Symeon_88 30 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 16 minut temu, NemoKOF napisał(a): Ja po prostu sobie przypomniałem jak wyglądał film przedstawiający NSW Ukryj zawartość I imo robił lepsze wrażenie niż to, co pokazali teraz. Mignął LINK, Mignął MARIO, były Karty, Skyrim i jakieś NBA. Było się czym podjarać. Qrwa jakie nałogi. Typ nawet nie potrafi normalnie z psem wyjsć bez grania w te śmieszne gierki. To się powinno leczyć a nie reklamować. 1 Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 minutes ago, zdrowywariat said: Gry też najpierw dostają teaser, później trailer, a dopiero po czasie widzisz gameplay. Dostałeś teaser i datę pokazu, jeśli w kwietniu nic nie pokażą to wtedy możesz narzekać, czego nie rozumiesz? No tak, tworzą konsolę bez gier. Jprd. Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem" Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Homelander napisał(a): Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem" Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz. 1 Cytuj
hudiny 16 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu A co wy tacy spięci? Nie może mieć innego zdania niż Wy? Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz. To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP. Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo. Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, hudiny napisał(a): A co wy tacy spięci? Nie może mieć innego zdania niż Wy? Norma w dziale Nintendo. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP. Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo. Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025. Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Gierki dowiozą na pewno, na switchu taka posucha nie bez powodu. Cytuj
NemoKOF 711 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mario 3D i zamawiam komplecik. Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025. To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać! Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać! Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Teraz, zdrowywariat napisał(a): Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? Jeśli tylko będą dalej wydawać dobre gry na Switcha to poczekam, na razie mam w co grać, wczoraj do 3.30 siedziałem przy DKCR, znaczy się dzisiaj xD Został mi ostatni boss, 3 świątynie i dodatkowy świat z 3DSa, pokuszę się chyba nawet o konkretną recenzję i wytłumaczę argumentami, co niektórym, dlaczego to jest najlepszy platformer 2D jaki kiedykolwiek powstał. Edytowane 7 godzin temu przez zdrowywariat Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 hour ago, zdrowywariat said: Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz. Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. 1 Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, Homelander napisał(a): Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku. Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD? 1 Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 10 minutes ago, zdrowywariat said: Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku. Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD? Lol. A po co czekasz na direct? Co zmieni, że będziesz wiedział co za gry wyjdą? Wyjdą to będą. Co to za idiotyczne argumenty? Cytuj
drozdu7 2 936 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał(a): podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą 1 Cytuj
Daffy 10 713 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 22 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD? Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości. Cytuj
Homelander 2 383 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia Dlaczego nie pogadać o tym, co już wiemy, czy konsola się podoba? Tylko płakać nad tym, czego jeszcze nie pokazali, co pokażą przecież 2.4.2025. 8 minut temu, Daffy napisał(a): Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości. U mnie jest już rozwiązany, czy wyjdzie w maju, czy w czerwcu, czy z OLEDem, czy z LCD, czy za 399e, czy za 499e… day1 A gry będą! Na pewno coś się trafi na premierę, w co będę chciał zagrać. No i będzie wsteczna, więc pozbędę się S1 i będę bawił się dalej na S2. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 14 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą Dla mnie wsteczna była najważniejsza. Konsola i tak wyjdzie i nie będzie kosztować nie wiadomo ile :). Cytuj
Paolo de Vesir 9 370 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, zdrowywariat napisał(a): U mnie jest już rozwiązany, czy wyjdzie w maju, czy w czerwcu, czy z OLEDem, czy z LCD, czy za 399e, czy za 499e… day1 Przyjaciele korporacji, wrogowie graczy. Cytuj
zdrowywariat 424 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Przyjaciele korporacji, wrogowie graczy. Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty. Cytuj
hudiny 16 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 11 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty. Ja kupiłem podstawowe ps5 i mam wyrzuty sumienia Tak się przyzwyczaiłem do gry na ns, że ps5 od pół roku nie włączyłem. Nadrabiam te wspaniałości, które wyszły na switch. Poza tym wróciłem do jrpgow i przepadłem. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi