Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Hanza71 napisał(a):

Premiera nowego switch'a grzeje mniej niz jak Sony wypuszalo niedojebanego prosiaka.

Jednak oczekiwania były większe, bo to RT i jakiś znaczący skok wydajnościowy. Chociaż myślę, że gierkami S2 zamknie mordy herterom.

Opublikowano

Sam już nie mogę doczekać się pokazu, co prawda nie napalam się i nie planuję kupować na premierę, ale być może wyciągną z rękawa coś, co mnie przekona :D 

Odnośnie ceny, niby Nintendo nigdy nie rozpieszczało jakością wykonania i materiałami użytymi do produkcji swoich konsol, ale z drugiej strony jeżeli Switch 2 ma znowu być z nami przez te kolejne 5-8 lat i poprawią awaryjność joy-conów to uważam, że jakaś tam wyższa kwota za konsolę nie będzie bardzo bolesna. A na dzisiejsze czasy ceny Switcha 1 to już jest naprawdę śmieszny pieniądz :kekw: 

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał(a):

Tak, a potem rok bez konsoli albo za cenę 15% wyższa. Jak nie wysraja z dupy mega buforu to będzie to samo co z xsx/ps5.

Tylko co stracą realnie Ci co nie kupią?

30fps w nowym Mario kart?

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał(a):

No kupowanie nowej konsoli dla gry sprzed 2 generacji to raczej słaby deal.

Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? 

Opublikowano
13 minutes ago, XM. said:

Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? 

Ja gry z WiiU kupiłem na WiiU. A potem jeszcze raz na Switchu :balon:

Opublikowano
33 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Jak tam kasa na preordery przygotowana? 

Ja miałem ciężki przeszło rok, kredyt na 13600e i 2000e wyciągnięte z karty kredytowej i tak żyłem od piątku do piątku ledwo ledwo, ale udało mi się ukończyć dom w surowym stanie, polecieć na wesele do USA i co ważne nie musiałem rezygnować z treningów, w tym z nauki pływania (110e za 4 lekcje).

Dla mnie to ważna premiera z kilku powodów, S1 przywrócił u mnie chęć grania, bo nie grałem przez 3 lata, gdy miałem depresję. A S2 pojawi się, gdy już wyjdę z długów, mam ostatnią ratę do spłacania i jeszcze zaliczkę na okna, w czerwcu kumple mnie odwiedzają i prawdopodobnie będzie też premiera S2.

To będzie piękny rok, bo czeka mnie jeszcze dużo więcej, o czym nie będę pisał. Tak że słowem podsumowania do S2 będę już przysiadał zupełnie zrelaksowany, bez długów i z możliwością powrotu do Polski, gdy tylko zechcę.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał(a):

Po co kupiłeś Steam Decka zatem?

Mam nadzieje że gość nie napisze żeby grać w nowości bo chyba WYKITUJE przed konfą nintendo ze śmiechawy