Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Homelander napisał(a):

Titanfall 2, Division 1, GTA 5 - tak to brzmi legitnie. No i Mario, Zelda i Metroid na starcie. Co jeszcze? Może Splatoon 4, Eternal Darkness Remake i nowe F-Zero?

Division 1? Jaki jest tego sens na Switchu.

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał(a):

Żeby kupić pudełko i postawić na półce. 

Poprawna odpowiedź, dziękuję:). 

Teraz, funditto napisał(a):

Może okaże się, że Ubi robi remake 

Do czerwca to Ubi może nie być w swoim starym formacie, raczej remake nie bardzo, bliżej remaster, ale o Div1 nie slyszalem, są natomiast duże leaki od dawna o Black Flag na Q3 2024. 

Opublikowano

giphy.gif?cid=6c09b952t9oxx45djswzxz1ivw

remaster na launch, proszę nie róbcie tego :/ niestety po premierze najnowszej (13letniej) giereczki na Switch tj Donkey Kong Country Returns HD i jej pułapie cenowym, ten leak wydaje się turbo wiarygodny 

hype opadł momentalnie, wezmę ale

Spoiler

nie będę się cieszył 

Opublikowano
9 minutes ago, Hanza71 said:

NSO to najwieksze gowno, I pisze to jak fan Nintendo z taka forma jak jest to dla mnie do zaorania.

Nie przesadzaj, za taką cenę, szczególnie w rodzinie to może być

Opublikowano

Nie wygląda to dobrze.

Ilość tych wszystkich gier AAA zmierzających w błyszczących pudełeczkach zamkniętych w magicznych carcioszkach zmusza mnie do przebudowania mojej półeczkowej przestrzeni na te wszystkie sztosy.

Nintendo jednym prostym ruchem mogłoby mnie uwolnić od wielu pudełeczek wypuszczając gry z PS4 i Xboxa, póki co wiemy o Halo ale chciałbym takiego GoWa, TLoU itp żeby pogonić gry powtarzające się z innych systemów.

Opublikowano

No fajne te są te plotkowane nowe Skyrimy w samolocie, ale tak czy siak, ja większość albo ograłem, albo mnie nie interesują. Jedynie MK9 i MP4 są ciekawe.

Opublikowano (edytowane)

Ta lista i tak widac, ze fejkowa. Chodzi o multiplatformy.

- The Division - po co? Czemu nie dwojka

- Cyberpunk - czy Redzi nie skonczyli z Red Engine?

- MS Flight Simulator - Series S dal jeszcze rade, ale czy jeszcze slabsza platforma da rade? Dziala na Steam Decku?

- GTA V - Rockstar moglo wydac na pierwszego Switcha i nigdy tego nie zrobilo (co mnie dziwi). Teraz skupia sie na promowaniu GTA 6.

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Na s1 mogli nie chcieć dawać bo by nie uciągnął gta online a to ich jedyny motor napędowy. W tego plotkowanego rdra2 też nie uwierzę póki nie zobacze

Opublikowano

Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu...

Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch...

Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje.

Będą nowe gry - będzie nowa konsolka :dunno:

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano
11 minut temu, Damk napisał(a):

Konkrety o nowej konsolce Nintendo dopiero w kwietniu...

Do tego czasu nie wychodzi na razie żadna nowa gra dla Nintendo Switch...

Może jestem starej daty - ale kupuję nową konsolę do gier... dla nowych gier. Póki nie będzie nowych gier, nowy sprzęt nie za bardzo mnie interesuje.

Będą nowe gry - będzie nowa konsolka :dunno:

Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9

Opublikowano
8 minut temu, Basior napisał(a):

Eee ciężko, żeby były przed premierą, bo jakbyś grał? Zapowiedzieli, ale nie potwierdzili MK9

Będzie nowe Mario Kart (czekam już 11 lat - jakoś mobilkę i Live: Home Circuit nie potrafię zaliczyć do pełnoprawnych odsłon) - będzie zakup day one prawdopodobnie...