Soban 4 137 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 14 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Czyli znowu przyp… się nie wiem o co, co niektórych? Pytanie, czym nowe MK będzie się wyróżniać? W MK7 dodali lotnię i trasy pod wodą, jeśli się nie mylę i były już wcześniej? W MK8 są trasy, jak w Wipeout. Multi na 24P to za mało. Będzie, albo single, albo jakaś inna nowość. Czuje, ze beda bardziej otwarte trasy, bo 24 osoby na tych dotychczasowych to bylby frustrujacy rozpierdol. 1 Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 5 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Ludzie zwrócili uwagę na jedną rzecz, sposób łączenia joyconow że Switchem jest troszkę ryzykowny odrobina pecha jak się ten fiutek łączący z padem urwie to cała konsola do rozkręcania i lutownica w dłoń. Kto to projektował. Żeby tak się stało musiałbyś urwać całą tą niebieską część wkładaną do środka Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): Żeby tak się stało musiałbyś urwać całą tą niebieską część wkładaną do środka Niby tak ale mało to jest przypadków że ludzie uszkadzają np hdmi przez nieuwagę? A poza tym niech tobie albo dziecku wypadnie z rąk z odpiętym joyconem i problem gotowy albo nawet zużycie materiału jak ktoś co chwila odpina padziki, no nie podoba mi się takie rozwiązanie. O wiele bardziej wolałbym rozwiązanie z pierwszego Switcha. Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 11 minut temu, kudlaty88 napisał(a): Ludzie zwrócili uwagę na jedną rzecz, sposób łączenia joyconow że Switchem jest troszkę ryzykowny odrobina pecha jak się ten fiutek łączący z padem urwie to cała konsola do rozkręcania i lutownica w dłoń. Kto to projektował. Wątpię, bo do momentu odłączenia joyconów “wtyczkę” chronią boczne ścianki konsoli, w samej konsoli joyconów nie będzie się dało, aż tak nagiąć do przodu lub do tyłu, żeby wyrwać wspomniany element. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, kudlaty88 napisał(a): Niby tak ale mało to jest przypadków że ludzie uszkadzają np hdmi przez nieuwagę? A poza tym niech tobie albo dziecku wypadnie z rąk z odpiętym joyconem i problem gotowy albo nawet zużycie materiału jak ktoś co chwila odpina padziki, no nie podoba mi się takie rozwiązanie. O wiele bardziej wolałbym rozwiązanie z pierwszego Switcha. Jeżeli nie będzie już luzów to ja wybieram takie rozwiązanie, wystarczy nie rzucać konsolą i będzie okey Cytuj
Pupcio 18 914 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Kudłaty nagra film po premierze i pokaże że jednak da się złamać! Tak samo jak ludzie łamiący iphony 3 Cytuj
Czoperrr 5 320 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 24 minutes ago, kudlaty88 said: Ludzie zwrócili uwagę na jedną rzecz, sposób łączenia joyconow że Switchem jest troszkę ryzykowny odrobina pecha jak się ten fiutek łączący z padem urwie to cała konsola do rozkręcania i lutownica w dłoń. Kto to projektował. A co to za problem? Masz gwarancję, a po dwóch latach i tak się kupuje rewizje Switcha, a po kolejnych dwóch wersję OLED. 1 Cytuj
NemoKOF 704 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jak urwiesz przez nadmiar siły użytej to mogą ci gwarancji nie uznać kolego Nintendo akurat z tego jest znane. Driftu nie chcieli na początku też uznawać. Cytuj
Pupcio 18 914 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jeszcze odnoście łamacza 1 Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) To jest fizycznie niemożliwe, bo joycony wchodzą do konsoli i wtedy łączą się. To tak, jakby wyrwać wejście w Switchu ruszając konsolą w docku. Wiem, wiem, w docku jest ruchome, ale tylko dlatego, że jest luz, bo musi być. Edytowane 21 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Czoperrr 5 320 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ja mam tylko nadzieję, że gry nie będą po 340 zł. Switcha 1 nie kupiłem, ale na dwójkę się pewnie zdecyduje na urodziny albo na święta. Poczekam jaki odbiór i jakie nowe gry wyjdą bo starocie to ograłem na starych sprzętach, na tych od nintendo też. Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Czemu miałyby nie być? TOTK podniosło standard cenowy do poziomu tego z PS5 i XS. Cytuj
Pupcio 18 914 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Myśle że te większe jak marian 3d czy nowa zelda na 100% będą za 3 i pół bomby. Nie bez powodu była ta gadanina przy podwyżce totka że będą wyceniać indywidualnie gry. Ale jak wyskoczą z jakimś starociem sprzedawanym za tyle no to ostra beczunia Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Ja mam tylko nadzieję, że gry nie będą po 340 zł. Switcha 1 nie kupiłem, ale na dwójkę się pewnie zdecyduje na urodziny albo na święta. Poczekam jaki odbiór i jakie nowe gry wyjdą bo starocie to ograłem na starych sprzętach, na tych od nintendo też. Co ty 340 na grę od Nintendo żałujesz ty wstydź się za swoje zachowanie, gier z duszą kupować nie będzie bo drogie, w dupach się po przewracało. 2 Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Czemu miałyby nie być? TOTK podniosło standard cenowy do poziomu tego z PS5 i XS. Nie podniosło! Jedynymi grami, które kosztowały drożej były: BOTW i Smash za 69e. Po TOTK poszedłem do sklepu day1 i mocno zdziwiony z 70e cash w kieszeni dałem 59e! Cytuj
Czoperrr 5 320 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 4 minutes ago, Paolo de Vesir said: Czemu miałyby nie być? TOTK podniosło standard cenowy do poziomu tego z PS5 i XS. No chyba nie był TOTK sprzedawany za 3 i pół bomby? Cytuj
Pupcio 18 914 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nope ale już się zbliżał niebezpiecznie do 300, był zauważalnie droższy Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu https://www.smythstoys.com/ie/en-ie/search/?text=Zelda Tu macie 2 Zeldy. Oprócz dwóch wyjątków za gry od samego Nintendo płaciłem głównie 49e i 59e, kilka trafiło się za 39e (MP), za DKCR też nie dałem 60$, którymi straszono, tylko 49e, tyle co za TF. Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a): No chyba nie był TOTK sprzedawany za 3 i pół bomby? ale która gra realnie kosztuje 3.5 bomby? wydaje mi się, że nawet nowości na PS5 i XSX to najczęściej 319zł Cytuj
Pupcio 18 914 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Nie byłeś dawno w cyfrowych sklepikach co Paolo? Cytuj
Krzysztof93 1 410 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu a najlepsze będzie to, że może i gierki będą drogie ale przynajmniej nie będą tańsze po czasie bo 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ciekawe czy temat dobije do 100 stron przed kwietniem i 500 do premiery? Wierzę w was panowie magia nintendo jak widać działa. Cytuj
GearsUp 313 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): a najlepsze będzie to, że może i gierki będą drogie ale przynajmniej nie będą tańsze po czasie bo I to jest piękne, można kupować premierówki bez obawień. Cytuj
zdrowywariat 419 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): a najlepsze będzie to, że może i gierki będą drogie ale przynajmniej nie będą tańsze po czasie bo Słaba fotka, a ja musze się już po okulary udać, czy na załączonej naklejce jest napisane: soul of quality? Cytuj
Paolo de Vesir 9 349 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): Nie byłeś dawno w cyfrowych sklepikach co Paolo? Jeszcze mnie nie poyebało aby brać cyfrówki za pełną cenę. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi