Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaz z dupy. Mogliby dać grafikę na Twitterka i by był ten sam przekaz. Bardzo bezpieczne podejście na nową konsolę, aż za bardzo (Wii U pamiętamy). Na plus wsteczna z fizykami, jak ktoś przespał ostatnie 8 lat to będzie miał masę grania. Nic pozostaje czekać do kwietnia co tam mają do zaoferowania. 

Opublikowano

Pokaz żenada, dla mnie ekscytacji zero. Porównajcie sobie co było przy premierze Switcha 1 w 2017, to było coś nowego. Wizualnie bardzo podobny do 1 i ciekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, skoro był taki problem z Series X i One X.  

Opublikowano
5 minut temu, A_Bogush napisał(a):

Pokaz żenada, dla mnie ekscytacji zero. Porównajcie sobie co było przy premierze Switcha 1 w 2017, to było coś nowego. Wizualnie bardzo podobny do 1 icCiekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model, skoro był taki problem z Series X i One X.  

Ale tutaj jest jak byk 2ka. Jak to można porównać do patologii u MS.

• This 3
Opublikowano
3 minuty temu, A_Bogush napisał(a):

icCiekawe ile osób pomyli dójkę z jedynką i kupi nie ten model,

jak ktos jest debilem i nie wie co to znaczy 2 to moze lepiej że odda pieniądze Nintendo bo i tak by je stracił 

Opublikowano

No jedna wizualnie Switche są bardzo podobne, logo jest to samo, jest dołożona tylko tylko dwójka. To nie jest jak różnica między PS3, PS4 i PS5, gdzie każda konsola ma też zmieniony tylko numerek, no ale wyglądem się dużo różnią. A oba Xboxy to wizualnie zupełnie inne sprzęty, i jest jak byk słowo One vs Series.

Skoro tam był problem to ci sami ludzie będą mieli go tutaj :D 

Mnie to nie dotyczy, ale też po prostu Switch 2 wygląda na razie na bardzo bezpieczną i nudną ewolucję, a trochę nie tego się oczekuje po Nintendo. Oczywiście to dopiero zapowiedź tak naprawdę wyglądu samej konsoli ii może się jeszcze pojawią jakieś oryginalne patenty.

Opublikowano
52 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Ale tak Cię czytam chłopie i to niesamowite jest że nie potrafisz powiedzieć jednej negatywnej rzeczy

A nie może mi się najnormalniej w świecie wszystko podobać? Czy to zbyt ograniczony punkt widzenia dla ciebie?

Opublikowano
6 minutes ago, GearsUp said:

A nie może mi się najnormalniej w świecie wszystko podobać? Czy to zbyt ograniczony punkt widzenia dla ciebie?

No jasne, że może. Brak podania daty premiery? Fantastycznie! Brak ceny? Super sprawa!!! Brak pokazania gier? O to chodzi! No co może się nie podobać

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

No jasne, że może. Brak podania daty premiery? Fantastycznie! Brak ceny? Super sprawa!!! Brak pokazania gier? O to chodzi! No co może się nie podobać

Ale na cholerę mi to wszystko na obecną chwilę? :kekw: Konsolę i tak kupię

Opublikowano
1 godzinę temu, Faka napisał(a):

Komicznie się czyta te jarankowe ficzery o myszce xd

Nintendo to by ze zwykłego pena zrobili myszkę i oficjalnie przyznali najlepszy sprzęt do gier strategicznych XD

Niektórym już na dekiel padło jak zobaczyli przemianę joycona w myszkę, jeszcze nie dość, że na sztorcu będzie używane to gudlak z tymi waszymi paluchami. 

No sroga beka z tego udawanego jaranka że joy con będzie myszką, już to widzę, siada koleś przy stoliki z Ikea za 39zł, rozkłada znicza 2, siada na krześle i jeździ joy conami po stole które są na ''boku'' (super wygodna pozycja na długie sesje) i zerka na mały ekran lcd co tam dzieje w C&C, to będzie jakieś gówienko na 30 sekund do wykorzystania w mario party  :reggie: 

• Minusik 1
Opublikowano
5 minutes ago, GearsUp said:

Ale na cholerę mi to wszystko na obecną chwilę? :kekw: Konsolę i tak kupię

Ty ją kupisz i bez pokazu. Ja zresztą też. Ale jak już pokaz robią to niech coś pokażą. 

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Ty ją kupisz i bez pokazu. Ja zresztą też. Ale jak już pokaz robią to niech coś pokażą. 

Czekamy na Metroida 4 i Xeno X. Chłopie od przybytku głowa boli :) Ta konsola to i tak maj/czerwiec więc gdyby pokazali więcej gier to jaką różnicę by to zrobiło? Digital Foundry zrobiłoby filmik z rozebraniem tych gier na części pierwsze i coraz mniejszy hajpik przez to byłby a ja lubię jak Nintendo czymś ostro przyjebie jak było z Metroid Prime Remaster premiera w tym samym dniu co pokaz. Uwielbiam być w ten sposób zaskakiwany a nie rozwlekanie premier gierkowych jak to jest na innych systemach.

Opublikowano

Trochę szkoda, że daty premiery nie podali, cena mnie troche mniej interesuje, bedzie ok 2200 i tyle. Dobrze, że dali dokładną datę directa tym razem. Nie będzie cyrków z kolejnymi przeciekami o tym kiedy coś więcej pokażą. 

Opublikowano
1 minute ago, GearsUp said:

Czekamy na Metroida 4 i Xeno X. Chłopie od przybytku głowa boli :) Ta konsola to i tak maj/czerwiec więc gdyby pokazali więcej gier to jaką różnicę by to zrobiło? Digital Foundry zrobiłoby filmik z rozebraniem tych gier na części pierwsze i coraz mniejszy hajpik przez to byłby a ja lubię jak Nintendo czymś ostro przyjebie jak było z Metroid Prime Remaster premiera w tym samym dniu co pokaz. Uwielbiam być w ten sposób zaskakiwany a nie rozwlekanie premier gierkowych jak to jest na innych systemach.

Twierdzisz, że lepiej nie wiedzieć niż wiedzieć? Absolutnie się nie zgadzam. Chociaż gier mi nie brakuje i zaległości mam spore to lubię się pohajpować zapowiedziami czy trailerami. Trailer takiego Intergalactic widziałem chyba z 20 razy i za każdym razem ciary od muzyki. Więc chętnie bym zobaczył trailery gier na Switcha 2

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Twierdzisz, że lepiej nie wiedzieć niż wiedzieć? Absolutnie się nie zgadzam. Chociaż gier mi nie brakuje i zaległości mam spore to lubię się pohajpować zapowiedziami czy trailerami. Trailer takiego Intergalactic widziałem chyba z 20 razy i za każdym razem ciary od muzyki. Więc chętnie bym zobaczył trailery gier na Switcha 2

Agree to disagree

Opublikowano

O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro

Opublikowano
11 minutes ago, GearsUp said:

Agree to disagree

Nie widzę ani jednej przewagi niewiedzy nad wiedzą

6 minutes ago, Pupcio said:

O co chodzi z tą beką z funkcją myszki? Przecież jak to będzie działać to mamy pierwszą konsole w historii gdzie granie w rtsy będzie miało jakikolwiek sens. No chyba że ktoś lubi te dauniackie konsolowe sterowanie w takich grach to pozdro

Wystarczy do Xboxa podłączyć mysz i klawiaturę. I grasz po ludzku

Opublikowano
2 minuty temu, Homelander napisał(a):

Wystarczy do Xboxa podłączyć mysz i klawiaturę. I grasz po ludzku

xD Normalnie drugie "wkładasz i grasz"