Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 105 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

120fps z 1080? HHAHHAHAH. To PS5 i Xbox w wiekszosci gier nie daja rady, to tutaj bedzie dopiero jazda.

Opublikowano

Lol, naprawdę myśleliście, że będzie OLED? xDDD A co będą później sprzedawać? Przecież musi wyjść kilka wersji Switcha żeby podbić sprzedaż.

Opublikowano
Teraz, Bishonen88 napisał(a):

120fps z 1080? HHAHHAHAH. To PS5 i Xbox w wiekszosci gier nie daja rady, to tutaj bedzie dopiero jazda.

Przecież nie będzie 120 fps, tylko 120 Hz, będzie 30 FPS, albo 40 FPS, albo 60 FPS w grach. 

Opublikowano

Najlepsze wakacje życia GRACZY nadchodzi

Opublikowano

Strasznie cisną z ta kamerką, średnio mnie to jara.

Opublikowano

Juz prawie 30 min i w zasadzie to no coś tak troche słabo. Skoro podali date premiery to mogli od razu cenę wrzucic.

Opublikowano

I cyk golenie frajerów na reedycjach wszystkiego po kolei :newell:

Opublikowano

Kochane nintendo, same upgrady graficzki to za mało dla tych skurczybyków xD

Opublikowano

No nieźle skopiowali Astrobota, ale że też EyeToya? Aż forum wysiadło jak zobaczyło że jesteśmy w 2005.

Opublikowano

Ten direct to jakaś prowokacja? 

Opublikowano

Ajaja MP4 w 120fps. Nie wiem kiedy kupię S2 ale MP4 już poczeka na nową konsolę.

Opublikowano
Teraz, Hanza71 napisał(a):

Te edycje na S2 to za darmo czy trzeba placic?

Płacić piękny kawalerze

Opublikowano

Prócz kartów dla dzieci trzeba przyznać, że ocena 2/10 będzie zaraz zasłużona.