Damk 99 Opublikowano sobota o 23:33 Opublikowano sobota o 23:33 (edytowane) Jak byś grał w Mario Kāto Eito od maja 2014 roku to też byś był już trochę znużony tą samą rozgrywką mimo wersji "Deluxe" Edytowane sobota o 23:35 przez Damk Cytuj
Daddy 4 261 Opublikowano sobota o 23:54 Opublikowano sobota o 23:54 5 godzin temu, Lukas_AT napisał(a): Ta lista i tak widac, ze fejkowa. Chodzi o multiplatformy. - The Division - po co? Czemu nie dwojka - Cyberpunk - czy Redzi nie skonczyli z Red Engine? - MS Flight Simulator - Series S dal jeszcze rade, ale czy jeszcze slabsza platforma da rade? Dziala na Steam Decku? - GTA V - Rockstar moglo wydac na pierwszego Switcha i nigdy tego nie zrobilo (co mnie dziwi). Teraz skupia sie na promowaniu GTA 6. To MFS 2024 który jest dużo bardziej oparty na chmurze niż MFS2020 i jest znacznie gorszy. Redzi skończyli z RE co nie znaczy że nie mogą zrobić portu. 11 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Więc pewnie go przesuną na wrzesień-listopad 2025 kto w lato wydaje nową konsolę. Ja tam dalej liczę na kwiecień najpóźniej. Chcą sprzedać w tym roku lub do marca 2026 20mln konsol, więc strzelam że premiera to maj-początek czerwca. Dla Switcha 2 taki moment to też plus, zaczyna się okres letni, wakacje, urlopy i ''przenośna'' konsola gdzie masz ze sobą nowe gry w plecaku może dobrze się sprawdzić marketingowo. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano wczoraj o 17:04 Opublikowano wczoraj o 17:04 Podpowiedzcie koledzy komuś, kto nie miał do tej pory Switcha: czekać na premierę NS2, czy kupić obecny model? Mam na oku wersję OLED. To miałby być prezent dla młodego. Cytuj
GearsUp 331 Opublikowano wczoraj o 17:09 Autor Opublikowano wczoraj o 17:09 3 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Podpowiedzcie koledzy komuś, kto nie miał do tej pory Switcha: czekać na premierę NS2, czy kupić obecny model? Mam na oku wersję OLED. To miałby być prezent dla młodego. Weź dwie rzeczy pod uwagę, że to nadal pół roku do Switcha 2 a druga to taka, że konsola będzie większa, ja mam spore dłonie ale dla dziecka to najlepsza chyba wersja Lite będzie. Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano wczoraj o 17:36 Opublikowano wczoraj o 17:36 Lite nie brałem pod uwagę, bo tylko handheld. A chcemy być uniwersalni. Znalazłem taką ofertę https://www.neonet.pl/konsole-i-gry/nintendo-switch-oled-red-and-blue.html Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano wczoraj o 17:41 Opublikowano wczoraj o 17:41 Ja w zeszłym roku sprzedałem Switcha, a teraz bawiłem się emulatorami i tak mnie zaswedziało na prawdziwe Nintendo xd Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano wczoraj o 17:46 Opublikowano wczoraj o 17:46 Nie lepiej już poczekać te kilka miesięcy? Cytuj
pawelgr5 1 569 Opublikowano wczoraj o 17:47 Opublikowano wczoraj o 17:47 Lepiej czekac i miec sprzet na nastepne kilka lat + cala biblioteka jedynki. 1 Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano wczoraj o 18:02 Opublikowano wczoraj o 18:02 Nie no poczekam pewnie, może coś zacznę kupować gierki z pierwszego Switcha Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano wczoraj o 18:05 Opublikowano wczoraj o 18:05 No ja cały czas się zastanawiam, czy czekać. Stąd było moje pytanie Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano wczoraj o 18:07 Opublikowano wczoraj o 18:07 Bier pan oleda. Jak się spodoba bo potem konsolę zmienisz a gierki będą chodzić tu i tu. Cytuj
hudiny 16 Opublikowano wczoraj o 18:30 Opublikowano wczoraj o 18:30 Ja w tamtym roku kupiłem używanego oleda za 800zl na olx w idealnym stanie. To były najlepiej wydane pieniądze na głupoty w 2024 roku. Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano wczoraj o 18:57 Opublikowano wczoraj o 18:57 Tak, właśnie widzę że latają za 7 bomb nawet xd Cytuj
hudiny 16 Opublikowano wczoraj o 19:08 Opublikowano wczoraj o 19:08 9 minut temu, drozdu7 napisał(a): Tak, właśnie widzę że latają za 7 bomb nawet xd Czyli w cenie dwóch nowych rimejków na Ps5 Cytuj
ogqozo 6 616 Opublikowano wczoraj o 19:37 Opublikowano wczoraj o 19:37 Też tak uważam. Cena używanej konsoli jest obecnie bardzo niska, jak na to, że żeby poznać wspaniałą bibliotekę Switcha, trzeba wydać jakieś miliony. A jak jeszcze odliczysz kwotę uzyską z ewentualnej sprzedaży konsoli w razie chęci kupna dwójki, to już w ogóle zakup konsoli to grosze. To raczej nad zakupem gier można by się dłużej zastanawiać. Może używka jako prezent to jakoś meh dla dzisiejszych dzieci, nie wiem. Lepiej niż nic. Można mu powiedzieć, że do kupna była albo używka plus dziesięć gier, albo nówka za 1400 zł bez gier. W sensie, jak dla mnie osobiście to Switch jest spokojnie wart ceny nówki również, tak tylko mówię jaki jest wybór. Switch nadal wciąga jak nic innego, a mniejsze perełki wychodzą cały czas, czy to nowe czy jakieś wydania klasyków z całej historii gejmingu. 2 raczej za bardzo nie zaskoczy, ot będzie większy i mocniejszy, każdy kto zaznał Switcha będzie wiedział, czy go chce. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano wczoraj o 20:17 Opublikowano wczoraj o 20:17 Warto kupić Playstation 2 jeżeli są tytuły, które chcesz ograć, więc po co czekać ze Switchem? Bo Switch 2 za pół roku? To 180 dni czekania, a w tym czasie można świetnie się bawić. Dla mnie sprawa oczywista 1 Cytuj
Ukukuki 7 315 Opublikowano wczoraj o 20:22 Opublikowano wczoraj o 20:22 W sumie jakbym ja czekał te 7 lat z zakupem, to chyba bym już kupił dwójkę. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano wczoraj o 20:31 Opublikowano wczoraj o 20:31 Zwłaszcza, że spieniężyć drogiego OLEDa za sensowne pieniądze też łatwe nie będzie. Jak nie ma się jakiegoś niesamowitego ciśnienia to znaczy, że można przeczekać. Cytuj
Pupcio 18 934 Opublikowano wczoraj o 20:47 Opublikowano wczoraj o 20:47 Dokładnie to nie jest już sytuacja gdzie ktoś pytał czy kupować switcha czy czekać na mitycznego switcha pro (teraz już jest zapowiedziany oficjalnie ) No ale głosy są podzielone. Czego nie zrobisz to źle na tym nie wyjdziesz Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano wczoraj o 20:58 Opublikowano wczoraj o 20:58 Życie jest zbyt krótkie, żeby czekać. Cytuj
Figaro 8 358 Opublikowano wczoraj o 21:05 Opublikowano wczoraj o 21:05 Cytat With 31Million Youtube views and 1Million likes, Nintendo Switch 2 reveal trailer is outpacing both PS4 and PS5 combined jak to mówił nasz Fycuś, marazm nad marazmami. Steam Deck zgniecie tę maszynkę. 2 Cytuj
Symeon_88 30 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Gdzie wy macie te oledy na olx za 7 stów? Ja przeglądam i raczej nic poniżej 1k. Cytuj
hudiny 16 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 6 minut temu, Symeon_88 napisał(a): Gdzie wy macie te oledy na olx za 7 stów? Ja przeglądam i raczej nic poniżej 1k. https://www.olx.pl/d/oferta/nintendo-switch-oled-gwarancja-CID99-ID141HI3.html Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu A mnie się zapowiedź Switcha 2 podobała, skromnie, minimalistycznie, bez zbędnego pier…, tak to się robi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi