Opublikowano środa o 13:102 dni Fajnie, może dadzą jakieś połączenie z kamerą i będzie można naganiacza wysyłać.
Opublikowano środa o 13:102 dni Pierwsza opcja którą wyłączę na stałe ale dzieciakom się pewnie spodoba
Opublikowano środa o 13:102 dni Teraz, Homelander napisał(a): W sensie czego nie rozumiesz? no, że karty jak karty, nie widzę jakiejś wielkiej rewolucji w stosunku do MK8. Ale może nie jestem targetem.
Opublikowano środa o 13:112 dni Ale fajna, różnorodna i roześmiana młodzież. Wszyscy tak wyglądacie jak gracie na Switchu?
Opublikowano środa o 13:122 dni Płatny Gamechat XDdDdd Limitowany przez rok za darmo xddddd Bzzzzzzzzz Edytowane środa o 13:122 dni przez Rozi
Opublikowano środa o 13:122 dni nintendo odkrywa chat party z kamerkami 2025 anno domini, nie zmieniajcie się.
Opublikowano środa o 13:132 dni Nintendo odważnie z kamerką. Ciekawe czy weszło jakieś uczenie maszynowe (penis/not a penis)
Opublikowano środa o 13:142 dni Voice desync, 15 fps w sharingu, widać, że wejście w epokę HD jeszcze ich przerasta xD.
Opublikowano środa o 13:142 dni 120 fps :o HDR 1080p przenośnie Edytowane środa o 13:152 dni przez funditto
Opublikowano środa o 13:142 dni Chciałem się przekonać do zakupu Switcha 2, no ale nie no. Jednak to nie dla mnie. Nintendo kocham ale nostalgicznie i starczą mi ich stare konsole (N64/GCN/Wii). Te nowe twory to nie bardzo, kilka exów ze Switch 1 ograłem i bez szału.