zdrowywariat 522 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego W dniu 5.02.2025 o 21:56, Sven Froost napisał(a): Kiedy bedzie? Był już 3 dni temu: 1 Cytuj
Sven Froost 499 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Ze wszystkiego co pokazali na Directcie najbardziej zaskoczyly mnie postacie z Gier Sony i MS w nowym Smashu i emulator GC. Jakos bez duzych niespodzianek ale dla mnie to dobrze, chce to samo tylko lepiej 1 1 1 Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Co ty ćpiesz xD Poka palcem gdzie pokazali to o czym napisałeś Cytuj
zdrowywariat 522 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 8 minut temu, NemoKOF napisał(a): Co ty ćpiesz xD Poka palcem gdzie pokazali to o czym napisałeś Jesteś tu x lat i dałeś się złapać na “poczucie humoru” Frosiego? No way xD Cytuj
Sven Froost 499 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 12 minutes ago, NemoKOF said: Co ty ćpiesz xD Poka palcem gdzie pokazali to o czym napisałeś 14:20 Od 16:10 1 Cytuj
NemoKOF 734 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego 16 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Jesteś tu x lat i dałeś się złapać na “poczucie humoru” Frosiego? No way xD To nie jest poczucie humoru. To nieodwracalne uszkodzenie mózgu 2 Cytuj
Sven Froost 499 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego Ja pierdole, wiedzialem ze cos jest nie tak ale jeden wielki kwik ze dalem sie na to nabrac Ciezko mi uwierzyc ze Nintendo tego nie zdjelo bo byly plotki o Directcie w tym miesiacu 1 1 Cytuj
GearsUp 456 Opublikowano 7 lutego Autor Opublikowano 7 lutego (edytowane) xD to już wiadomo o co chodzi z tymi joyconami jako myszka, wraca Mario Paint Edytowane 7 lutego przez GearsUp Cytuj
Sven Froost 499 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego No nie ma co, ladnie Zdrowy impreze rozkrecil xD Cytuj
Homelander 2 518 Opublikowano 8 lutego Opublikowano 8 lutego On 2/3/2025 at 8:28 AM, Paolo de Vesir said: Jesli pytasz mnie czy jestem majętnym młodym mężczyzną, to nie. Jeszcze nie ten poziom żeby grać na DSie w oryginały. Ja mam tylko jedną grę z NDS, ale za to jaką Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi