Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To jak z Mario czy Zelda na SD - nie ma i co z tego?

to z tego że skoro na SD nie ma gier od Nintendo (legalnie ofc) to go zwyczajnie dyskwalifikuje z dyskusji o najlepszych sprzętach do grania.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 134,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem''

Opublikowano

Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. 

Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę.

Opublikowano
54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Na S2 nie będzie WuKonga, ani BG3. No i tak można w nieskończoność.

Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. ;)  Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. :)

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ale Paolo doskonale o tym wie tylko struga pawiana nie wiadomo po co :) 

Opublikowano
8 minutes ago, Beelzeboss said:

Jechowi peceta wyglądającego jak cegła i tu się zebrali? Nikt poważny nie bierze pod uwagę tego badziewia. 

Nie mogę się doczekać kwietnia i pokazu konsoli, ktora uzdrowi branżę.

Jak cegła? A ci głupcy z Nintendo się na nim wzorują tworząc bryłę Switcha 2.

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Jeśli dobrze pamiętam z lekcji historii to nintendo nie ma nic wspólnego z ,,pierwszym padem z analogiem''

Oczywiście, że nie ale umieszczenie go na prawilnym padzie to patrząc na tę grafikę Nintendo jako pierwsdze zaoferowało

timeline-video-game-controllers-4_virtua

w ogóle ten pad Dragon Quest do Switcha xD

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

To mogło się udać, ale w Sony nie mają jaj, żeby ryzykować, wolą zrzynać od Nintendo, tak ja z dildo, gdy Nintendo coś się uda.

IMG-8088.webp

Opublikowano
19 minut temu, Lukas_AT napisał(a):

Ale Wukong czy BG3 sa na Rog Ally, Razer Edge, Lenovo Legion Go czy MSI Claw. ;)  Nadal to konsola Nintendo wyroznia sie unikatowa biblioteka gier, w ktore nie zagrasz nigdzie indziej w normalny sposob. Kazdy orze, jak moze, ale to Nintendo orze swoja biblioteka gier. :)

Dla mnie większym problemem konsol Nintendo jest to czego na nie nie ma. Exy to relikt przeszłości, nie mówiąc o tym, że z jakiegoś powodu egzaltuje się je do pozycji mesjaszy, kiedy mnóstwo tytułów Nintendo śmiga w okolicy średniej 75.

Fajnie że jest Zelda ale WuKonga już nie ma i dla kogoś to może być dealbreaker.

Opublikowano

A przy okazji wypierdolcie wariata i girę bo ten spam dwóch jehowców w tag teamie z czego jeden sam przyznał się do miernego trollingu nie ma nic wspólnego z rozmową

I bebzunosa można przy okazji wynieść do śmieci jak już tu jest

Opublikowano

Taka jest wojna, wróg napiera z każdej strony nie można wybrzydzać 

Opublikowano

Pupcio pogubiony chłopak, ale przynajmniej rokuje na przyszłość

Opublikowano
3 godziny temu, Homelander napisał(a):

Nie no, pojemność baterii w Decku jest upierdliwością. Zdarzyło mi się kilka razy, że chciałem pograć dłużej i dupa. No ale zawsze mam też Switcha, telefon, iPada... A i tak przecież na tych urządzeniach przenośnych gra się w miejscach w których prąd zazwyczaj jest. Pociąg, samolot, hotel. Że nie wspomnę o tym, że większość takiego grania to po prostu własne łóżko.

Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej 

Opublikowano

Dzięki Ficuś ale znamy różnice między komputerami a konsolami!

Opublikowano
12 minutes ago, Daffy said:

Bo masz decka LCD, na Oledzie bateria trzema o wiele wiele dłużej 

Możliwe. Ale przyzwyczaiłem się :)

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał(a):

Screenshot_2025-01-28-14-00-57-65_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

można Windowsa zainstalować!?!? o kurde, fajne

Opublikowano
4 minuty temu, voi tekku napisał(a):

można Windowsa zainstalować!?!? o kurde, fajne

no można można ale miałeś mi stówkę pożyczyć 

Opublikowano
52 minuty temu, Daffy napisał(a):

Screenshot_2025-01-28-14-00-57-65_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Dzieki za ostateczne wyjasnienie wyzszosci Switcha nad Steam Deckiem hehe.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Kupie day one switcha2 i Decka2 to jak zawsze będziecie mieli obiektywną relację ode mnie, S2 do SD1 również porównam, ino czysta brudna prawda całą dobę 

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Daffy napisał(a):

Kupie day one switcha2 i Decka2

Switch 2 został już dawno wyprodukowany, jak porównywać to tylko Switch 2 do Steam Decka OLED albo Switch 3 do Steam Deck 2 :)

Poza tym o czym my mówimy jak Steam Deck dostaje po dupie od prawie każdego handhelda na rynku, który został wyprodukowany po 2017 :)

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Dajcie mi moda, uzdrowię to forum w 10 minut.