Homelander 2 383 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ja również nie rozumiem jak ten pokaz mógł się komuś podobać. Wartość informacyjna bliska zeru, wszystko co pokazali wyciekło wcześniej 39 minutes ago, voi tekku said: No powiedzieli że gry pokażą w kwietniu, o chuy Ci chodzi? Będziesz kiedyś manago w PlayStation/Xboxie czy czymś tam (czego Ci życzę) to se zrobisz po swojemu. Najbardziej gówniarski argument jaki można wymyśleć: jak się nie podoba to zrób se sam Cytuj
voi tekku 126 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 12 minut temu, Homelander napisał(a): Najbardziej gówniarski argument jaki można wymyśleć: jak się nie podoba to zrób se sam no tak, mówienie że nie pokazali gier, a przecież ja chciałem żeby pokazali jest wysublimowaną krytyką Cytuj
snejk04 433 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Jest data, jest potwierdzenie wstecznej, na premierę będzie nowy MK. Trzeba to traktować jako krótkie info, które wypuścili jako reakcję na leaki, a nie jako prezentację czy pokaz konsoli/gier. Przyjąłem do wiadomości i czekam na kwiecień, wtedy będzie można powiedzieć coś więcej. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 3 minutes ago, voi tekku said: no tak, mówienie że nie pokazali gier, a przecież ja chciałem żeby pokazali jest wysublimowaną krytyką Mówienie, że nie spełnili oczekiwań, bo: - brak daty premiery - brak ceny - brak podstawowych informacji chociażby o rodzaju ekranu - zero informacji o grach (bo ten nowy Mario Kart równie dobrze może być dodatkiem do MK8) jest bezpodstawną krytyką? Jedyna wartościowa informacja to potwierdzenie wstecznej z fizycznymi nośnikami. To może napisz co konkretnie Ci się podobało w tym pokazie, czego wcześniej nie pokazali jacyś randomowi Chińczycy? Pomijając to, że oni pokazywali jakieś fotki, a Nintendo zrobiło ładną animację Cytuj
Basior 1 139 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 13 minut temu, Homelander napisał(a): Mówienie, że nie spełnili oczekiwań, bo: - brak daty premiery - brak ceny - brak podstawowych informacji chociażby o rodzaju ekranu - zero informacji o grach (bo ten nowy Mario Kart równie dobrze może być dodatkiem do MK8) jest bezpodstawną krytyką? Jedyna wartościowa informacja to potwierdzenie wstecznej z fizycznymi nośnikami. To może napisz co konkretnie Ci się podobało w tym pokazie, czego wcześniej nie pokazali jacyś randomowi Chińczycy? Pomijając to, że oni pokazywali jakieś fotki, a Nintendo zrobiło ładną animację Dobra, ale opierasz się na tym, że były leaki i nie ma nic w stosunku do nich xdd. To co mieli swój plan marketingowy zmienić bo leaki? Które nie obchodzą casuali? Serio? No mają rozciągnięta kampanie marketingowa. Tak przemyśleli. Luz. Tez liczyłem przed na cholera wie co. Preordery S2 z grami od razu. No tak nie zrobili. Dla mnie gorzej. A czy dla nich? No nie sądzę Cytuj
XM. 11 137 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Szczerze mówiąc to można śmiał zakładać, że zmienili swój plan bo wątpię, że między revealem trailerem konsoli a directem z grami chcieli robić 3 miesięczny gap. Zmusiła ich do tego sytuacja z leakami dzień w dzień i ogólnym wkurwieniem ludzi w necie. 1 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 3 godziny temu, NemoKOF napisał(a): Nie pokazali mięsa, czyli gier. Nikogo nie zaskakuje że Switch jest Switchem. Mają swój plan i się go trzymają, nikomu nic nie obiecywali, po prostu robią to etapami, a nie wszystko naraz. Gry są przecież w produkcji i w swoim czasie zostaną pokazane. Na directcie będą, a teraz była tylko krótka zajawka. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Tylko właśnie ta zajawka wyglądała jak sklejona na kolanie odpowiedź na leaki, czyli marudzenie inwestorów. Tu macie dowód, czy leaki nikogo 1 2 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, Homelander napisał(a): Mówienie, że nie spełnili oczekiwań, bo: - brak daty premiery - brak ceny - brak podstawowych informacji chociażby o rodzaju ekranu - zero informacji o grach (bo ten nowy Mario Kart równie dobrze może być dodatkiem do MK8) jest bezpodstawną krytyką? Jedyna wartościowa informacja to potwierdzenie wstecznej z fizycznymi nośnikami. To może napisz co konkretnie Ci się podobało w tym pokazie, czego wcześniej nie pokazali jacyś randomowi Chińczycy? Pomijając to, że oni pokazywali jakieś fotki, a Nintendo zrobiło ładną animację Piękno leży w prostocie, uwielbiam minimalizm, bez zbędnego pier… o niczym. Traktuj to jako zajawkę, bo pokaz będzie dopiero na directcie, dowiesz się jaki ekran, jaka cena, jakie gry. Nintendo działa, według swojego planu i na bank nie zmieni go przez kilku żałosnych leakerów. Daj spokój. Przez których zaledwie garstka dowiedziała się o S2, a teraz narzekajo xD Edytowane 8 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Masz wyżej jak na leaki zareagował rynek. Więc to nie jest pierdoła. Dobra, nieważne, podobało Ci się? Super. Ja jestem tym pokazem zawiedziony mega 1 2 Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No ale właśnie ta prezentacja to pier… o niczym bo nic tam nie było konkretnego. Na 2 137 000 postów, że konsola się robi i jak wygląda, sklecili goovniany filmik mówiąc: tak, to ta konsola, się robi, będą chodzić stare gry, jest większa, nara. A że to gry sprzedają systemy to chyba nie od dziś wiemy, nie? Jak wyszedł Cyberpunk i było narzekanie, akcje CDP leciały na pysk, pokazali, że robią W4 to + 15% w 5 dni. Gry to sól tej branży, nie hardware. 1 1 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, Homelander napisał(a): Masz wyżej jak na leaki zareagował rynek. Więc to nie jest pierdoła. Dobra, nieważne, podobało Ci się? Super. Ja jestem tym pokazem zawiedziony mega Ciarki mnie, aż przeszły, na pierwszą zajawkę zupełnie mi wystarczy. Nie przytaczaj mi tu leakerów, bo nie uważam, że przez kilku debili Nintendo powinno zmienić plan - wystrzelać się ze wszystkiego po leakach. Bo co? Kim oni są? Poza tym nie lubię tego marudzenia o byle co, już nie macie się do czego przyj… Edytowane 8 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 3 minutes ago, zdrowywariat said: Poza tym nie lubię tego marudzienia o byle co, już nie macie się do czego przyj… Ja uważam, że jako fan Nintendo, który posiadał lub nadal posiada ich każdą konsolę od czasów N64, mam do czego się przyjebać. Napisałem wyżej do czego. Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To działa w 2 strony, ty za co chwalisz? xD Cytuj
Lukas_AT 1 228 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Bedzie Nintendo Direct to beda gry. Ten trailer to bylo po prostu cos extra przed glowna prezentacja. Ja tez nie rozumiem tego narzekania, jakby gier w ogole mialo nie byc. Rozumiem jakby rzucali konsole na rynek bez gier, ale zapowiedzieli Direct i wtedy dowiemy sie wiecej. Niektorzy serio probuja slonia z muchy zrobic. 1 Cytuj
Butt 3 445 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu No to był po prostu teaser, a nie wiem czemu Homelander piszesz cały czas o pokazie. Pokaz to będzie dopiero w kwietniu. 1 Cytuj
voi tekku 126 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 47 minut temu, Homelander napisał(a): może napisz co konkretnie Ci się podobało w tym pokazie, czego wcześniej nie pokazali jacyś randomowi Chińczycy? to był tylko teaser, tak wyglada konsola, dalsze info w kwietniu. Byłbym pewnie rozczarowany gdyby nie podali daty directa i zostawili wszystkich w niepewności, "może za miesiąc, a może za kolejne pół roku coś wiecej powiemy". Ja to bym chciał nowego Switcha w 2024 bo gierkowo zeszły rok był do zaorania, ale nie płaczę co 3 posty że Nintendo złe bo ja chciałem coś tam i czemu nie zrobili tak jak ja bym chciał. Co do spadków na giełdzie to nie traktował bym tego tak zero jedynkowo, komuś sie mogło nie spodobać i sprzedał, a jeszcze inni uznali że to dobry moment na realizację zyskow, przy premierze pewnie bedzie podobnie. Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja po prostu sobie przypomniałem jak wyglądał film przedstawiający NSW Spoiler I imo robił lepsze wrażenie niż to, co pokazali teraz. Mignął LINK, Mignął MARIO, były Karty, Skyrim i jakieś NBA. Było się czym podjarać. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, NemoKOF napisał(a): To działa w 2 strony, ty za co chwalisz? xD Już tyle postów tu się przewinęło, tłumaczą Wam (Tobie i Homelanderowi), że to nie był większy pokaz, samo Nintendo podało Wam datę directu, kiedy się odbędzie. Masakra. Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Porównuję do siebie 2 pierwsze filmy. Czego tu nie rozumiesz? Ja nie nazywam tego "pokazem" - oceniam co zobaczyłem. Się jarasz? Cudownie xD Przecież ci nie zabraniam. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, NemoKOF napisał(a): Porównuję do siebie 2 pierwsze filmy. Czego tu nie rozumiesz? Ja nie nazywam tego "pokazem" - oceniam co zobaczyłem. Się jarasz? Cudownie xD Przecież ci nie zabraniam. Jaram się wchuj, bo każda premiera nowej konsoli to dla mnie święto i nawet tacy jak Ty, którym nic nie pasuje, mi go nie zepsują. GB Advance też, jeśli dobrze pamiętam, najpierw ogłosili ulotkami rozdawanymi na E3 xD Edytowane 8 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dla mnie święto to premiery gierek, w sprzęt mam wywalone. Gdyby pokazali jakiś kolaż z giereczek które mają być to bym się jarał w chuj. A jak pokazują sam sprzęt to oczekuję trochę wiecej informacji niż to, że ten sprzęt istnieje 1 Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Niech wyjdą jakieś gierki, betatesterzy przetestują sprzęt, bo po pierwszym switchu i driftujących joyconach kupowanie konsoli nintendo day1 to niezły heroizm. 1 Cytuj
Paolo1986 827 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 godziny temu, messer88 napisał(a): A Ty będziesz grał też? Z tego co kojarzę z forum to lubisz open worldy więc bierzcie teraz i też skorzystasz grając w Zeldę BOTW. Głównie pozostanę przy PS5, ale od czasu do czasu też pewnie skorzystam, choćby grając z młodym w Mariany O Zeldzie gdzieś tam też myślałem. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Dla mnie święto to premiery gierek, w sprzęt mam wywalone. Gdyby pokazali jakiś kolaż z giereczek które mają być to bym się jarał w chuj. A jak pokazują sam sprzęt to oczekuję trochę wiecej informacji niż to, że ten sprzęt istnieje Gry też najpierw dostają teaser, później trailer, a dopiero po czasie widzisz gameplay. Dostałeś teaser i datę pokazu, jeśli w kwietniu nic nie pokażą to wtedy możesz narzekać, czego nie rozumiesz? No tak, tworzą konsolę bez gier. Jprd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi