zdrowywariat 500 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu W dniu 5.02.2025 o 21:56, Sven Froost napisał(a): Kiedy bedzie? Był już 3 dni temu: 1 Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ze wszystkiego co pokazali na Directcie najbardziej zaskoczyly mnie postacie z Gier Sony i MS w nowym Smashu i emulator GC. Jakos bez duzych niespodzianek ale dla mnie to dobrze, chce to samo tylko lepiej 1 1 1 Cytuj
NemoKOF 717 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Co ty ćpiesz xD Poka palcem gdzie pokazali to o czym napisałeś Cytuj
zdrowywariat 500 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 8 minut temu, NemoKOF napisał(a): Co ty ćpiesz xD Poka palcem gdzie pokazali to o czym napisałeś Jesteś tu x lat i dałeś się złapać na “poczucie humoru” Frosiego? No way xD Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 12 minutes ago, NemoKOF said: Co ty ćpiesz xD Poka palcem gdzie pokazali to o czym napisałeś 14:20 Od 16:10 1 Cytuj
Pupcio 19 053 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Zabierzecie tego ćpuna z forum Cytuj
NemoKOF 717 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 16 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Jesteś tu x lat i dałeś się złapać na “poczucie humoru” Frosiego? No way xD To nie jest poczucie humoru. To nieodwracalne uszkodzenie mózgu 2 Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ja pierdole, wiedzialem ze cos jest nie tak ale jeden wielki kwik ze dalem sie na to nabrac Ciezko mi uwierzyc ze Nintendo tego nie zdjelo bo byly plotki o Directcie w tym miesiacu 1 1 Cytuj
GearsUp 410 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) xD to już wiadomo o co chodzi z tymi joyconami jako myszka, wraca Mario Paint Edytowane 7 godzin temu przez GearsUp Cytuj
Sven Froost 498 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu No nie ma co, ladnie Zdrowy impreze rozkrecil xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi