikowano czwartek o 06:16 This is Furukawa, Arigato Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi