Czoperrr 5 532 Opublikowano czwartek o 16:35 Opublikowano czwartek o 16:35 1 hour ago, zdrowywariat said: Jest szansa na gry z Gacka w usłudze? https://www.eurogamer.net/switch-2-gamecube-controller-in-development-fans-believe Dobrze by było to może ktoś zagra w Eternal Darkness bo to topka Gamecube i gra zamknięta na jednej platformie. Polecam. 1 2 Cytuj
zdrowywariat 556 Opublikowano wczoraj o 19:39 Opublikowano wczoraj o 19:39 W dniu 20.03.2025 o 16:35, Czoperrr napisał(a): Dobrze by było to może ktoś zagra w Eternal Darkness bo to topka Gamecube i gra zamknięta na jednej platformie. Polecam. Strzelam, że nie tylko GC się pojawi w usłudze NSO, ale i DC i może jeszcze jakieś konsole. Dziś takie przeczucie mnie naszło, że będzie też DC. W końcu muszą rozbudować swoją usługę, nie tylko o więcej gier na dostępne już konsole, ale też o nowe. DC byłby bardzo sensownym wyborem i logicznym, skoro są już dostępne inne konsole Segi i miałby pojawić się GC. Może i byłoby to zbyt piękne, żeby mogłoby być prawdziwe, ale taki dwupak na rozszerzenie NSO byłby bombą! Cytuj
Jukka Sarasti 569 Opublikowano wczoraj o 20:22 Opublikowano wczoraj o 20:22 Bardzo by mnie ten Gacek cieszył, ale z drugiej strony gry z GC do teraz nie są pokryte rdzą (co najwyżej szlachetną patyną) na tyle, żeby nie było chętnych na kolejny remaster Wind Wakera, Path of Radiance czy Mario Sunshine, więc wolę się miło zaskoczyć, niż mieć nadzieję. Na pewno poszerzenie bazy konsol w NGO byłoby jednak bardzo spoko. Cytuj
pawelgr5 1 628 Opublikowano wczoraj o 20:27 Opublikowano wczoraj o 20:27 3 minuty temu, Jukka Sarasti napisał(a): Bardzo by mnie ten Gacek cieszył, ale z drugiej strony gry z GC do teraz nie są pokryte rdzą (co najwyżej szlachetną patyną) na tyle, żeby nie było chętnych na kolejny remaster Wind Wakera, Path of Radiance czy Mario Sunshine, więc wolę się miło zaskoczyć, niż mieć nadzieję. Na pewno poszerzenie bazy konsol w NGO byłoby jednak bardzo spoko. Wiesz. Nintendo z czasem pewnie zremasteruje wszystko bo to Nintendo . Jednak sporo innych gierek bez szans na budzet chociazby na remaster moze miec swoje 5 min w abonamencie. Jak dla mnie to się nie musi wykluczać. Bardziej pytanie czy częsciej zaczną wylatywać gry tak jak teraz wylatuje Super Soccer. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano wczoraj o 20:27 Opublikowano wczoraj o 20:27 Sporo z tych gier zamknięte jest na sprzętach których łączna sprzedaż składa się na jakąś 1/4 sprzedaży Switcha - o ile w Eternal Darkness uwierzyć ciężko to Mario i Zelda to marki tak ważne, że pojawią się jeszcze nie raz nie dwadzieścia. Zostaje jedynie nadzieja żeby te gry nie wylądowały jedynie w abonamencie. Cytuj
Pupcio 19 423 Opublikowano wczoraj o 20:28 Opublikowano wczoraj o 20:28 ja to bym wolał zobaczyć gry z ds/3ds no ale to zapewne marzenie ściętej głowy Cytuj
Homelander 2 639 Opublikowano wczoraj o 20:36 Opublikowano wczoraj o 20:36 6 minutes ago, Pupcio said: ja to bym wolał zobaczyć gry z ds/3ds no ale to zapewne marzenie ściętej głowy Gry z DSa na WiiU były, więc czemu nie Cytuj
zdrowywariat 556 Opublikowano wczoraj o 20:36 Opublikowano wczoraj o 20:36 5 minut temu, Pupcio napisał(a): ja to bym wolał zobaczyć gry z ds/3ds no ale to zapewne marzenie ściętej głowy Ja też, aż takim optimistą nie jestem, ale Nintendo będzie chciało podnieść abonament i coś w zamian muszą dać. Dla mnie najbardziej prawdopodobny jest GC, później DC, bardziej niż Saturn, a gdzieś na końcu listy DS/3DS. Cytuj
Jukka Sarasti 569 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 21 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Wiesz. Nintendo z czasem pewnie zremasteruje wszystko bo to Nintendo . Jednak sporo innych gierek bez szans na budzet chociazby na remaster moze miec swoje 5 min w abonamencie. Jak dla mnie to się nie musi wykluczać. Bardziej pytanie czy częsciej zaczną wylatywać gry tak jak teraz wylatuje Super Soccer. W sumie jest to słuszna uwaga. Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu W czwartek możliwy Direct dla S1 Cytuj
GearsUp 473 Opublikowano 14 godzin temu Autor Opublikowano 14 godzin temu 5 minut temu, messer88 napisał(a): Nowy KIRBY i rozjebane. 1 1 Cytuj
Daffy 10 861 Opublikowano 7 minut temu Opublikowano 7 minut temu Jeszcze z plotek to niby MP4 nie będzie pokazany 2 kwietnia. Co do directa w czwartek na 6 dni przed odkryciem kart z switchem 2 - do mnie to szalone i niepojęte i wręcz nierealne by zdecydowali się na taki ruch...z drugiej strony kilku sensowniejszych leakerow to podalo co ostatnio kilka prezentacji w branży trafili Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi