Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak byś grał w Mario Kāto Eito od maja 2014 roku to też byś był już trochę znużony tą samą rozgrywką mimo wersji "Deluxe" :reggie:

Edytowane przez Damk
Opublikowano
5 godzin temu, Lukas_AT napisał(a):

Ta lista i tak widac, ze fejkowa. Chodzi o multiplatformy.

- The Division - po co? Czemu nie dwojka

- Cyberpunk - czy Redzi nie skonczyli z Red Engine?

- MS Flight Simulator - Series S dal jeszcze rade, ale czy jeszcze slabsza platforma da rade? Dziala na Steam Decku?

- GTA V - Rockstar moglo wydac na pierwszego Switcha i nigdy tego nie zrobilo (co mnie dziwi). Teraz skupia sie na promowaniu GTA 6.

To MFS 2024 który jest dużo bardziej oparty na chmurze niż MFS2020 i jest znacznie gorszy.

Redzi skończyli z RE co nie znaczy że nie mogą zrobić portu.

11 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Więc pewnie go przesuną na wrzesień-listopad 2025 :frog:  kto w lato wydaje nową konsolę. Ja tam dalej liczę na kwiecień najpóźniej. 

Chcą sprzedać w tym roku lub do marca 2026  20mln konsol, więc strzelam że premiera to maj-początek czerwca. Dla Switcha 2 taki moment to też plus, zaczyna się okres letni, wakacje, urlopy i ''przenośna'' konsola gdzie masz ze sobą nowe gry w plecaku może dobrze się sprawdzić marketingowo. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

Podpowiedzcie koledzy komuś, kto nie miał do tej pory Switcha: czekać na premierę NS2, czy kupić obecny model? Mam na oku wersję OLED. To miałby być prezent dla młodego.

Weź dwie rzeczy pod uwagę, że to nadal pół roku do Switcha 2 a druga to taka, że konsola będzie większa, ja mam spore dłonie ale dla dziecka to najlepsza chyba wersja Lite będzie.

Opublikowano

Też tak uważam. Cena używanej konsoli jest obecnie bardzo niska, jak na to, że żeby poznać wspaniałą bibliotekę Switcha, trzeba wydać jakieś miliony. A jak jeszcze odliczysz kwotę uzyską z ewentualnej sprzedaży konsoli w razie chęci kupna dwójki, to już w ogóle zakup konsoli to grosze. To raczej nad zakupem gier można by się dłużej zastanawiać.

Może używka jako prezent to jakoś meh dla dzisiejszych dzieci, nie wiem. Lepiej niż nic. Można mu powiedzieć, że do kupna była albo używka plus dziesięć gier, albo nówka za 1400 zł bez gier. W sensie, jak dla mnie osobiście to Switch jest spokojnie wart ceny nówki również, tak tylko mówię jaki jest wybór.

Switch nadal wciąga jak nic innego, a mniejsze perełki wychodzą cały czas, czy to nowe czy jakieś wydania klasyków z całej historii gejmingu. 2 raczej za bardzo nie zaskoczy, ot będzie większy i mocniejszy, każdy kto zaznał Switcha będzie wiedział, czy go chce.

Opublikowano

Warto kupić Playstation 2 jeżeli są tytuły, które chcesz ograć, więc po co czekać ze Switchem? Bo Switch 2 za pół roku? To 180 dni czekania, a w tym czasie można świetnie się bawić. Dla mnie sprawa oczywista

• Plusik 1
Opublikowano

Dokładnie to nie jest już sytuacja gdzie ktoś pytał czy kupować switcha czy czekać na mitycznego switcha pro (teraz już jest zapowiedziany oficjalnie :dynia:) No ale głosy są podzielone. Czego nie zrobisz to źle na tym nie wyjdziesz :lapka:

Opublikowano

Cytat

With 31Million Youtube views and 1Million likes, Nintendo Switch 2 reveal trailer is outpacing both PS4 and PS5 combined

jak to mówił nasz Fycuś, marazm nad marazmami. Steam Deck zgniecie tę maszynkę.

• Lubię! 2