NemoKOF 715 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia I potem znowu. I znowu. Nic nowego Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 21 stycznia Opublikowano 21 stycznia Dave zanim zalozyl sklep tez tak trolowal tylko wychodzilo zdecydowanie smieszniej. Eh kiedys to bylo Cytuj
drozdu7 2 953 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Myślicie że pierwszy rok będzie typowo crossgenowy czy odrazu ciach ? Ciekawi mnie to w kontekście spekulowanych portów Zeld no i Metroida wiadomo Cytuj
funditto 677 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Metroid crossgen, Pokemony tylko na 1, a na 2 więcej klatek, reszta exy Cytuj
bebbop 286 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Myślicie że pierwszy rok będzie typowo crossgenowy czy odrazu ciach ? Ciekawi mnie to w kontekście spekulowanych portów Zeld no i Metroida wiadomo Mysle, ze nikt normalny nie porzuca z dnia na dzien baze prawie 150 mln uzytkownikow, ktora tworzyl 8 lat. Z rok, dwa beda wychodzic crossgeny jak bylo z PS4/PS5, czy Xboxem. Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano sobota o 08:06 Opublikowano sobota o 08:06 Kiedyś to było mniej wyraźnie, zazwyczaj Sony, Nintendo czy MS koncentrowali się już na nowej konsoli tak teraz rynek wygląda inaczej. Nintendo też w sumie BOTW wydało na Switcha i WiiU tylko teraz jednak różnica w mocy sprzętu jest różnicą generacji. Ciekawy temat i zobaczymy jak to będzie wyglądać w wydaniu Nintendo. Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano sobota o 10:12 Opublikowano sobota o 10:12 Nie no powinni się już odciąć bo Switch będzie hamulcowym potężnym. Cytuj
Sebas 1 628 Opublikowano sobota o 10:51 Opublikowano sobota o 10:51 Z gier first party nie chciałbym widzieć już nic na s1 poza 2025 rokiem. Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano sobota o 10:52 Opublikowano sobota o 10:52 Oby jak najszybciej skręcili kark. Przecież to się do niczego nie nadaje w 2025 roku Cytuj
Ukukuki 7 345 Opublikowano sobota o 11:00 Opublikowano sobota o 11:00 Metroid to na pewno będzie na Switchu 1 i 2, Pokemony pewnie też. Jednak nowe Mario obstawiam tylko Switch 2. Mario Kart po tym co prezentowali to na pewno tylko Switch 2, tor wygląda na mocno otwarty i duży. Jakoś tego Switcha 1 będą trzymać przy życiu przez te 2-3 lata jeszcze ale jakimi portami to nie mam pojęcia. Porty Zeld HD z WiiU im zostały jeszcze a co więcej to nie wiem. Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano sobota o 11:46 Opublikowano sobota o 11:46 Metroid Prime 2 i 3 jeszcze i w sumie SMG2, w które wątpię ;( Cytuj
KrYcHu_89 2 485 Opublikowano sobota o 11:49 Opublikowano sobota o 11:49 57 minut temu, Sebas napisał(a): Z gier first party nie chciałbym widzieć już nic na s1 poza 2025 rokiem. Będzie to trudniejsze niż w przypadku przejścia z WiiU, którego nikt nie posiadał. Ale zapewne ostatni Metroid, jak Zelda dla WiiU, tyle, że czasy trochę inne, a stare Japończyki to raczej wizualia mają w pupie, a jednak w Japonii wciąż przez jakiś czas będzie królować Switch 1, to oszczędny kraj. Cytuj
Faka 4 071 Opublikowano sobota o 11:52 Opublikowano sobota o 11:52 53 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Jakoś tego Switcha 1 będą trzymać przy życiu przez te 2-3 lata jeszcze ale jakimi portami to nie mam pojęcia. Porty Zeld HD z WiiU im zostały jeszcze a co więcej to nie wiem. Mam starą wersję Switcha (XAJ), która umożliwia złamanie konsoli i można jechać na emulatorach. Więc będzie okazja. N2 główna konsola, N1 shackowana konsola do wszystkich gier. Chyba, że te konsole to jakieś białe kruki i będzie można sprzedać, ale za ile takie chodzą, to nie mam pojęcia. Cytuj
Lukas_AT 1 230 Opublikowano sobota o 11:52 Opublikowano sobota o 11:52 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Nie no powinni się już odciąć bo Switch będzie hamulcowym potężnym. I problem w tym, ze jak takie nowe Mario 3d bedzie cross-genem, to na kolejne Mario 3d pisane tylko pod Switcha 2 bedziemy czekac pewnie 7-8 lat hehe. Nie bym watpil, ze Mario 3d zawiedzie jak bedzie cross-genem, ale fajnie by bylo zobaczyc “next-gena”. Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano sobota o 13:19 Opublikowano sobota o 13:19 Wątpię że na switcha 1 powstaje jakieś Mario 3D. 1 Cytuj
bebbop 286 Opublikowano sobota o 15:12 Opublikowano sobota o 15:12 3 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Metroid Prime 2 i 3 jeszcze i w sumie SMG2, w które wątpię ;( Jeszcze Paper Mario Color Splash mogliby wydac. Cytuj
Soban 4 141 Opublikowano niedziela o 10:38 Opublikowano niedziela o 10:38 21 godzin temu, grzybiarz napisał(a): Wątpię że na switcha 1 powstaje jakieś Mario 3D. No dokladnie, nowy Mario 3D to bedzie system seller i wypuszczanie tego na switcha 1 to samobójstwo. Cytuj
XM. 11 189 Opublikowano niedziela o 11:37 Opublikowano niedziela o 11:37 Ja obstawiam, że odpowiednik mk8d na s1 będzie tym razem dopakowana wersja Smash ultimate i jej dojenie - reżyser smasha już nie jest zainteresowany robieniem kolejnej części więc może być tak, że będą lecieli na jego ostatniej, najlepszej części która ma chyba że 100 postaci i w nią ładować Cytuj
jimmy 1 455 Opublikowano poniedziałek o 12:12 Opublikowano poniedziałek o 12:12 Dobra siury już poopadały? Kto bierze day1? Ja biorę Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano poniedziałek o 12:15 Opublikowano poniedziałek o 12:15 Dla mnie znaczek Nintendo to za malo. Musze zobaczyc tego Directa to bede wiedzial kiedy kupie. Jak nie dowioza z moca pod multiplatformy i ekranem to pewnie poczekam na OLED i wiecej exow od Nintendo. Cytuj
Mari4n 541 Opublikowano poniedziałek o 12:22 Opublikowano poniedziałek o 12:22 Wspominałem wcześniej, ale żywotność baterii to dla mnie sprawa kluczowa. Jak ma działać 2 godziny w HH, to wolę poczekać na rewizję. No i eshop żeby działał jak powinien, nie to co teraz. Ciekawi mnie też jak będzie wyglądało menu konsoli. Leakerzy coś tam wspominali, ale muszę to zobaczyć na własne oczy. Cytuj
jimmy 1 455 Opublikowano poniedziałek o 12:29 Opublikowano poniedziałek o 12:29 Nie ma możliwości żeby Nintendo w swoim hh zaakceptowało 2h czasu pracy. Oni wolą dać pokemony bez tekstur w 20 klatkach, ale czas pracy na baterii ma się zgadzać. Third party też przycisną, bo to oni rozdają karty. Cytuj
Rozi 803 Opublikowano poniedziałek o 12:43 Opublikowano poniedziałek o 12:43 Jakiś leak ze sklepu włoskiego: Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano poniedziałek o 12:52 Opublikowano poniedziałek o 12:52 Coś za tanio Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano poniedziałek o 12:54 Opublikowano poniedziałek o 12:54 A co tam ma kosztować? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi