voi tekku 130 Opublikowano wtorek o 11:55 Opublikowano wtorek o 11:55 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To jak z Mario czy Zelda na SD - nie ma i co z tego? to z tego że skoro na SD nie ma gier od Nintendo (legalnie ofc) to go zwyczajnie dyskwalifikuje z dyskusji o najlepszych sprzętach do grania. 1 1 1 Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 11:58 Opublikowano wtorek o 11:58 Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem'' Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wtorek o 12:01 Opublikowano wtorek o 12:01 6 minut temu, voi tekku napisał(a): to z tego że skoro na SD nie ma gier od Nintendo (legalnie ofc) to go zwyczajnie dyskwalifikuje z dyskusji o najlepszych sprzętach do grania. xDDDDDD Cytuj
Beelzeboss 322 Opublikowano wtorek o 12:01 Opublikowano wtorek o 12:01 Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę. Cytuj
Lukas_AT 1 230 Opublikowano wtorek o 12:05 Opublikowano wtorek o 12:05 (edytowane) 54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Na S2 nie będzie WuKonga, ani BG3. No i tak można w nieskończoność. Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. Edytowane wtorek o 12:08 przez Lukas_AT Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 12:07 Opublikowano wtorek o 12:07 Ale Paolo doskonale o tym wie tylko struga pawiana nie wiadomo po co Cytuj
Czoperrr 5 352 Opublikowano wtorek o 12:11 Opublikowano wtorek o 12:11 8 minutes ago, Beelzeboss said: Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę. Jak cegła? A ci głupcy z Nintendo się na nim wzorują tworząc bryłę Switcha 2. Cytuj
GearsUp 386 Opublikowano wtorek o 12:12 Autor Opublikowano wtorek o 12:12 (edytowane) 13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem'' Oczywiście, że nie ale umieszczenie go na prawilnym padzie to patrząc na tę grafikę Nintendo jako pierwsdze zaoferowało w ogóle ten pad Dragon Quest do Switcha xD Edytowane wtorek o 12:12 przez GearsUp Cytuj
zdrowywariat 454 Opublikowano wtorek o 12:19 Opublikowano wtorek o 12:19 To mogło się udać, ale w Sony nie mają jaj, żeby ryzykować, wolą zrzynać od Nintendo, tak ja z dildo, gdy Nintendo coś się uda. Cytuj
Paolo de Vesir 9 427 Opublikowano wtorek o 12:20 Opublikowano wtorek o 12:20 19 minut temu, Lukas_AT napisał(a): Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. Dla mnie większym problemem konsol Nintendo jest to czego na nie nie ma. Exy to relikt przeszłości, nie mówiąc o tym, że z jakiegoś powodu egzaltuje się je do pozycji mesjaszy, kiedy mnóstwo tytułów Nintendo śmiga w okolicy średniej 75. Fajnie że jest Zelda ale WuKonga już nie ma i dla kogoś to może być dealbreaker. 1 Cytuj
Pierre Deck 666 Opublikowano wtorek o 12:34 Opublikowano wtorek o 12:34 Dobra, wyp***dalajcie do CW, a nie robicie chlew tutaj 1 Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wtorek o 12:37 Opublikowano wtorek o 12:37 A przy okazji wypierdolcie wariata i girę bo ten spam dwóch jehowców w tag teamie z czego jeden sam przyznał się do miernego trollingu nie ma nic wspólnego z rozmową I bebzunosa można przy okazji wynieść do śmieci jak już tu jest 1 2 Cytuj
MichAelis 5 634 Opublikowano wtorek o 12:45 Opublikowano wtorek o 12:45 Ale że Pupcio na dwa baty z nimi poleci to żodyn się nie spodziewał. Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 12:46 Opublikowano wtorek o 12:46 Taka jest wojna, wróg napiera z każdej strony nie można wybrzydzać Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wtorek o 12:47 Opublikowano wtorek o 12:47 Pupcio pogubiony chłopak, ale przynajmniej rokuje na przyszłość Cytuj
Daffy 10 734 Opublikowano wtorek o 12:55 Opublikowano wtorek o 12:55 3 godziny temu, Homelander napisał(a): Nie no, pojemność baterii w Decku jest upierdliwością. Zdarzyło mi się kilka razy, że chciałem pograć dłużej i dupa. No ale zawsze mam też Switcha, telefon, iPada... A i tak przecież na tych urządzeniach przenośnych gra się w miejscach w których prąd zazwyczaj jest. Pociąg, samolot, hotel. Że nie wspomnę o tym, że większość takiego grania to po prostu własne łóżko. Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 13:04 Opublikowano wtorek o 13:04 Dzięki Ficuś ale znamy różnice między komputerami a konsolami! Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano wtorek o 13:09 Opublikowano wtorek o 13:09 12 minutes ago, Daffy said: Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej Możliwe. Ale przyzwyczaiłem się Cytuj
voi tekku 130 Opublikowano wtorek o 13:09 Opublikowano wtorek o 13:09 2 minuty temu, Daffy napisał(a): można Windowsa zainstalować!?!? o kurde, fajne Cytuj
Krzysztof93 1 428 Opublikowano wtorek o 13:13 Opublikowano wtorek o 13:13 4 minuty temu, voi tekku napisał(a): można Windowsa zainstalować!?!? o kurde, fajne no można można ale miałeś mi stówkę pożyczyć Cytuj
GearsUp 386 Opublikowano wtorek o 13:34 Autor Opublikowano wtorek o 13:34 (edytowane) 59 minut temu, Pierre Deck napisał(a): Dobra, wyp***dalajcie do CW, a nie robicie chlew tutaj Te stem deckowe małpy nic sobie z takich próśb jak widać nie robią. No ale nie dziwota skoro temat steam decka umarł. a będzie tylko gorzej Edytowane wtorek o 13:34 przez GearsUp Cytuj
Lukas_AT 1 230 Opublikowano wtorek o 13:54 Opublikowano wtorek o 13:54 (edytowane) 52 minuty temu, Daffy napisał(a): Dzieki za ostateczne wyjasnienie wyzszosci Switcha nad Steam Deckiem hehe. Edytowane wtorek o 13:54 przez Lukas_AT 3 Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano wtorek o 13:56 Opublikowano wtorek o 13:56 21 minutes ago, GearsUp said: Te stem deckowe małpy nic sobie z takich próśb jak widać nie robią. No ale nie dziwota skoro temat steam decka umarł. a będzie tylko gorzej W przeciwieństwie do Ciebie większość posiadaczy Decka ma i Switcha, więc doskonale wiedzą o czym piszą Cytuj
Pupcio 19 008 Opublikowano wtorek o 14:00 Opublikowano wtorek o 14:00 Jeszcze tylko trzeba odkryć geneze czemu piszą o tym tutaj chyba muszą coś sobie udowodnić! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi