zdrowywariat 424 Opublikowano sobota o 14:44 Opublikowano sobota o 14:44 Z takim lineupem to chyba będę musiał 800e zostawić w sklepie w dzień premiery xD Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano sobota o 15:16 Opublikowano sobota o 15:16 Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero? Cytuj
Paolo de Vesir 9 369 Opublikowano sobota o 15:21 Opublikowano sobota o 15:21 No i REmake0 ze wgranym modem na skrzynki aby pupcio mógł uczciwie skończyć. 1 5 Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano sobota o 15:23 Opublikowano sobota o 15:23 6 minut temu, Homelander napisał(a): Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero? Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu. Cytuj
messer88 6 745 Opublikowano sobota o 15:25 Opublikowano sobota o 15:25 Żeby kupić pudełko i postawić na półce. 2 Cytuj
funditto 677 Opublikowano sobota o 15:29 Opublikowano sobota o 15:29 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu. Może okaże się, że Ubi robi remake Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano sobota o 15:29 Opublikowano sobota o 15:29 3 minuty temu, messer88 napisał(a): Żeby kupić pudełko i postawić na półce. Poprawna odpowiedź, dziękuję:). Teraz, funditto napisał(a): Może okaże się, że Ubi robi remake Do czerwca to Ubi może nie być w swoim starym formacie, raczej remake nie bardzo, bliżej remaster, ale o Div1 nie slyszalem, są natomiast duże leaki od dawna o Black Flag na Q3 2024. Cytuj
nero2082 836 Opublikowano sobota o 16:43 Opublikowano sobota o 16:43 remaster na launch, proszę nie róbcie tego niestety po premierze najnowszej (13letniej) giereczki na Switch tj Donkey Kong Country Returns HD i jej pułapie cenowym, ten leak wydaje się turbo wiarygodny hype opadł momentalnie, wezmę ale Spoiler nie będę się cieszył Cytuj
Sebas 1 611 Opublikowano sobota o 16:45 Opublikowano sobota o 16:45 To Division1 na switcha 2 to będzie ostatnia ostatnia szansa dla Ubi! Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano sobota o 16:56 Opublikowano sobota o 16:56 Te informacje o potencjalnym wzroscie cen NSO to z jakiegos wiarygodnego przecieku? Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano sobota o 16:58 Opublikowano sobota o 16:58 Tak. www.trustmebro.com/seriously Cytuj
Hanza71 40 Opublikowano sobota o 17:13 Opublikowano sobota o 17:13 NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano sobota o 17:23 Opublikowano sobota o 17:23 9 minutes ago, Hanza71 said: NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania. Nie przesadzaj, za taką cenę, szczególnie w rodzinie to może być Cytuj
Hanza71 40 Opublikowano sobota o 17:24 Opublikowano sobota o 17:24 Nie mam rodziny, a staroci nie chcem. Cytuj
GearsUp 331 Opublikowano sobota o 17:34 Autor Opublikowano sobota o 17:34 Nie wygląda to dobrze. Ilość tych wszystkich gier AAA zmierzających w błyszczących pudełeczkach zamkniętych w magicznych carcioszkach zmusza mnie do przebudowania mojej półeczkowej przestrzeni na te wszystkie sztosy. Nintendo jednym prostym ruchem mogłoby mnie uwolnić od wielu pudełeczek wypuszczając gry z PS4 i Xboxa, póki co wiemy o Halo ale chciałbym takiego GoWa, TLoU itp żeby pogonić gry powtarzające się z innych systemów. Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano sobota o 17:36 Opublikowano sobota o 17:36 Breath of the Wild jedna z gier zycia, ale remaster mnie nie interesuje. To akurat gra na raz. Tylko dla tych, ktorzy jeszcze jakims cudem nie zagrali. Ale zobaczymy sprzedaz. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano sobota o 17:43 Opublikowano sobota o 17:43 Jeżeli zrobią fajny graficzny upgrade za 10$ to bez problemu łyknę. Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano sobota o 17:50 Opublikowano sobota o 17:50 W 60 super się gra, jeszcze poprawiliby pop up i gra życia jeszcze lepsza. ale i tak bym nie wziął bo narazie mi wystarczy botw Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano sobota o 18:00 Opublikowano sobota o 18:00 No fajne te są te plotkowane nowe Skyrimy w samolocie, ale tak czy siak, ja większość albo ograłem, albo mnie nie interesują. Jedynie MK9 i MP4 są ciekawe. Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano sobota o 18:10 Opublikowano sobota o 18:10 (edytowane) Ta lista i tak widac, ze fejkowa. Chodzi o multiplatformy. - The Division - po co? Czemu nie dwojka - Cyberpunk - czy Redzi nie skonczyli z Red Engine? - MS Flight Simulator - Series S dal jeszcze rade, ale czy jeszcze slabsza platforma da rade? Dziala na Steam Decku? - GTA V - Rockstar moglo wydac na pierwszego Switcha i nigdy tego nie zrobilo (co mnie dziwi). Teraz skupia sie na promowaniu GTA 6. Edytowane sobota o 18:10 przez Lukas_AT Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano sobota o 18:12 Opublikowano sobota o 18:12 Na s1 mogli nie chcieć dawać bo by nie uciągnął gta online a to ich jedyny motor napędowy. W tego plotkowanego rdra2 też nie uwierzę póki nie zobacze Cytuj
GearsUp 331 Opublikowano sobota o 18:16 Autor Opublikowano sobota o 18:16 Nie wiem co musiałoby wyjść na Switcha 2 w pudełku żebym tego nie kupił. Nawet takiego paździerza jak Metaphor bym wziął. 1 2 2 Cytuj
Damk 99 Opublikowano sobota o 21:55 Opublikowano sobota o 21:55 Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu... Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch... Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje. Będą nowe gry - będzie nowa konsolka 2 1 Cytuj
Basior 1 139 Opublikowano sobota o 22:07 Opublikowano sobota o 22:07 11 minut temu, Damk napisał(a): Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu... Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch... Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje. Będą nowe gry - będzie nowa konsolka Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9 Cytuj
Damk 99 Opublikowano sobota o 22:16 Opublikowano sobota o 22:16 8 minut temu, Basior napisał(a): Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9 Będzie nowe Mario Kart (czekam już 11 lat - jakoś mobilkę i Live: Home Circuit nie potrafię zaliczyć do pełnoprawnych odsłon) - będzie zakup day one prawdopodobnie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi