Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, funditto napisał(a):

W tym fragmencie z Mario Karta widać 24 graczy. Przypominam, że dotąd graliśmy w 12. W takim razie wraca jaranko. 

O jenysiu:pechowiec: a myślałem że już bardziej wkurzająca ta gra nie będzie

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

my tu śmiechy hihy a GameFreak walnie nam Pokemonami na NS2 w stabilnych 30 klatkach i się skończy pajacowanie 

To patałachy, którzy mają graczy za nic. Może ich szef to jakaś skąpa gnida. To niepojęte, żeby wydawać każdą część Poksów niedorobioną. Dobrze, że nie jestem ich targetem.

Opublikowano
2 minuty temu, jimmy napisał(a):

ej a gdzie żyją Ci wszyscy ludzie co kupują te mario karty? 

Kaczor ich trzyma w piwnicy by raz na rok podbijali sprzedaż gier i konsol od mafi z kyoto xd

5 minut temu, funditto napisał(a):

W tym fragmencie z Mario Karta widać 24 graczy. Przypominam, że dotąd graliśmy w 12. W takim razie wraca jaranko. 

Ale będzie ledziało yebanych grzybów w ilościach hurtowych przed samą metą xdddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Tylko 20mln? To może nie wystarczyć :obama:

5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Może i 24 zawodników, ale przynajmniej ze nieistniejącym trybem dla jednego gracza.

jak znowu nie będzie singla to wywalone jajca w tego gówno karta nawet jak będzie jedyną grą na start, nie trawie tej serii :) 

Opublikowano
3 minuty temu, GearsUp napisał(a):

W sumie racja, niektórzy pewnie będą brali po kilka sztuk, skoro tak było przy premierze PS5 Pro :obama:

No ja biorę 4, dla syna, dla syna, dla żony i dla kota. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, GearsUp napisał(a):

Starczy dla wszystkich

Wolę nie ryzykować i złożę preorder, gdy tylko taka możliwość się pojawi. Wierzę w mocny zestaw gier na premierę i że konsola rozejdzie się, jak świeże bułki :)

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Konsola śliczna ale sam pokaz to kurwa Xd. Cyrku ja z tą premiera jak pojebani kto tam wpadł na ten pomysł to nie wiem ale gratuluję, teraz czekaj człowieku do kwietnia żeby się dowiedzieć czegokolwiek poza wyglądem no super. Mam tylko nadzieję że jednak wpadną na to żeby wydać wersję z oledem na premierę, w2026 nie wypada grać na LCD a jak widać wcześniej się nie wyrobią. 

Opublikowano

Niestety kolejna firma udowadnia, że z leakerami nie da się walczyć, a straty zdrowia, nerwy CEO i firmy/pracowników, obniżonego hype wśród graczy itp. nie da się jednoznacznie zmierzyć. 

Kiedy to się zaczęło nie pamiętam, ale czarna seria trwa mniej więcej od Covida:

- zniszczony całkowicie cały twist Tle Last of Us 2

- zniszczone hype na GTA VI

- zniszczone gry Insomniaca

- zniszczone hype i prezentacja Switcha 2

smutne :/ 

Opublikowano

Oj tam, prezentacja raczej smieszna, ale najwazniejsze ze juz ucieli te jebane pseudo leaki wygladu konsoli + oznajmili kiedy powazny Direct (co tez ucina kolejne gowno plotki). Dodatkowo jest info o kompatybilnosci wstecz co dla mnie bylo mega wazne. Mario Kart to przemilcze bo nie wiedzialem nawet czy patrze na 8 czy cos nowego. Nie dla mnie ta gra i osemka jest grana tylko przez corki brata. Czekam na kwiecien mocno :)

Opublikowano (edytowane)

Przecieki były od dawna, mogli coś podkręcić a tak to najchujowsza zapowiedź konsoli odkąd pamiętam. Wszystko się potwierdziło co do wyglądu a podobnież "chińczyki z Nintendo mieli siedziec i śmiać się z przecieków". Nie potwierdziła się premiera na marzec ale to jeszcze gorzej dla nich, bo jak przeciągną to nikt tego nie będzie chciał. Mój farmazon który załapałem z Twittera był tylko na wpół falszywy. 

Edytowane przez addhoc