hudiny 14 Opublikowano czwartek o 14:46 Opublikowano czwartek o 14:46 2 minuty temu, gastvrij_inzicht napisał(a): może N pójdzie na całość i w końcu dadzą jakieś pucharki do zdobywania Oby nie Cytuj
pawelgr5 1 568 Opublikowano czwartek o 14:52 Opublikowano czwartek o 14:52 Ale chlopaki to nie tak ze Nintendo cos przyklepalo wczoraj i musieli rushowac prezentacje. Ta konsola jest gotowa przeciez od miesiecy. To jak bedzie wygladac tez nie jest przeciez z ostatniego weekendu. Jak by chcieli to by to zrobili lepiej. Widac mieli taki plan it tyle. Zjebali i wyszlo slabo. Najwazniejsze ze wiadomo kiedy normalna prezentacja. Cytuj
ThePatrickyo 88 Opublikowano czwartek o 14:52 Opublikowano czwartek o 14:52 Właśnie brak tych pucharków to jest jedna z lepszych rzeczy, brak podświadomego psucia sobie rozgrywki 1 Cytuj
Basior 1 129 Opublikowano czwartek o 14:52 Opublikowano czwartek o 14:52 czyli jest szansa wowiarze W ogole ciekawe czy zwykly Direct będzie tez do tego czasu. Cytuj
GearsUp 314 Opublikowano czwartek o 14:53 Autor Opublikowano czwartek o 14:53 1 minutę temu, ThePatrickyo napisał(a): Właśnie brak tych pucharków to jest jedna z lepszych rzeczy, brak podświadomego psucia sobie rozgrywki Jedyny growy ekosystem bez tego raka. Cytuj
Paolo de Vesir 9 350 Opublikowano czwartek o 14:54 Opublikowano czwartek o 14:54 Tryb myszki z dodatkowym kawałkiem plastiku który trzeba przy sobie nosić? Nintendo, robisz to DOBRZE. Cytuj
KrYcHu_89 2 447 Opublikowano czwartek o 14:54 Opublikowano czwartek o 14:54 3 minuty temu, ThePatrickyo napisał(a): Właśnie brak tych pucharków to jest jedna z lepszych rzeczy, brak podświadomego psucia sobie rozgrywki W sumie tego nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak macie? To raczej dodatek do gry, wartość dodana, tym bardziej, że w grach Nintendo też masz achievementy, tylko wbudowane w grę. No ale w Switchu 2 też oczywiście ich nie będzie w profilach, bo góra Nintendo podobno tego nie lubi. Cytuj
Pupcio 18 918 Opublikowano czwartek o 14:55 Opublikowano czwartek o 14:55 Wszystko tylko nie te obsrane trofea Cytuj
Sebas 1 607 Opublikowano czwartek o 14:59 Opublikowano czwartek o 14:59 4 minutes ago, pawelgr5 said: Ale chlopaki to nie tak ze Nintendo cos przyklepalo wczoraj i musieli rushowac prezentacje. Ta konsola jest gotowa przeciez od miesiecy. To jak bedzie wygladac tez nie jest przeciez z ostatniego weekendu. Jak by chcieli to by to zrobili lepiej. Widac mieli taki plan it tyle. Zjebali i wyszlo slabo. Najwazniejsze ze wiadomo kiedy normalna prezentacja. Wiadomo jak to w głowie speców od marketingu wyglądało. Ten filmik miał wyjsc w okolicach luty-marzec, kwiecień zajawka gierek i potem stopniowo uwalniane gameplaye z tych objazdowych pokazów. Mialo byc głośno miesiącami o tym. Tymczasem na YouTubie nadal cisza od influencerow bo nikt nie wiedział o premierze, a i tak wszyscy juz wszystko widzieli xD Fatalna strategia Cytuj
Figaro 8 343 Opublikowano czwartek o 15:00 Opublikowano czwartek o 15:00 Bardzo chillowa zapowiedź konsoli. No nic. Czekamy dalej. Cytuj
ThePatrickyo 88 Opublikowano czwartek o 15:00 Opublikowano czwartek o 15:00 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): W sumie tego nigdy nie zrozumiem, dlaczego tak macie? To raczej dodatek do gry, wartość dodana, tym bardziej, że w grach Nintendo też masz achievementy, tylko wbudowane w grę. Gdy osiągnięcia pojawiły się po raz pierwszy w czasach Xboxa 360, człowiek starał się zawsze ponabijać tego jak najwięcej, traktując to jako pewnego rodzaju pełne przejście gry. Po tylu latach, gdy już przywykło się do zdobywania osiągnięć/pucharków, zawsze odruchowo wchodzę w sekcję z rzeczami do zdobycia i gdy jestem w trakcie grania, gram w taki sposób żeby "przy okazji" wbić co nieco, żeby nie musieć się do tego specjalnie wracać po ukończeniu gry. W ten oto sposób nie gram tak jakbym chciał, tylko tak jak sugeruje mi to lista osiągnięć xD 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 447 Opublikowano czwartek o 15:01 Opublikowano czwartek o 15:01 Teraz, ThePatrickyo napisał(a): Gdy osiągnięcia pojawiły się po raz pierwszy w czasach Xboxa 360, człowiek starał się zawsze ponabijać tego jak najwięcej, traktując to jako pewnego rodzaju pełne przejście gry. Po tylu latach, gdy już przywykło się do zdobywania osiągnięć/pucharków, zawsze odruchowo wchodzę w sekcję z rzeczami do zdobycia i gdy jestem w trakcie grania, gram w taki sposób żeby "przy okazji" wbić co nieco, żeby nie musieć się do tego specjalnie wracać po ukończeniu gry. W ten oto sposób nie gram tak jakbym chciał, tylko tak jak sugeruje mi to lista osiągnięć xD A to mi to przeszło, teraz przerzuciłem się na playtime (bo jest też na Switchu) :). Cytuj
Ken Adams 304 Opublikowano czwartek o 15:02 Opublikowano czwartek o 15:02 Nintendo na spokoju, nie zrobili rewolucji i tyle mi wystarczy, jest bardzo dobrze Cytuj
Pupcio 18 918 Opublikowano czwartek o 15:02 Opublikowano czwartek o 15:02 2 minuty temu, Figaro napisał(a): Bardzo chillowa zapowiedź konsoli. No nic. Czekamy dalej. 2 Cytuj
iluck85 2 995 Opublikowano czwartek o 15:03 Opublikowano czwartek o 15:03 Można składać preoder w Perfect Blue- premiera 31/12/25 1999zl. Kliknij, przelej i czekaj Cytuj
Mustang 1 785 Opublikowano czwartek o 15:05 Opublikowano czwartek o 15:05 15 minutes ago, zdrowywariat said: Nie! We mnie to zabija chęć grania. A u mnie odwrotnie, brakuje mi osiągnięć na Switchu i mam na pewno mniejszą motywację do skończenia gry albo robienia czegokolwiek dodatkowego. Najlepiej jakby dali wybór, aktywację systemu w ustawieniach konta: kto chce, ten ma, kto nie chce, ten gra bez. 2 Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 15:13 Opublikowano czwartek o 15:13 (edytowane) 8 minut temu, Mustang napisał(a): A u mnie odwrotnie, brakuje mi osiągnięć na Switchu i mam na pewno mniejszą motywację do skończenia gry albo robienia czegokolwiek dodatkowego. Najlepiej jakby dali wybór, aktywację systemu w ustawieniach konta: kto chce, ten ma, kto nie chce, ten gra bez. Dla mnie ukończenie gry na 100% jest wtedy, gdy kończę grę na hardzie i znajduję wszystkie znajdźki (50 skarabeuszy w Ninja Gaiden, czy wszystkie notatki w TLOU, czy wszystkie puzzle w DKCR). Reszta pucharków, zabij tylu i tylu, taką i taką bronią to syf, a znajdźki, które nie są fajnie ukryte lub nic nie dają lub nic nie wnoszą do fabuły to też syf, śmieci nie zbieram! Słowem podsumowania przejście gry na najwyższym poziomie trudności i odkrycie wszystkiego, co niezbędne, to dla mnie 100%. Edytowane czwartek o 15:14 przez zdrowywariat Cytuj
GearsUp 314 Opublikowano czwartek o 15:15 Autor Opublikowano czwartek o 15:15 Aż chce się kupować gry wiedząc, że wszystko będzie hulało na S2 1 Cytuj
suteq 244 Opublikowano czwartek o 15:17 Opublikowano czwartek o 15:17 32 minuty temu, gastvrij_inzicht napisał(a): może N pójdzie na całość i w końcu dadzą jakieś pucharki do zdobywania Nie no, oni są dopiero gdzieś w 2007 roku. Może w następnej generacji. Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano czwartek o 15:18 Opublikowano czwartek o 15:18 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Aż chce się kupować gry wiedząc, że wszystko będzie hulało na S2 Muszę uzupełnić kolekcję, pudełko mam na 48 gier, może dobiję do pełnego Cytuj
Pupcio 18 918 Opublikowano czwartek o 15:18 Opublikowano czwartek o 15:18 Oby już w nim zostali na zawsze bo obecny gejming Cytuj
KrYcHu_89 2 447 Opublikowano czwartek o 15:18 Opublikowano czwartek o 15:18 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Aż chce się kupować gry wiedząc, że wszystko będzie hulało na S2 Mam wrażenia, że ta * jednak temu zaprzecza :D. Cytuj
funditto 673 Opublikowano czwartek o 15:21 Opublikowano czwartek o 15:21 No dobra, kiedy nowy dział Nintendo Switch 2 ? Cytuj
GearsUp 314 Opublikowano czwartek o 15:23 Autor Opublikowano czwartek o 15:23 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Mam wrażenia, że ta * jednak temu zaprzecza :D. Nintendo Labo nie kupiłem więc pełna wsteczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi