Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Minelo ponad trzy lata od ostatniego dodatku do Animal Crossing New Horizons…

Gdyby pokazali kolejna czesc to nie wiem co bym zrobil

lepiej niech nie pokazuja

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 105 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

A tak szczerze wam powiem że jakby tak faktycznie wypuścili wersję OLED na premierę to chyba bym się całkiem przerzucił na switcha jako główną konsole. Nie cieszy mnie ostatnio granie na stacjonarkach. 

Opublikowano

Może zaskoczą cena. Oszczędzają na oledzie, wykończenia premium nie będzie. Więc te 350 też jest możliwe. 
Czekamy. Ja tam biorę i tak :kaz:

Opublikowano
5 minut temu, kudlaty88 napisał(a):

A tak szczerze wam powiem że jakby tak faktycznie wypuścili wersję OLED na premierę to chyba bym się całkiem przerzucił na switcha jako główną konsole. Nie cieszy mnie ostatnio granie na stacjonarkach. 

Po rogu i SD oled nie mam ciśnienia na ekran oled. Przy tych wymiarach cenie wyżej 120hz niż oled. 

Opublikowano
  • Autor

Będzie MicroLED, Baldurs Gate 4, dwupak Zeld w 4k i Mario Galaxy 3 Łaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

Pytanie czy będzie coś ala S2 version gierek, jak i za ile (za darmo część? co z 3rd party? sami decydują?)

Opublikowano
22 minutes ago, jimmy said:

Lata lecą, inflacja rozjebała pół świata, minimalna z 2000 zł w 2017 roku skoczyła do 4700zł, a Ci dalej chcą konsolkę za sztywne 300 dolarów, tylko nie żadne plastikowe gówno proszę pana i koniecznie OLED proszę pana :kekw:

No i współpracują z nVidią a wiadomo, że nVidia się ceni :)

Opublikowano

Switch2 to będzie moja 5 konsola, którą wezmę na premierę, zwykle musiałem ciułać rok, czy 2 na nową konsolę, bo tak po ludzku nie było mnie stać lub nie byłem zdecydowany. Day1 kupiłem tylko DSa, 360kę, PS3 i S1.

Uwielbiam ten rytuał otwierania pudełka z nową konsolą i S2 wziąłbym na premierę nawet z samym MK9, gdyby miało nie być innych gier na premierę.

S2 będzie też moją pierwszą konsolą, którą zatrzymam ze skromną kolekcją gier na S2 i S1, dlatego że na S2 będę miał kawał historii Nintendo, praktycznie wszystko na jednej konsoli.

Jestem też fanem minimalizmu, więc jedna konsola, na dodatek hybryda, z wieloma sztosami, seksy pudełkami i kartami dla mnie to jest to!

Tym bardziej, że branża zmierza w kierunku abonamentów i chmury i nie wiadomo co będzie za kolejne 8 lat.

Gdyby miałbyć jeszcze S3 wstecznie kompatybilny to jeszcze lepiej, bo kolekcja się rozrośnie i dalej będzie na jednej konsoli.

Jeśli pojawią się do tego gry Microsoftu i wszystkie znane i lubiane multiplatformy + moje ulubione remaki choćby kultowych survival horrorów to pozbędę się wtedy PS5 i płakał będę tylko za TLOU1.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
  • Autor

Pytanie czy będą porty azjatyckie w Perfect Blue w miarę szybko po premierze

Opublikowano

Cena nie gra roli jeśli w gre wchodzi sprzęt do ogrywania najlepszych produkcji dostępnych na rynku

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Cena nie gra roli jeśli w gre wchodzi sprzęt do ogrywania najlepszych produkcji dostępnych na rynku

Oczywiście, dałem 599e za PS3, więc 499e to nie będzie dla mnie żaden ból. Tym razem biorę od razu z pro padem i jakąś kartą 1T.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Mogę dać nawet te 450, ale błagam dajcie coś więcej na premierę niż mario kart :/

Opublikowano

Tak abstrahując od samego Switcha - mega cieszy fakt, że w Polsce doczekaliśmy się dobrobytu, że gracze z uśmiechem na twarzy zapłaciliby korporacji 600-700-800 EUR za ofertę nieadekwatna do swojej ceny. Taki dobrobyt, że każde pieniądze wydaliby tylko aby firma miała z czego żyć :)

Opublikowano

Witam Forumowiczów. 
Wydaje mi się, że cena będzie bliżej €500, ale to się wyjaśni już wkrótce. 
Ja to bym chciał Bloodborna, Residenty, Silent Hill i Control. 
Wiem, że to takie moje życzenia tylko, ale każda firma maksymalizuje zyski teraz, więc może doczekamy się jednej konsoli ze wszystkimi grami. I do tego przenośnie i stacjonarnie na jednej platformie. Ech…

Życzę przyjemnego oglądania dzisiejszego Directa. 

Opublikowano

Przeciez nikt nie da za Switch 700 euro, wycenia na max 5 stowek, moze tym razem dadza troszke lepsze wykonczenie, niz to co jest teraz.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tak abstrahując od samego Switcha - mega cieszy fakt, że w Polsce doczekaliśmy się dobrobytu, że gracze z uśmiechem na twarzy zapłaciliby korporacji 600-700-800 EUR za ofertę nieadekwatna do swojej ceny. Taki dobrobyt, że każde pieniądze wydaliby tylko aby firma miała z czego żyć :)

Jak cena będzie za niska to się kupi dwie sztuki dla Miyamoto-sana

Opublikowano
7 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Nintendo to mała, rodzinna firma z Kioto. Żaden moloch.

Opublikowano

Tysionc ojro i do każdej konsoli dostaniemy chińczyka do domu na utrzymanie i dopiero on będzie nam kodował gierki, więc każdy kto kupi S2 będzie mieć coś innego w ramach tytułu na start - tak będzie!

Jeszcze niecałe trzy godziny i wszystko będzie wiadome, jak to mawiał zibi boniek: spokojnie.

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

jak to mawiał zibi boniek:

„Wie pani kto to był Stéphane Mallarmé? To był taki twórca teatru symbolicznego, który kiedyś powiedział: „Nazwać przedmiot po imieniu to zniszczyć 3/4 uroku poetyckiego które utkane jest ze szczęścia powolnego odgadywania". Wydaje mi się, że pewne rzeczy lepiej robić, a nie o tym yyy mówić.”

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał(a):

Tysionc ojro i do każdej konsoli dostaniemy chińczyka do domu na utrzymanie i dopiero on będzie nam kodował gierki, więc każdy kto kupi S2 będzie mieć coś innego w ramach tytułu na start - tak będzie!

Jeszcze niecałe trzy godziny i wszystko będzie wiadome, jak to mawiał zibi boniek: spokojnie.

Albo jak to mawia Kulesza: "napijmy się!"

Opublikowano

Czy moderacja może z łaski swojej wreszcie założyć dział Switch2 czy za 2,5h tematy nowych exow mamy zakładać tutaj?!

Opublikowano
  • Autor

Wyjebane mają jak nawet ten temat nie jest przypięty a już dawno być powinien.

Opublikowano

Premiera nowego switch'a grzeje mniej niz jak Sony wypuszalo niedojebanego prosiaka.

Opublikowano
26 minut temu, GearsUp napisał(a):

Jak cena będzie za niska to się kupi dwie sztuki dla Miyamoto-sana

Dokładnie, mistrz już w zimie swojego życia więc niech chociaż nasze pieniążki narysują uśmiech na jego chińskiej buzi <3