Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

GearsUp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zawsze zastanawiało mnie po co się przypierdalać że ktoś gra na czymś innym niż ja ale to sięga prehistorii i rzeczy typu "atarowca wal z gumowca" a wystarczy sobie kupić wszystko po kolei i opierdolić jak nam coś nie pasuje i tyle. To tylko kawałek elektroniki.

• beka z typa 1
  • This 1
Opublikowano

Obie strony "konfliktu" są siebie warte

jedni wchodzą tutaj i na siłę wciskają decka ludziom, którzy nie chcą decka

a drudzy nie rozumieją, że należy olać tych pierwszych tylko idą na wojnę, której i tak nie wygrają BO TEGO SIĘ NIE WYGRYWA TO SĄ GIERKI DLA DZIECI WIDEŁO

Zbyszek na moderatora, jedyny słuszny wybór dla Polski - obiecuję wynieść śmieci jak Trump, w akompaniamencie kwiku najbardziej zainteresowanych

Opublikowano

I pyk wpadł bilet po kilkunastu godzinach. Kurde, jakbym wiedział, że będzie tak łatwo, to bym pewnie celował w Paryż albo Londyn na początku kwietnia. No ale można się zgłaszać tylko na jedno naraz, a boję się, że większe ryzyko by się skończyło brakiem czegokolwiek, jednak Paryż i Londyn to duże miasta. Może warto by pokombinować nad drugim lipnym kontem, ale nie wiem na ile faktycznie są sprawdzane dane osobowe.

Grunt że na miesiąc-dwa przed innymi się jednak dotknie tych wielkich czarnych joyconów hehe.

image.png.99337b9f783a7798ef2934a911941da9.png

• Plusik 2
  • Lubię! 2
Opublikowano

Szkoda plastiku, otwieranie tych pudełek w większości wypadków jest smutne. Malutki kartridż i pusta przestrzeń. Jak będą rozmiarowo jak te z DSa tylko na szerokość od Switcha będzie super. Niech tylko zachowają plastik i jego grubość, pudełka od Switcha są mega solidne w porównaniu do tego cieniutkiego i kruchego plastiku który jest na PS5 czy XSX. 

• Plusik 1
Opublikowano
1 hour ago, Ukukuki said:

Szkoda plastiku, otwieranie tych pudełek w większości wypadków jest smutne. Malutki kartridż i pusta przestrzeń. Jak będą rozmiarowo jak te z DSa tylko na szerokość od Switcha będzie super. Niech tylko zachowają plastik i jego grubość, pudełka od Switcha są mega solidne w porównaniu do tego cieniutkiego i kruchego plastiku który jest na PS5 czy XSX. 

Apropo pudełek, ostatnio przeglądałem moją kolekcję gier na PS2, GCN, Xbox i tam te pudełka miały mega gruby i solidny plastik, szkoda, że teraz nawet na tym się oszczędza.

• Plusik 1
Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Apropo pudełek, ostatnio przeglądałem moją kolekcję gier na PS2, GCN, Xbox i tam te pudełka miały mega gruby i solidny plastik, szkoda, że teraz nawet na tym się oszczędza.

Switch ma baardzo solidne budełka, bardziej niż te z ery PS2, GCN czy Xbox. 

Opublikowano

Chłopie, ale co może się stać? Patrząc na ruchy MSu okaże się jeszcze, że S2 będzie docelowym handheldem dla gier z „Xboxa” (czymkolwiek on będzie). Kupi się prawszej czy później.

Mimo wszystko doceniam troskę kolego, ale naprawdę nie trzeba. Pozdrawiam w niedzielę znad partyjki w cudowne FFTA2 :lapka:

image.thumb.jpg.da23c13cc742e37825782a35e3e4fb3a.jpg

• Plusik 1
Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Chłopie, ale co może się stać? Patrząc na ruchy MSu okaże się jeszcze, że S2 będzie docelowym handheldem dla gier z „Xboxa” (czymkolwiek on będzie). Kupi się prawszej czy później.

Mimo wszystko doceniam troskę kolego, ale naprawdę nie trzeba. Pozdrawiam w niedzielę znad partyjki w cudowne FFTA2 :lapka:

image.thumb.jpg.da23c13cc742e37825782a35e3e4fb3a.jpg

Masz orginal?