Opublikowano środa o 11:562 dni 40 minut temu, XM. napisał(a): Czy to nie 90% z was kupiła switcha właśnie dla gier z Wii u bo tacy właśnie są fani nitnendo ad 2017 ? Ja kupiłem dla Splatoon 2 i Super Mario Odyssey
Opublikowano środa o 12:102 dni 2 minuty temu, maciucha napisał(a): Gdzie oglądać dzisiejszy happening? Zawsze oglądam po prostu tu:
Opublikowano środa o 12:431 dzień 1 hour ago, Pupcio said: Mam nadzieje że gość nie napisze żeby grać w nowości bo chyba WYKITUJE przed konfą nintendo ze śmiechawy Jakis problem?
Opublikowano środa o 12:451 dzień 4 minuty temu, Symeon_88 napisał(a): Jak tam panowie lubrykanty i chusteczki już przygotowane? Ja w pampersie siedzę w razie czego
Opublikowano środa o 12:451 dzień 1 minutę temu, maciucha napisał(a): Garnitur założony Ja dzis smoking ubralem na te okazje
Opublikowano środa o 12:461 dzień olx zalany ps5 pro, blagaja zeby ktos wzial bo na nadkonsole potrzebuja
Opublikowano środa o 12:521 dzień Nie mam pojęcia jakim cudem otworzyła mi się 26 strona tematu w nowej karcie, ale był tam taki kwiatuszek. Kiedyś to było
Opublikowano środa o 12:581 dzień 9 minut temu, GearsUp napisał(a): Ludzie mówią, że pierwszy Direct w 4k
Opublikowano środa o 12:591 dzień Ostatnia prezentacja Nintendo za życia forum? Czas pokaże, czas pokaże...