Symeon_88 30 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 16 minut temu, NemoKOF napisał(a): Ja po prostu sobie przypomniałem jak wyglądał film przedstawiający NSW Ukryj zawartość I imo robił lepsze wrażenie niż to, co pokazali teraz. Mignął LINK, Mignął MARIO, były Karty, Skyrim i jakieś NBA. Było się czym podjarać. Qrwa jakie nałogi. Typ nawet nie potrafi normalnie z psem wyjsć bez grania w te śmieszne gierki. To się powinno leczyć a nie reklamować. 1 Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 minutes ago, zdrowywariat said: Gry też najpierw dostają teaser, później trailer, a dopiero po czasie widzisz gameplay. Dostałeś teaser i datę pokazu, jeśli w kwietniu nic nie pokażą to wtedy możesz narzekać, czego nie rozumiesz? No tak, tworzą konsolę bez gier. Jprd. Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem" Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Teraz, Homelander napisał(a): Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem" Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz. 1 Cytuj
hudiny 16 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu A co wy tacy spięci? Nie może mieć innego zdania niż Wy? Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz. To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP. Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo. Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, hudiny napisał(a): A co wy tacy spięci? Nie może mieć innego zdania niż Wy? Norma w dziale Nintendo. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP. Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo. Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025. Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Gierki dowiozą na pewno, na switchu taka posucha nie bez powodu. Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Mario 3D i zamawiam komplecik. Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025. To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać! Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać! Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Teraz, zdrowywariat napisał(a): Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? Jeśli tylko będą dalej wydawać dobre gry na Switcha to poczekam, na razie mam w co grać, wczoraj do 3.30 siedziałem przy DKCR, znaczy się dzisiaj xD Został mi ostatni boss, 3 świątynie i dodatkowy świat z 3DSa, pokuszę się chyba nawet o konkretną recenzję i wytłumaczę argumentami, co niektórym, dlaczego to jest najlepszy platformer 2D jaki kiedykolwiek powstał. Edytowane 10 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 1 hour ago, zdrowywariat said: Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz. Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. 1 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 minut temu, Homelander napisał(a): Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku. Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD? 1 Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 10 minutes ago, zdrowywariat said: Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku. Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD? Lol. A po co czekasz na direct? Co zmieni, że będziesz wiedział co za gry wyjdą? Wyjdą to będą. Co to za idiotyczne argumenty? Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał(a): podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą 1 Cytuj
Daffy 10 713 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 22 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD? Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia Dlaczego nie pogadać o tym, co już wiemy, czy konsola się podoba? Tylko płakać nad tym, czego jeszcze nie pokazali, co pokażą przecież 2.4.2025. 8 minut temu, Daffy napisał(a): Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości. U mnie jest już rozwiązany, czy wyjdzie w maju, czy w czerwcu, czy z OLEDem, czy z LCD, czy za 399e, czy za 499e… day1 A gry będą! Na pewno coś się trafi na premierę, w co będę chciał zagrać. No i będzie wsteczna, więc pozbędę się S1 i będę bawił się dalej na S2. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 14 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą Dla mnie wsteczna była najważniejsza. Konsola i tak wyjdzie i nie będzie kosztować nie wiadomo ile :). Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): U mnie jest już rozwiązany, czy wyjdzie w maju, czy w czerwcu, czy z OLEDem, czy z LCD, czy za 399e, czy za 499e… day1 Przyjaciele korporacji, wrogowie graczy. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Przyjaciele korporacji, wrogowie graczy. Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty. Cytuj
hudiny 16 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 11 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty. Ja kupiłem podstawowe ps5 i mam wyrzuty sumienia Tak się przyzwyczaiłem do gry na ns, że ps5 od pół roku nie włączyłem. Nadrabiam te wspaniałości, które wyszły na switch. Poza tym wróciłem do jrpgow i przepadłem. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi