GearsUp 386 Opublikowano wtorek o 14:00 Autor Opublikowano wtorek o 14:00 1 minutę temu, Homelander napisał(a): W przeciwieństwie do Ciebie większość posiadaczy Decka ma i Switcha, więc doskonale wiedzą o czym piszą Bądźmy poważni Gregu, dzisiaj grając na SD LCD to tak jakbym grał po stronie Nintendo w Gameboya. Gorsi są już tylko ci pokroju Paolo co kupują obspermione refurby Cytuj
Daffy 10 734 Opublikowano wtorek o 14:00 Opublikowano wtorek o 14:00 Kupie day one switcha2 i Decka2 to jak zawsze będziecie mieli obiektywną relację ode mnie, S2 do SD1 również porównam, ino czysta brudna prawda całą dobę Cytuj
Homelander 2 429 Opublikowano wtorek o 14:00 Opublikowano wtorek o 14:00 Just now, GearsUp said: Bądźmy poważni Gregu, dzisiaj grając na SD LCD to tak jakbym grał po stronie Nintendo w Gameboya. Gorsi są już tylko ci pokroju Paolo co kupują obspermione refurby A, to ten rodzaj narracji. Ok, baw się Cytuj
GearsUp 386 Opublikowano wtorek o 14:05 Autor Opublikowano wtorek o 14:05 (edytowane) 6 minut temu, Daffy napisał(a): Kupie day one switcha2 i Decka2 Switch 2 został już dawno wyprodukowany, jak porównywać to tylko Switch 2 do Steam Decka OLED albo Switch 3 do Steam Deck 2 Poza tym o czym my mówimy jak Steam Deck dostaje po dupie od prawie każdego handhelda na rynku, który został wyprodukowany po 2017 Edytowane wtorek o 14:07 przez GearsUp 1 Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wtorek o 14:10 Opublikowano wtorek o 14:10 Dajcie mi moda, uzdrowię to forum w 10 minut. 1 1 Cytuj
NemoKOF 715 Opublikowano wtorek o 14:32 Opublikowano wtorek o 14:32 Od zawsze zastanawiało mnie po co się przypierdalać że ktoś gra na czymś innym niż ja ale to sięga prehistorii i rzeczy typu "atarowca wal z gumowca" a wystarczy sobie kupić wszystko po kolei i opierdolić jak nam coś nie pasuje i tyle. To tylko kawałek elektroniki. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 908 Opublikowano wtorek o 14:35 Opublikowano wtorek o 14:35 Obie strony "konfliktu" są siebie warte jedni wchodzą tutaj i na siłę wciskają decka ludziom, którzy nie chcą decka a drudzy nie rozumieją, że należy olać tych pierwszych tylko idą na wojnę, której i tak nie wygrają BO TEGO SIĘ NIE WYGRYWA TO SĄ GIERKI DLA DZIECI WIDEŁO Zbyszek na moderatora, jedyny słuszny wybór dla Polski - obiecuję wynieść śmieci jak Trump, w akompaniamencie kwiku najbardziej zainteresowanych Cytuj
NemoKOF 715 Opublikowano wtorek o 14:38 Opublikowano wtorek o 14:38 Nie chcesz grać na tym co byle opryszek? Tylko Zbyszek! Tylko Zbyszek! 1 Cytuj
dominalien 278 Opublikowano wtorek o 15:16 Opublikowano wtorek o 15:16 Bardzo jestem ciekaw, co S2 sobą zaprezentuje, nawet jeśli nie będę go raczej kupował na premierę. Mam też nadzieję, że jak na PS5 będą patche do gier z S żeby lepiej działały/wyglądały na S2. Cytuj
ogqozo 6 632 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu I pyk wpadł bilet po kilkunastu godzinach. Kurde, jakbym wiedział, że będzie tak łatwo, to bym pewnie celował w Paryż albo Londyn na początku kwietnia. No ale można się zgłaszać tylko na jedno naraz, a boję się, że większe ryzyko by się skończyło brakiem czegokolwiek, jednak Paryż i Londyn to duże miasta. Może warto by pokombinować nad drugim lipnym kontem, ale nie wiem na ile faktycznie są sprawdzane dane osobowe. Grunt że na miesiąc-dwa przed innymi się jednak dotknie tych wielkich czarnych joyconów hehe. 2 1 Cytuj
Daffy 10 734 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Widzę że już po 1000dolcow ludzie sprzedają te wejściówki xddddd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi