Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, GearsUp napisał(a):

Chcę ze wszystkich sił poznać tok rozumowania co ci się nie spodobało. Może zbyt wiele wymagam i to jest po prostu choroba ale dam szansę

Cieszysz się, że skończyła się era sprzętów prawdziwie przenośnych, bo nie mieścił ci się w spodniach GBP. Co jest odpowiedzią w nawiązaniu do tego, że napisałem, że Nintendo sprawiło, że konsole przenośne nie są już faktycznie przenośne. Co to ma kurwa do rzeczy odklejusie? Kto w ogóle pytał? Na forum raczej panuje beka z tego, że sprzęty rosną.

Także błagam odklejeńcu, nie pisz do mnie więcej, a z przyjemnością porozmawiam z innymi nt. tego co faktycznie się w temacie S2 urodzi.

Opublikowano

Weź leki na wieczór bo ci się tryb agresora załącza xD

Dzięki Nintenda za koniec ery kieszonsolek a ty możesz sobie tam siedzieć na Vicie do końca życia xD

Opublikowano
2 minuty temu, Basior napisał(a):

Miałem Vite, PSP, 3ds, ds. Żadnej nie nosiłem w kieszeni. Szkoda konsoli. Amen

U mnie to w sumie różnie bywa, w kieszeni spodni - bez sensu, ale jak studiowało się/pracowało w drugiej połowie roku to wyciągnięcie takiego małego bydlaka z kieszeni płaszcza to było coś wspaniałego. :banderas:

Opublikowano

No dokładnie więc co za różnica, że Switch był hybrydą kiedy nadal był sprzętem typowo przenośnym a to że ktoś go nie mógł nosić po kieszeniach przez jego rozmiar? Cry me a river

Nintendo i tak wyszło naprzeciw takim osobnikom wydając Lite'a a mogło tego nie robić

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

U mnie to w sumie różnie bywa, w kieszeni spodni - bez sensu, ale jak studiowało się/pracowało w drugiej połowie roku to wyciągnięcie takiego małego bydlaka z kieszeni płaszcza to było coś wspaniałego. :banderas:

Niestety Figaro nie miał ostatnio tyle szczęścia co ty :/

Screenshot_20250115_214927_Reddit.thumb.jpg.bd8df088b62fc05fdb59f7b4f75059bd.jpg

• Haha 4
Opublikowano

xD proszę cię z tym steam deckiem chłopie. Ja mówię o czasie, gdzie w przenośnych sprzętach przeskok był z tego

Image+3.jpg

na to

THUG2-_Remix.jpg

I jeszcze można było wgrać zdjęcie mordy i grać hipkiem z własną gębą. 

Coś pięknego, wspaniałe czasy.

• Plusik 2
Opublikowano
16 minut temu, maciucha napisał(a):

Dzieki steam deckowi stale pogrywam w klasyczne tony hawki na emu ps2. Polecam taki styl życia :banderas:

Ale w płaszczu na studiach to pewnie jak strzelbę się trzyma to wielkie bydle

• Haha 2
Opublikowano
4 minutes ago, maciucha said:

No ale to ty dzwonisz :dafuq:

Pamiętam te czasy i faktycznie przeskok był kosmiczny. Po co ta egzaltacja z twojej strony nie mam pojęcia :dafuq: 

Egzaltacja jest z tego, że thug2 na psp wyszedł dwadzieścia lat temu a ty wyskakujesz mi ze steam deckiem w 2025 roku i graniem w emulatorki jakby to było w ogóle porównywalne doświadczenie

Opublikowano

Jasne, wtedy jeszcze konar płonął, trawa była zieleńsza i szyszki pachniały zupełnie inaczej.

Ale dlaczego na forum o grach miałbym z tego powodu nie cieszyć się wciąż dającymi mnóstwo funu klasycznymi odsłonami tonego hawka, wiesz chyba tylko ty :reggie:

• beka z typa 1