Krzysztof93 1 410 Opublikowano czwartek o 13:24 Opublikowano czwartek o 13:24 Ale to żałosne ten Switch 2 wydaje się brzydszy niż 1 Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano czwartek o 13:25 Opublikowano czwartek o 13:25 Wzięli mnie z zaskoczenia, ale ta niepełna wsteczna to tak średnio. A to MK to chyba dalej 8 tylko z upgradem XDD Cytuj
drozdu7 2 930 Opublikowano czwartek o 13:26 Opublikowano czwartek o 13:26 (edytowane) Nie no ale już tak bez beki to mamy tu do czynienia z najnudniejszym przeniesieniem designu w historii. Nie wiem czy była jakaś generacja gdzie dostarczono dosłownie identycznie wyglądający sprzęt Mario Kart 8 deluxe z wymogiem online i nowym abo Edytowane czwartek o 13:27 przez drozdu7 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:26 Autor Opublikowano czwartek o 13:26 Pewnie domyślnie chcieli to ogłosić w kwietniu ale, że wylały się leaki to trzeba było działać xd Cytuj
hudiny 14 Opublikowano czwartek o 13:28 Opublikowano czwartek o 13:28 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Pewnie domyślnie chcieli to ogłosić w kwietniu ale, że wylały się leaki to trzeba było działać xd Chcieli to ogłosić 4 lutego tak jak napisali na koniec prezentacji Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:28 Autor Opublikowano czwartek o 13:28 Nie będzie aż tak znacznie większa, po ramkach widać że raczej LCD. Cytuj
Czoperrr 5 320 Opublikowano czwartek o 13:28 Opublikowano czwartek o 13:28 2 minutes ago, Mari4n said: Wzięli mnie z zaskoczenia, ale ta niepełna wsteczna to tak średnio. A to MK to chyba dalej 8 tylko z upgradem XDD Muszą dać * bo nie wiadomo co się przytrafi i jakaś jedna gra na milion może nie zadziałać i ludzie się będą o to srać. Co do prezentacji to żenada: zrobiona na odpierdol design to większy switch brak specyfikacji nie wiadomo czy LCD czy OLED nie wiadomo co to za MK był puszczany plecki płaskie znowu brak dat ogólnie to jebać. 2 Cytuj
SlimShady 3 453 Opublikowano czwartek o 13:28 Opublikowano czwartek o 13:28 Komedia jak skurwysyn, nudniej się nie dało. Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano czwartek o 13:29 Opublikowano czwartek o 13:29 Z wsteczną już wiadomo, więc pozostaje pytanie jak z baterią. No i czy eshop dalej będzie chodził jak gunwo Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:30 Autor Opublikowano czwartek o 13:30 Konsola bez gimmicków = marzenie fana pierwszego Switcha. Dziękuję Nintendo Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 13:30 Opublikowano czwartek o 13:30 (edytowane) Czyli na analogowe triggery nie ma co liczyć. No i dlaczego przycisk home jest na prawym joyconie, skoro po podzieleniu się joyconami lepiej by było, żeby był na lewym. Edytowane czwartek o 13:32 przez zdrowywariat Cytuj
Chewie 190 Opublikowano czwartek o 13:31 Opublikowano czwartek o 13:31 Podobno komsolka mocniejsza od steam decka. Będzie zelda z rtx? Cytuj
Mijutka 29 Opublikowano czwartek o 13:32 Opublikowano czwartek o 13:32 Jak myślicie No i jest ten oled czy nie ma ? Cytuj
Faka 4 062 Opublikowano czwartek o 13:32 Opublikowano czwartek o 13:32 Będzie real grafika super duper, że nvidia zacznie pobierać nauki od chujamoto z działu graficznego. 1 Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano czwartek o 13:33 Opublikowano czwartek o 13:33 Teraz, Mijutka napisał(a): Jak myślicie No i jest ten oled czy nie ma ? Nie ma Cytuj
Shen 9 905 Opublikowano czwartek o 13:33 Opublikowano czwartek o 13:33 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a): nie wiadomo czy LCD czy OLED Jak znam nintendo najpierw lcd, jak sprzedaz zacznie siadac to się wyda model oled Cytuj
wojtas011 573 Opublikowano czwartek o 13:33 Opublikowano czwartek o 13:33 jaki oled xd a co chłopaki mają sprzedać za 2 lata jeszcze raz Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano czwartek o 13:34 Autor Opublikowano czwartek o 13:34 Wrzucałem wczoraj czarnego Gameboya i wywołałem wilka z lasu, seksownie to wygląda w docku Cytuj
Meanthord 360 Opublikowano czwartek o 13:35 Opublikowano czwartek o 13:35 Na pierwszy rzut oka różnice między S1, a S2 są tak niewielkie, że pewnie nawet yuzu będzie odpalać gry ze S2 bez żadnych kombinacji 1 5 Cytuj
Pupcio 18 913 Opublikowano czwartek o 13:35 Opublikowano czwartek o 13:35 Co tu dużo pisać. Day fucin one kurcze ale liczyłem jednak na szybszą premiere a to w kwietniu dopiero direct 1 1 1 Cytuj
Daffy 10 708 Opublikowano czwartek o 13:35 Opublikowano czwartek o 13:35 Pierwszy trailer switch1 to przy tym govnie Citizen Kane trailerów Cytuj
Rooofie 176 Opublikowano czwartek o 13:36 Opublikowano czwartek o 13:36 Bardzo estetyczna prezentacja, podobała mi się. Konsolka to zwykłe gówno ale miło się oglądało 4 Cytuj
Mari4n 517 Opublikowano czwartek o 13:37 Opublikowano czwartek o 13:37 2 minuty temu, Meanthord napisał(a): Na pierwszy rzut oka różnice między S1, a S2 są tak niewielkie, że pewnie nawet yuzu będzie odpalać gry ze S2 bez żadnych kombinacji Dlatego dowalili się do emulatorów, to było już podejrzewane od jakiegoś czasu Cytuj
Rozi 765 Opublikowano czwartek o 13:37 Opublikowano czwartek o 13:37 Uwielbiam te momenty, kiedy zapowiadają nowe konsole Wygląda ładnie, schludnie, joy-cony montowane na USB-C (?) sprawią, że może nie będą się tak telepać. Szkoda, że znowu dali płaskie paletki, no ale cóż. I czemu dopiero w kwietniu większa prezentacja 1 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi