GearsUp 331 Opublikowano piątek o 20:33 Autor Opublikowano piątek o 20:33 Słucham właśnie i mówi, że przyszła dziś do niego paczuszka z grą Kingdom Come do Switcha, sprawdzał i chodzi płynniej niż na Playstation Trzeba chyba się zainteresować tym wydaniem Cytuj
Pierre Deck 666 Opublikowano piątek o 21:17 Opublikowano piątek o 21:17 43 minuty temu, GearsUp napisał(a): Słucham właśnie i mówi, że przyszła dziś do niego paczuszka z grą Kingdom Come do Switcha, sprawdzał i chodzi płynniej niż na Playstation Trzeba chyba się zainteresować tym wydaniem Kingdome Come na switchu spoko porcik Cytuj
LukeSpidey 945 Opublikowano sobota o 09:53 Opublikowano sobota o 09:53 Nie powiem. Nawet ja nienintendowy kompletnie poczułem dziwne motyle w brzuchu jak zobaczyłem prezentację nowej konsoli. 1 1 Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano sobota o 11:36 Opublikowano sobota o 11:36 Developerzy mocno nastawiają się na to, że konsola wyjdzie w czerwcu, może na początku lipca. Późno, biorąc pod uwagę, że niektóre linie produkcyjne miały być już aktywne od kilku miesięcy. Jednak Switch 2 może mieć bardzo porządny lineup na start, nietypowy dla innych konsol. Oczywiście wiele z nich będzie tylko nowych w kontekście przenośnej konsoli, a będą już miały premierę na dużych sprzętach (w tym na Xboksie, plotka dotycząca dużego zaangażowania Microsoftu w wydawanie na Switchu 2 jest zdecydowania najczęściej wysuwaną w tym miesiącu). Grania i tak mam za dużo, więc jakoś mnie to nie obchodzi, CHOCIAŻ, gdy podczas gry włącza się loading, to pojawia się uczucie: ech, może na Switchu 2 by nie było... Sam nie wiem, co teraz zrobić z nagromadzoną biblioteką masy, masy, masy gier, które nadal czekają. Pewnie będę w nie grał jak zawsze, przejście na Switcha 2 będzie płynne, to samo konto, to samo wszystko, a nowe gry się pomiesza ze starymi. Prawdopodobnie dostaniemy za kilka tygodni jeszcze jedno ogłoszenie gier na starego Switcha. Jak zwykle, nie ma rzetelnych wieści, acz ludzie fantazjują o różnych remasterach z GC czy 3DS-a. Na pewno mogłyby pomóc "przetrwać" Nintendo Q1 i Q2. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano sobota o 11:42 Opublikowano sobota o 11:42 https://www.eurogamer.net/if-switch-2-is-the-end-of-innovative-nintendo-theres-much-to-be-sad-about 1 Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano sobota o 11:53 Opublikowano sobota o 11:53 Lato trochę dziwny termin na premiere nowej konsoli 3 Cytuj
Ukukuki 7 314 Opublikowano sobota o 11:56 Opublikowano sobota o 11:56 Więc pewnie go przesuną na wrzesień-listopad 2025 kto w lato wydaje nową konsolę. Ja tam dalej liczę na kwiecień najpóźniej. Cytuj
Sebas 1 611 Opublikowano sobota o 11:56 Opublikowano sobota o 11:56 Myślę, że lepiej by wyszli na premierze w kwietniu ale może się z produkcją nie wyrobili. Liczą na hype, a scalperzy by szybko wyczyścili sklepy. Mogą jeszcze w kwietniu zaskoczyć premierą we wrześniu. Cytuj
Daffy 10 713 Opublikowano sobota o 12:04 Opublikowano sobota o 12:04 Od 4 kwietnia do 1 czerwca trwać będą eventy w różnych miastach na świecie więc na bank w tym czasie switch2 do sprzedaży nie trafi. Btw koleś co trafił z datą ujawnienia S2 twierdzi że premierowy lineup będzie taki: Mario Kart 9 Nowa gra Mario 3D (możliwe że Mario Odyssey 2) Metroid Prime 4 Ulepszona Zelda, np. Breathe of the Wild Final Fantasy VII Remake (Rebirth w 2026) Assassin's Creed Mirage The Division Rainbow Six Siege A Mario Rabbids collection (dwie pierwsze gry) Metal Gear Solid Delta Alan Wake 2 Cyberpunk 2077 Resident Evil 4 Remake Monster Hunter Wilds Elden Ring (wersja kompletna z DLC) Grand Theft Auto 5 Halo: The Master Chief Collection Microsoft Flight Simulator 2024 MLB: The Show Titanfall 2 oraz gry EA Sports Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano sobota o 12:07 Opublikowano sobota o 12:07 Developerzy mówili to od jakiegoś czasu. Opóźnić oczywiście zawsze można, to się dzieje wręcz samo często na świecie, ale nie ma na razie podstaw tak uważać. Teraz Nintendo ogłosiło też eventy "pograj na Switchu 2" w wielkich miastach świata, od Nowego Jorku po Taipei. Mam otwarte właśnie okienko do rezerwacji biletu, dzisiaj o 15:00 ma się ono aktywować dla każdego miasta. Wydaje się, że robienie tych eventów po premierze Switcha 2 byłoby dość dziwne... Ich daty wydają się jasno wskazywać na równy rozkład wydarzeń aż do czerwca. Pierwsze będą w Nowym Jorku i Paryżu 4 kwietnia, a następne co dwa tygodnie w innych lokacjach. Bilety są opisane jako dające tylko 1 godzinę wejścia. Niemniej ostatnim razem, w 2017, były to naprawdę duże eventy, nie tylko popatrzeć na Switcha za szybką. Oprócz stoisk z Zeldą, Splatoonem, Arms i 1-2-Switch (zagranie po jednym meczu / 20 minut Zeldy z wyborem handheld czy TV), było też z 10 gier 3rd party do pogrania. Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano sobota o 12:19 Opublikowano sobota o 12:19 W 2017 event był 12 stycznia, a release 3 marca. To jak teraz mieliby dodać +2 miesiące, wychodzi sierpień, ja stawiam, że jednak po wakacjach, więc wrzesień. Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano sobota o 12:32 Opublikowano sobota o 12:32 Czerwiec to są +2 miesiące od 4 kwietnia. Nie ma żadnych oznak, że muszą dodawać +2 miesiące do ostatniej prezentacji, która będzie pewnie gdzieś w czerwcu w Azji (konkretna data nieogłoszona, co wydaje się pasować do przypuszczenia, że będzie jakoś do pogodzenia z ostateczną datą wypuszczenia konsoli). Oczywiście rzeczy można opóźnić i nie można na 100% powiedzieć, że tak się nie stanie. Półroczny okres promocji byłby bardzo dziwny, ale obiektywnie niemożliwe jest stwierdzić, że na pewno się nie opóźni. Na ten moment takie jest ciągle nastawienie w branży, jak napisałem, a ten rozkład promocji wydaje się również do niego pasować. Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano sobota o 12:43 Opublikowano sobota o 12:43 37 minut temu, Daffy napisał(a): Mario Kart 9 Nowa gra Mario Ogrywac GTA 6, Mario Kart 9 i Odyssey 2 (ale w nowe Mario watpie) w tym samym czasie? Ja pipole. Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano sobota o 12:52 Opublikowano sobota o 12:52 19 minut temu, ogqozo napisał(a): Czerwiec to są +2 miesiące od 4 kwietnia. Nie ma żadnych oznak, że muszą dodawać +2 miesiące do ostatniej prezentacji, która będzie pewnie gdzieś w czerwcu w Azji (konkretna data nieogłoszona, co wydaje się pasować do przypuszczenia, że będzie jakoś do pogodzenia z ostateczną datą wypuszczenia konsoli). Oczywiście rzeczy można opóźnić i nie można na 100% powiedzieć, że tak się nie stanie. Półroczny okres promocji byłby bardzo dziwny, ale obiektywnie niemożliwe jest stwierdzić, że na pewno się nie opóźni. Na ten moment takie jest ciągle nastawienie w branży, jak napisałem, a ten rozkład promocji wydaje się również do niego pasować. Wtedy była jedna data na każde miasto. Teraz rozłożyli w czasie tematy. Cytuj
Mustang 1 786 Opublikowano sobota o 12:55 Opublikowano sobota o 12:55 57 minutes ago, Ukukuki said: Więc pewnie go przesuną na wrzesień-listopad 2025 kto w lato wydaje nową konsolę. Ja tam dalej liczę na kwiecień najpóźniej. Ile za dzieciaka bym dał za nową konsolę na wakacje. Pewnie na początku i tak sprzedadzą wszystko, a później narobią zapasu na Święta. Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano sobota o 13:06 Opublikowano sobota o 13:06 22 minuty temu, Lukas_AT napisał(a): Ogrywac GTA 6, Mario Kart 9 i Odyssey 2 (ale w nowe Mario watpie) w tym samym czasie? Ja pipole. Czemu wątpić przecież już najwyższy czas na Mariana, ile można czekać Cytuj
bebbop 286 Opublikowano sobota o 13:29 Opublikowano sobota o 13:29 Mnie ciekawi najbardziej ile nowych gier bedzie cross-genowych, oraz jak rozwiaza sprawe z update'ami starych gier. Czy zrobia jakies nowe wydania specjalnie pod Switcha 2, czy tylko jakies platne update'y, ile gier otrzyma takie update'y itp. Cytuj
funditto 677 Opublikowano sobota o 13:42 Opublikowano sobota o 13:42 1 godzinę temu, ogqozo napisał(a): Teraz Nintendo ogłosiło też eventy "pograj na Switchu 2" w wielkich miastach świata, od Nowego Jorku po Taipei. Mam otwarte właśnie okienko do rezerwacji biletu, dzisiaj o 15:00 ma się ono aktywować dla każdego miasta. Dzięki, że to napisałeś. Nie pomyślałem, że będzie rezerwacja wejścia tak szybko. Bilet na 26 kwietnia w Berlinie zarezerwowany:D Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano sobota o 13:46 Opublikowano sobota o 13:46 A w Berlinie to jest faktycznie bilet? Teraz jak doczytałem opis na Amsterdam, to widzę, że to jest tylko rezerwacja na LOTERIĘ, kto dostanie wejście Ech, to nie było co zostawać przed kompem pecjalnie, wygląda na to, że ktokolwiek kliknie przez najbliższy tydzień, będzie po prostu dodany do losowania i tyle. Ci dalej z tymi listami po prostu każdej popularnej gry, z których oczywiście wszystkie wyjdą w dniu premiery konsoli, bo każdy wydawca marzy o tym, by swój największy hit dekady wydać w dokładnie tym samym dniu, w którym wychodzi 80 innych gier na sprzęt lol. Niesamowici są ci "leakerzy", że nigdy nikt im nie powie żadnej nowej gry, żadnej pierdóki, żadnego podtytułu, tylko zawsze im "leakują" to co każde dziecko sobie też wymyśla online. Poważne sprawy. Cytuj
Damk 99 Opublikowano sobota o 13:50 Opublikowano sobota o 13:50 (edytowane) Ja mam nadzieję, że brak kompatybilności z niektórymi grami związana jest wyłącznie z gimmicku/sprzętu (Nintendo Labo, Ring Fit Adventure, 1-2-Switch, etc), i na nowym Switchu będzie można grać bez problemu w gry z poprzednika. Dzięki temu Nintendo będzie wreszcie musiało skupiać się przede wszystkim na nowych grach, a nie na portach, remasterach, edycjach Deluxe, i innych tego typu odgrzewanych kotletach. Edytowane sobota o 13:52 przez Damk Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano sobota o 13:53 Opublikowano sobota o 13:53 Spodziewajcie się relacji lol 3 1 1 Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano sobota o 14:09 Opublikowano sobota o 14:09 Czyli losowanie, marne szanse, meh. Wejście ma zapewniać 4 godziny pobytu, każdy event to 2,5 dnia. Ot loteria taka jak toto lotek, tylko wybrańcy się dostaną. Widzę, że można zgłaszać na jedno wejście całą "rodzinę Nintendo", jeśli konto taką ma. Ach, chcę zobaczyć jak wpadają na wejście forumowe grupy sześciu facetów w średnim wieku wchodzących jako rodzina. 1 1 Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano sobota o 14:10 Opublikowano sobota o 14:10 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Od 4 kwietnia do 1 czerwca trwać będą eventy w różnych miastach na świecie więc na bank w tym czasie switch2 do sprzedaży nie trafi. Btw koleś co trafił z datą ujawnienia S2 twierdzi że premierowy lineup będzie taki: Mario Kart 9 Nowa gra Mario 3D (możliwe że Mario Odyssey 2) Metroid Prime 4 Ulepszona Zelda, np. Breathe of the Wild Final Fantasy VII Remake (Rebirth w 2026) Assassin's Creed Mirage The Division Rainbow Six Siege A Mario Rabbids collection (dwie pierwsze gry) Metal Gear Solid Delta Alan Wake 2 Cyberpunk 2077 Resident Evil 4 Remake Monster Hunter Wilds Elden Ring (wersja kompletna z DLC) Grand Theft Auto 5 Halo: The Master Chief Collection Microsoft Flight Simulator 2024 MLB: The Show Titanfall 2 oraz gry EA Sports No to ja tutaj widzę dla siebie co najmniej 9 pozycji które bym kupił i postawil pudełeczko na półce. Grubo by bylo taki lineup na premierę... a portfel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi