Observer 11 049 Opublikowano środa o 13:34 Opublikowano środa o 13:34 Elden, Street6 czyli kup nową konsolę żeby grać w kilkuletnie gry w najgorszej wersji, no chuj co za oferta. Cytuj
Hanza71 34 Opublikowano środa o 13:35 Opublikowano środa o 13:35 Dobra mozna sie rozejsc, S2 to nie zaden killer. Cytuj
Paolo de Vesir 9 730 Opublikowano środa o 13:35 Opublikowano środa o 13:35 Teraz, Observer napisał(a): Elden, Street6 czyli kup nową konsolę żeby grać w kilkuletnie gry w najgorszej wersji, no chuj co za oferta. OK, może i chujowo działa, ale przynajmniej w pudełku za 3.5 bomby. Pomyślałeś w ogóle o tym? Cytuj
Rozi 1 050 Opublikowano środa o 13:36 Opublikowano środa o 13:36 Hitman pod kołderką Bond o kurwaaaaa Cytuj
maciucha 11 737 Opublikowano środa o 13:37 Opublikowano środa o 13:37 Hitman dalej w połamanych 30fps xd Cytuj
suteq 404 Opublikowano środa o 13:38 Opublikowano środa o 13:38 Ej ale ten Bond to z 2 lata temu zateasowali, to nic nowego xd Cytuj
Paolo de Vesir 9 730 Opublikowano środa o 15:56 Opublikowano środa o 15:56 Ale przy Switchu 3 to już uda się zbudować hype! Cytuj
łom 2 200 Opublikowano środa o 15:57 Opublikowano środa o 15:57 Niby prezentacja taka se ale forumek wywaliło xd 1 Cytuj
Hanza71 34 Opublikowano środa o 15:58 Opublikowano środa o 15:58 Ktos na premiere? No I ceny gier, juz widze te tlumy po nowe Mario. Cytuj
Pupcio 19 476 Opublikowano środa o 15:59 Opublikowano środa o 15:59 90$ za gre niech mnie chuy chłopaki. Z forum to tylko balona będzie na to stać Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 15:59 Opublikowano środa o 15:59 Ja jebe, tak szczerze to okolo 4/10 dla mnie ta prezentacja. Całość ratuje nowy DK i MK, nowe soulsy pewnie będa na wszystkie. Pre-ordery najpierw dla tych co opłacają abonament xDDD Switch 2 pre-orders will prioritise players with the most Switch playtime | Eurogamer.net Generalnie to zapowiada się mega drogo bo nowe MK będzie po 80 euro w cyfrze. Jedyna gra na myszke która ma sens to Civka 7. Płatne upgrady. Problemy z kompatybilnoscią niektórych gierek (na szczęscie małe a obecna lista tutaj: Nintendo Switch games compatibility) 1 Cytuj
Hanza71 34 Opublikowano środa o 16:00 Opublikowano środa o 16:00 Teraz bedziemy widziec kto prawdziwy fag. Cytuj
Paolo de Vesir 9 730 Opublikowano środa o 16:00 Opublikowano środa o 16:00 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): 90$ za gre niech mnie chuy chłopaki. Z forum to tylko balona będzie na to stać Pupcio, jak tam święto? Podobało się? Zszedł Mesjasz na ziemię? Cytuj
ProstyHeker 2 036 Opublikowano środa o 16:00 Opublikowano środa o 16:00 OLX to będzie dds-owany w okolicy dużych premier xD Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano środa o 16:03 Opublikowano środa o 16:03 90 dolarów za ambrozję od Boga? Okazja. Cytuj
Pupcio 19 476 Opublikowano środa o 16:03 Opublikowano środa o 16:03 Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Pupcio, jak tam święto? Podobało się? Zszedł Mesjasz na ziemię? Może być. Na minus podwyższone ceny gier i same gry bo poza mario kartem ( o dziwo) i małpą 3d nic tam innego nie widziałem. Ja mam potężny backlog ze s1 więc to w żaden sposób nie zmienia moich planów i konsole biore day one ale jak ktoś jest z biblioteką switcha na bieżąco to zakup tej konsoli ( zresztą jak każdej imo) to jest to zwykła zachcianka Cytuj
Rozi 1 050 Opublikowano środa o 16:03 Opublikowano środa o 16:03 No mocno mieszane odczucia mam. Sam sprzęt mi się podoba, funkcja myszki, 4K, ulepszenia do gier (płatne, a jak). Ale jedna gra startowa na premierę? Jakiś kurwa żart. Tak samo nowy standard cenowy gier, ja pierdole, idziemy w full golenie, GTA6 za 450 złotych wjedzie jak złoto. Co do gier, to zajebiście się cieszę z Silksonga (w końcu), Yakuzy 0 pod kołderką (oby ten update był też do dużych konsol), PRZEZAJEBIŚCIE wyglądającego Donkey Konga, Deltarune <3 Ale w życiu nie wezmę tego na premierę, cena u nas zakręci się w okolicy 2 tysięcy, sporo, jak za kurwa technologię sprzed 5 lat. Płatny voice chat przemilczę, bo szkoda strzępić ryja. Ale co ja sobie mogę pisać, jak wyprzeda się wszystko jak świeże bułeczki, bo nie istnieje granica golenia graczy! Limitowanie edycji konsolu z Mario Kart, NIECH MNIE CHUJ, tylko Nintendo mogło wpaść na coś takiego. Poczekam, czy konsola będzie takim śmieciem na premierę jak jedynka, w życiu nie wezmę tego w preorderze. Myślałem, że zemdleję, jak pokazali tę grę od FROM, a tu się okazuje, że to kurwa jebane multi XD A tu taka ciekawostka, mam nadzieję, że to dotyczy tych gier, które są za duże na karta, a nie wszystkich: Cytuj
Figaro 8 501 Opublikowano środa o 16:05 Opublikowano środa o 16:05 5 minut temu, pawelgr5 napisał(a): nowe soulsy pewnie będa na wszystkie. Toć pisało, że ex. Prezentacja ok, zakładam że Mario pokażą po premierze Donkeya. Cytuj
XM. 11 521 Opublikowano środa o 16:05 Opublikowano środa o 16:05 Gry po 90 euro, niektóre karty tylko z licencją i trzeba ściągać, 3 rodzaje patchy (darmowe, płatne za 10$ czyli podbita grafika i fr i płatne za 20$ to samo co wcześniej plus ulepszenie do wersji s2 czyli z dodatkiem), LCD, płatny chat, 2 gry od nitnendo... Pokaż dno i kutasowa, kondycja gejmingu jest na poziomie premiery PS3 jeśli chodzi o nową konsolę Nintendo - wydymali nas tak jak nikt nigdy. e: obsługuje tylko karty express 4 1 1 1 Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano środa o 16:06 Opublikowano środa o 16:06 Dla mnie wykonali plan minimum bo jest platformówka 3d miesiąc po premierze, lepsze wersje zeld i mario kart, który wygląda ciekawie. Spora szansa, że kupię na premierę ale muszę zobaczyć te ceny w złotówkach Cytuj
Daffy 10 890 Opublikowano środa o 16:06 Opublikowano środa o 16:06 Niby spoko ale słabo w chuj jak ktoś nie przespał ery switcha: - dwa exy jedynie choć pewnie wybitne (Mk i dk) - zapychanie lineupu płatnymi patchami - prezentacja third party serio sugeruje że to steam deck wydajnością - nowy pojebany standard cenowy gierek - trzy opcja patchy do gierek : darmowe, płatne, płatne z dlc - kkw dostaje konsole w super cenie ale z region lock na konto Ogółem lineup do końca roku to nawet pięt nie dorasta temu co wyczarowali przy switchu1 Cytuj
tlas 503 Opublikowano środa o 16:07 Opublikowano środa o 16:07 Wróciło aroganckie Nintendo, szkoda. No ale i tak kupię bo Donkey Kong wygląda wspaniale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi