Paolo de Vesir 9 726 Opublikowano wczoraj o 10:44 Opublikowano wczoraj o 10:44 6 minut temu, Hanza71 napisał(a): Premiera nowego switch'a grzeje mniej niz jak Sony wypuszalo niedojebanego prosiaka. Jednak oczekiwania były większe, bo to RT i jakiś znaczący skok wydajnościowy. Chociaż myślę, że gierkami S2 zamknie mordy herterom. Cytuj
Hanza71 34 Opublikowano wczoraj o 10:46 Opublikowano wczoraj o 10:46 Przeciez Nintendo zawsze gierki dowozi, tym razem mam nadzieje ze hardware tez. Cytuj
drozdu7 3 225 Opublikowano wczoraj o 10:49 Opublikowano wczoraj o 10:49 30 minut temu, GearsUp napisał(a): Jak cena będzie za niska to się kupi dwie sztuki dla Miyamoto-sana To jedną za pupcia akurat 1 Cytuj
ThePatrickyo 92 Opublikowano wczoraj o 10:52 Opublikowano wczoraj o 10:52 Sam już nie mogę doczekać się pokazu, co prawda nie napalam się i nie planuję kupować na premierę, ale być może wyciągną z rękawa coś, co mnie przekona Odnośnie ceny, niby Nintendo nigdy nie rozpieszczało jakością wykonania i materiałami użytymi do produkcji swoich konsol, ale z drugiej strony jeżeli Switch 2 ma znowu być z nami przez te kolejne 5-8 lat i poprawią awaryjność joy-conów to uważam, że jakaś tam wyższa kwota za konsolę nie będzie bardzo bolesna. A na dzisiejsze czasy ceny Switcha 1 to już jest naprawdę śmieszny pieniądz Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano wczoraj o 10:52 Opublikowano wczoraj o 10:52 Jak tam kasa na preordery przygotowana? Cytuj
Badus 310 Opublikowano wczoraj o 10:55 Opublikowano wczoraj o 10:55 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Jak tam kasa na preordery przygotowana? 1 1 Cytuj
XM. 11 518 Opublikowano wczoraj o 10:56 Opublikowano wczoraj o 10:56 Tak, a potem rok bez konsoli albo za cenę 15% wyższa. Jak nie wysraja z dupy mega buforu to będzie to samo co z xsx/ps5. Cytuj
devilbot 3 832 Opublikowano wczoraj o 11:02 Opublikowano wczoraj o 11:02 5 minut temu, XM. napisał(a): Tak, a potem rok bez konsoli albo za cenę 15% wyższa. Jak nie wysraja z dupy mega buforu to będzie to samo co z xsx/ps5. Tylko co stracą realnie Ci co nie kupią? 30fps w nowym Mario kart? Cytuj
XM. 11 518 Opublikowano wczoraj o 11:04 Opublikowano wczoraj o 11:04 Xcx w 60, to nie wystarczający argument? Cytuj
Czoperrr 5 543 Opublikowano wczoraj o 11:05 Opublikowano wczoraj o 11:05 1 minute ago, XM. said: Xcx w 60, to nie wystarczający argument? No kupowanie nowej konsoli dla gry sprzed 2 generacji to raczej słaby deal. Cytuj
Basior 1 169 Opublikowano wczoraj o 11:08 Opublikowano wczoraj o 11:08 Ale wiecie że ludzie masowo S2 kupią dla Mario Karta i może Mario3D? I to wystarczy? Cytuj
Homelander 2 658 Opublikowano wczoraj o 11:08 Opublikowano wczoraj o 11:08 2 minutes ago, Czoperrr said: No kupowanie nowej konsoli dla gry sprzed 2 generacji to raczej słaby deal. Ja kupię dla Mario 64 Cytuj
Basior 1 169 Opublikowano wczoraj o 11:09 Opublikowano wczoraj o 11:09 Teraz, Chad Davski napisał(a): CIUUUUUUU CIU! Jak tam, będą preorderki konsoli w PB? Cytuj
Chad Davski 220 Opublikowano wczoraj o 11:11 Opublikowano wczoraj o 11:11 Na razie niby nawet w cqe nic nie wiedza. W sumie zero leakow, wiec moze serio pilnuja. 1 Cytuj
XM. 11 518 Opublikowano wczoraj o 11:15 Opublikowano wczoraj o 11:15 8 minut temu, Czoperrr napisał(a): No kupowanie nowej konsoli dla gry sprzed 2 generacji to raczej słaby deal. Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano wczoraj o 11:16 Autor Opublikowano wczoraj o 11:16 Teraz, XM. napisał(a): Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? Ja kupiłem dla gier z NESa Cytuj
Alpha Trion 127 Opublikowano wczoraj o 11:16 Opublikowano wczoraj o 11:16 Czezki ile sztuk mozesz brac na raz do perfect blue ? Cytuj
Chad Davski 220 Opublikowano wczoraj o 11:19 Opublikowano wczoraj o 11:19 Na pewno beda alokacje. Cytuj
Czoperrr 5 543 Opublikowano wczoraj o 11:21 Opublikowano wczoraj o 11:21 5 minutes ago, XM. said: Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? Ja nie kupiłem Switcha, ale mam Wii. Cytuj
Homelander 2 658 Opublikowano wczoraj o 11:29 Opublikowano wczoraj o 11:29 13 minutes ago, XM. said: Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? Ja gry z WiiU kupiłem na WiiU. A potem jeszcze raz na Switchu Cytuj
Rozi 1 046 Opublikowano wczoraj o 11:35 Opublikowano wczoraj o 11:35 29 minut temu, Czoperrr napisał(a): No kupowanie nowej konsoli dla gry sprzed 2 generacji to raczej słaby deal. Po co kupiłeś Steam Decka zatem? 1 1 Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano wczoraj o 11:36 Opublikowano wczoraj o 11:36 33 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Jak tam kasa na preordery przygotowana? Ja miałem ciężki przeszło rok, kredyt na 13600e i 2000e wyciągnięte z karty kredytowej i tak żyłem od piątku do piątku ledwo ledwo, ale udało mi się ukończyć dom w surowym stanie, polecieć na wesele do USA i co ważne nie musiałem rezygnować z treningów, w tym z nauki pływania (110e za 4 lekcje). Dla mnie to ważna premiera z kilku powodów, S1 przywrócił u mnie chęć grania, bo nie grałem przez 3 lata, gdy miałem depresję. A S2 pojawi się, gdy już wyjdę z długów, mam ostatnią ratę do spłacania i jeszcze zaliczkę na okna, w czerwcu kumple mnie odwiedzają i prawdopodobnie będzie też premiera S2. To będzie piękny rok, bo czeka mnie jeszcze dużo więcej, o czym nie będę pisał. Tak że słowem podsumowania do S2 będę już przysiadał zupełnie zrelaksowany, bez długów i z możliwością powrotu do Polski, gdy tylko zechcę. Cytuj
Pupcio 19 473 Opublikowano wczoraj o 11:37 Opublikowano wczoraj o 11:37 1 minutę temu, Rozi napisał(a): Po co kupiłeś Steam Decka zatem? Mam nadzieje że gość nie napisze żeby grać w nowości bo chyba WYKITUJE przed konfą nintendo ze śmiechawy Cytuj
kudlaty88 516 Opublikowano wczoraj o 11:42 Opublikowano wczoraj o 11:42 22 minuty temu, Chad Davski napisał(a): Na pewno beda alokacje. Jak będzie OLED albo gta6 na pstryks to mi już jedną sztukę zaklep na premiere. Xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi