NemoKOF 717 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Od zawsze zastanawiało mnie po co się przypierdalać że ktoś gra na czymś innym niż ja ale to sięga prehistorii i rzeczy typu "atarowca wal z gumowca" a wystarczy sobie kupić wszystko po kolei i opierdolić jak nam coś nie pasuje i tyle. To tylko kawałek elektroniki. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 962 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Obie strony "konfliktu" są siebie warte jedni wchodzą tutaj i na siłę wciskają decka ludziom, którzy nie chcą decka a drudzy nie rozumieją, że należy olać tych pierwszych tylko idą na wojnę, której i tak nie wygrają BO TEGO SIĘ NIE WYGRYWA TO SĄ GIERKI DLA DZIECI WIDEŁO Zbyszek na moderatora, jedyny słuszny wybór dla Polski - obiecuję wynieść śmieci jak Trump, w akompaniamencie kwiku najbardziej zainteresowanych Cytuj
NemoKOF 717 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Nie chcesz grać na tym co byle opryszek? Tylko Zbyszek! Tylko Zbyszek! 1 Cytuj
dominalien 286 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia Bardzo jestem ciekaw, co S2 sobą zaprezentuje, nawet jeśli nie będę go raczej kupował na premierę. Mam też nadzieję, że jak na PS5 będą patche do gier z S żeby lepiej działały/wyglądały na S2. Cytuj
ogqozo 6 635 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia I pyk wpadł bilet po kilkunastu godzinach. Kurde, jakbym wiedział, że będzie tak łatwo, to bym pewnie celował w Paryż albo Londyn na początku kwietnia. No ale można się zgłaszać tylko na jedno naraz, a boję się, że większe ryzyko by się skończyło brakiem czegokolwiek, jednak Paryż i Londyn to duże miasta. Może warto by pokombinować nad drugim lipnym kontem, ale nie wiem na ile faktycznie są sprawdzane dane osobowe. Grunt że na miesiąc-dwa przed innymi się jednak dotknie tych wielkich czarnych joyconów hehe. 2 2 Cytuj
Daffy 10 764 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Widzę że już po 1000dolcow ludzie sprzedają te wejściówki xddddd Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Sa jakies przecieki od sprawdzonych zrodel jaki Switch 2 bedzie mocny? O jakim skoku jakosciowym mowimy? Cytuj
grzybiarz 10 368 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Podobno będzie słabszy od ps5, ale (też podobno), będzie miał więcej exów 2 Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Chodź do nas @Paolo de Vesir:) Cytuj
Pierre Deck 666 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Mam nadzieje, ze z ta wielkoscia pudelek, to fejk. Licze, ze zostana przy aktualnym rozmiarze Cytuj
Ukukuki 7 410 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Oby wrócili do tych z DSa jeśli chodzi o wielkość. Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Fajnie jakby zostali przy tej samej wielkości, tylko zmienili ich kolor, żeby się trochę odróżniały od pudełek gier ze S1. Edytowane 1 lutego przez zdrowywariat 1 Cytuj
Ukukuki 7 410 Opublikowano niedziela o 07:42 Opublikowano niedziela o 07:42 Szkoda plastiku, otwieranie tych pudełek w większości wypadków jest smutne. Malutki kartridż i pusta przestrzeń. Jak będą rozmiarowo jak te z DSa tylko na szerokość od Switcha będzie super. Niech tylko zachowają plastik i jego grubość, pudełka od Switcha są mega solidne w porównaniu do tego cieniutkiego i kruchego plastiku który jest na PS5 czy XSX. 1 Cytuj
Czoperrr 5 371 Opublikowano niedziela o 08:50 Opublikowano niedziela o 08:50 1 hour ago, Ukukuki said: Szkoda plastiku, otwieranie tych pudełek w większości wypadków jest smutne. Malutki kartridż i pusta przestrzeń. Jak będą rozmiarowo jak te z DSa tylko na szerokość od Switcha będzie super. Niech tylko zachowają plastik i jego grubość, pudełka od Switcha są mega solidne w porównaniu do tego cieniutkiego i kruchego plastiku który jest na PS5 czy XSX. Apropo pudełek, ostatnio przeglądałem moją kolekcję gier na PS2, GCN, Xbox i tam te pudełka miały mega gruby i solidny plastik, szkoda, że teraz nawet na tym się oszczędza. 1 Cytuj
Ukukuki 7 410 Opublikowano niedziela o 08:57 Opublikowano niedziela o 08:57 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Apropo pudełek, ostatnio przeglądałem moją kolekcję gier na PS2, GCN, Xbox i tam te pudełka miały mega gruby i solidny plastik, szkoda, że teraz nawet na tym się oszczędza. Switch ma baardzo solidne budełka, bardziej niż te z ery PS2, GCN czy Xbox. Cytuj
devilbot 3 793 Opublikowano niedziela o 09:02 Opublikowano niedziela o 09:02 Nawet jak Paolo jakimś cudem się podniesie po forzie to premiera switcha 2 rozwali go totalnie. 1 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 448 Opublikowano niedziela o 22:11 Opublikowano niedziela o 22:11 Chłopie, ale co może się stać? Patrząc na ruchy MSu okaże się jeszcze, że S2 będzie docelowym handheldem dla gier z „Xboxa” (czymkolwiek on będzie). Kupi się prawszej czy później. Mimo wszystko doceniam troskę kolego, ale naprawdę nie trzeba. Pozdrawiam w niedzielę znad partyjki w cudowne FFTA2 1 Cytuj
pawelgr5 1 599 Opublikowano poniedziałek o 13:23 Opublikowano poniedziałek o 13:23 15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Chłopie, ale co może się stać? Patrząc na ruchy MSu okaże się jeszcze, że S2 będzie docelowym handheldem dla gier z „Xboxa” (czymkolwiek on będzie). Kupi się prawszej czy później. Mimo wszystko doceniam troskę kolego, ale naprawdę nie trzeba. Pozdrawiam w niedzielę znad partyjki w cudowne FFTA2 Masz orginal? Cytuj
Paolo de Vesir 9 448 Opublikowano poniedziałek o 13:28 Opublikowano poniedziałek o 13:28 4 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Masz orginal? Jesli pytasz mnie czy jestem majętnym młodym mężczyzną, to nie. Jeszcze nie ten poziom żeby grać na DSie w oryginały. 1 Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano środa o 14:47 Opublikowano środa o 14:47 Niedawno podali, kiedy odbędzie się direct, odnośnie Switcha 2, a dziś, o której godzinie, o 15, no qrwa dzięki xD Cytuj
pawelgr5 1 599 Opublikowano środa o 14:57 Opublikowano środa o 14:57 No prawie taka godzina jak zawsze. Dobrze bo ostatnia godzinka w pracy zleci szybciutko. Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano środa o 15:18 Opublikowano środa o 15:18 To się nazywa marketing szczątkowy! xD Ale i tak po pracy po pokazie lecę do sklepu złożyć preorder Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano środa o 21:56 Opublikowano środa o 21:56 7 hours ago, zdrowywariat said: Niedawno podali, kiedy odbędzie się direct, odnośnie Switcha 2, a dziś, o której godzinie, o 15, no qrwa dzięki xD Kiedy bedzie? Cytuj
Homelander 2 461 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Zawsze fascynowało mnie zadawanie pytań na forumie, czy innych miejscach, o informacje będące powszechnie dostępne za pomocą kilku kliknięć i poświęcenia 10 sekund 2 Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Nawyk z czasow kiedy zadawalo sie na forum pytania a nie wyszukiwalo w google Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi