Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, NemoKOF napisał(a):

Ja po prostu sobie przypomniałem jak wyglądał film przedstawiający NSW

Ukryj zawartość

I imo robił lepsze wrażenie niż to, co pokazali teraz. Mignął LINK, Mignął MARIO, były Karty, Skyrim i jakieś NBA. Było się czym podjarać.

Qrwa jakie nałogi. Typ nawet nie potrafi normalnie z psem wyjsć bez grania w te śmieszne gierki. To się powinno leczyć a nie reklamować.

• Haha 1
Opublikowano
2 minutes ago, zdrowywariat said:

Gry też najpierw dostają teaser, później trailer, a dopiero po czasie widzisz gameplay.

Dostałeś teaser i datę pokazu, jeśli w kwietniu nic nie pokażą to wtedy możesz narzekać, czego nie rozumiesz?

No tak, tworzą konsolę bez gier. Jprd. 

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem"

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał(a):

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Jestem zawiedziony tym, że pokazali sprzęt i przekazali dokładnie zero informacji na jego temat. Cena? Nie. Data premiery? Nie. Jakieś szczegóły chociażby o ekranie? Nie, nie, nie. Pokazali, że Switch 2 istnieje. Wow. Wiedzieliśmy tyle i przed tym "pokazem"

Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz.

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Dobrze to rozegrali, bo pokazali wygląd konsoli na krótkim teaserze, podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start. Dalej nic nie rozumiesz.

To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP.

Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To był najsłabszy pokaz konsoli jaki widziałem w mojej karierze z giereczkami. Nawet w formie tego co pokazali nie było nic co by mnie mogło do tej konsoli skłonić - nawet fragmentu teasera. Z perspektywy gracza ta prezentacja to ten sam poziom co prezentacja drukarkoskanera firmy HP.

Może w kwietniu rozwalą system, dzisiaj pokazali co pokazali i ludzie, zwłaszcza Ci którzy czekają na gry mogą czuć się zawiedzeni i mają do tego prawo.

Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025.

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie może, tylko na pewno w kwietniu rozwalą system. A wasze narzekanie wynika tylko z tego, że liczyliście, że 2.4.2025 odbędzie się 16.1.2025.

To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać!

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

To pewnie dlatego, że jak pokazuje się konsole to często z jakimiś gierkami albo przynajmniej tak było od początku. Fakt, można było nie mieć żadnych oczekiwań, wiedzieć, że pokażą paździerz i wtedy nawet nie byłoby rozczarowania, a zadowolenie, że wiedziało się od początku czego się spodziewać!

Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał(a):

Mnie to pasuje, jestem cierpliwy, ale widzę, że tu jakiś zlot kąpanych w gorącej wodzie się odbywa, niektórzy szybko spier… z wanny xD

Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? :obama: Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? :) 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Spoko, napiszę do Nintendo żeby przełożyli Ci pokaz na kwiecień 2027, wiesz ile to będzie gier od razu? :obama: Generalnie Switch 2 i tak jest już spóźniony przynajmniej o rok, to kolejne 2 nie zrobią ci różnicy, nie? :) 

Jeśli tylko będą dalej wydawać dobre gry na Switcha to poczekam, na razie mam w co grać, wczoraj do 3.30 siedziałem przy DKCR, znaczy się dzisiaj xD

Został mi ostatni boss, 3 świątynie i dodatkowy świat z 3DSa, pokuszę się chyba nawet o konkretną recenzję i wytłumaczę argumentami, co niektórym, dlaczego to jest najlepszy platformer 2D jaki kiedykolwiek powstał.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano
1 hour ago, zdrowywariat said:

Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. 

• Lubię! 1
Opublikowano
9 minut temu, Homelander napisał(a):

Co Ty mi tłumaczysz co zrobili i pokazali. Widzę co zrobili i pokazali. Nie podoba mi się to co zrobili i pokazali, bo w mojej opinii pokazali za mało. Wszystko na temat. 

Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku.

Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD?

• beka z typa 1
Opublikowano
10 minutes ago, zdrowywariat said:

Równie dobrze mogli zapowiedzieć direct i nic nie pokazywać! Wtedy nie było tego głupiego pier… w tym wątku.

Co by to zmieniło, gdybyś już dziś znał cenę i dowidział się, że ekran będzie LCD?

Lol. A po co czekasz na direct? Co zmieni, że będziesz wiedział co za gry wyjdą? Wyjdą to będą. Co to za idiotyczne argumenty?

Opublikowano
1 godzinę temu, zdrowywariat napisał(a):

podali najważniejsze info: że konsola będzie wstecznie kompatybilna i datę directu, na którym podadzą więcej informacji, cenę, datę premiery i gry na start

Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego ;)

Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą 

• Plusik 1
Opublikowano
22 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości.

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał(a):

Niektórym gówno w celofanie z odpowiednią marką wystarczy do pełni szczęścia

Dlaczego nie pogadać o tym, co już wiemy, czy konsola się podoba? Tylko płakać nad tym, czego jeszcze nie pokazali, co pokażą przecież 2.4.2025.

8 minut temu, Daffy napisał(a):

Te informacje plus lineup exow premierowych rozwiązały by u mnie z miejsca problem z tym czy kupić jak zamierzam day one czy jednak odczekac do chuy wie kiedy w przyszłości.

U mnie jest już rozwiązany, czy wyjdzie w maju, czy w czerwcu, czy z OLEDem, czy z LCD, czy za 399e, czy za 499e… day1 :banderas:

A gry będą! Na pewno coś się trafi na premierę, w co będę chciał zagrać. No i będzie wsteczna, więc pozbędę się S1 i będę bawił się dalej na S2.

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ojojoj coś pomieszałes kolego mocno, bo moim zdaniem jest dokładnie odwrotnie. Najważniejsza jest data premiery, cena i gry. Ale no zakrzywianie rzeczywistości to nic nowego ;)

Nadal twierdzę że można kurwić na tą "prezentację" bo była zwyczajnie biedna, a jednocześnie ekscytować się samą konsolą 

Dla mnie wsteczna była najważniejsza. Konsola i tak wyjdzie i nie będzie kosztować nie wiadomo ile :).

Opublikowano
11 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Nie kupiłem PS5 Pro. Jestem czysty.

Ja kupiłem podstawowe ps5 i mam wyrzuty sumienia ;) Tak się przyzwyczaiłem do gry na ns, że ps5 od pół roku nie włączyłem. Nadrabiam te wspaniałości, które wyszły na switch. Poza tym wróciłem do jrpgow i przepadłem. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1