Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 106,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

120fps z 1080? HHAHHAHAH. To PS5 i Xbox w wiekszosci gier nie daja rady, to tutaj bedzie dopiero jazda.

Opublikowano

Lol, naprawdę myśleliście, że będzie OLED? xDDD A co będą później sprzedawać? Przecież musi wyjść kilka wersji Switcha żeby podbić sprzedaż.

Opublikowano
Teraz, Bishonen88 napisał(a):

120fps z 1080? HHAHHAHAH. To PS5 i Xbox w wiekszosci gier nie daja rady, to tutaj bedzie dopiero jazda.

Przecież nie będzie 120 fps, tylko 120 Hz, będzie 30 FPS, albo 40 FPS, albo 60 FPS w grach. 

Opublikowano

Najlepsze wakacje życia GRACZY nadchodzi

Opublikowano

Strasznie cisną z ta kamerką, średnio mnie to jara.

Opublikowano

Juz prawie 30 min i w zasadzie to no coś tak troche słabo. Skoro podali date premiery to mogli od razu cenę wrzucic.

Opublikowano

Kochane nintendo, same upgrady graficzki to za mało dla tych skurczybyków xD

Opublikowano

No nieźle skopiowali Astrobota, ale że też EyeToya? Aż forum wysiadło jak zobaczyło że jesteśmy w 2005.

Opublikowano

Ten direct to jakaś prowokacja? 

Opublikowano

Ajaja MP4 w 120fps. Nie wiem kiedy kupię S2 ale MP4 już poczeka na nową konsolę.

Opublikowano
Teraz, Hanza71 napisał(a):

Te edycje na S2 to za darmo czy trzeba placic?

Płacić piękny kawalerze

Opublikowano

Prócz kartów dla dzieci trzeba przyznać, że ocena 2/10 będzie zaraz zasłużona.