Meanthord 402 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Szału miało nie być i zgodnie z planem nie było. Spokojnie można zostać przy decku/rogu czy co tam kto ma. Cytuj
Rozi 1 044 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Nie wysilil się xd Edytowane 23 godziny temu przez Rozi Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 5 minut temu, XM. napisał(a): A jeszcze jedno zdanie o From i jego kondycji - że wszytskich gier jakie zapowiedzieli od kiedy śledzę to studio czyli od demonów to był najgorszy reveal, ale nie dziwię się - gra wygląda jak pierdolone gowno. Dla Sony były petardy jak właśnie DeS czy BB, dla nitnendo gówno eldenopodobny twór online. Ci ludzie się zaszufladkowali już do granic możliwości To jest dramat. Z początku myślałem, że faktycznie From przykozaczyło, duchowy następca Bloodborne, te sprawy. ale jak przeczytałem notkę prasową, to minę miałem nietęgą. To brzmi jak zwykły asset flip z ER: Nightreign czy tam kolejny Bloodborne Battle Royal. Szczerze, to się zaczynam martwić o to, co From zaczyna odpierdalać. xd Cytuj
pattro 260 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu A jest gdzieś specyfikacja podana co siedzi w środku? Cytuj
Josh 5 659 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Z tą ceną za gry na Switcha 2 to rozumiem, że jakiś żart prima aprillisowy? Nintendo nie wie, że obchodzi się to 1 kwietnia? Piękny to będzie test dla graczy, który podejrzewam że i tak obleją. Jeżeli nie dojdzie do jakiegoś bojkotu i się nowy pułap cenowy przyjmie u Nintendo, to za chwilę na Steamie i u Sony też gierki pójdą w górę. Nie wiem tylko czy wydawcom wyjdzie to na dobre biorąc pod uwagę, że już teraz gracze chętniej rzucają się na indyki i wracają do staroci niż płacą gruby hajs na produkcje AAA. Czas zwerfikuje. W sumie nie pokazali kompletnie nic co by mnie zainteresowało czy chociażby w minimalnym stopniu skłoniło do zakupu tej konsoli. Mario Kart wygląda kropka w kropkę jak Ósemka, Donkey Kong to nie mój klimat i tylko dygnął mi przez chwilę podczas pokazu Duskbloods - niestety cała krew momentalnie odpłynęła, kiedy doszło do mnie, że to jakiś multiplayerowy szmelc. Tragedia. 1 1 Cytuj
pawelgr5 1 646 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ja pomyślałem ze Metroid Prime 4 poczeka na S2 jak pokazywali video, ale za takie ulepszenia jak oni chcą to nie wiem czy chce dopłacać. Może jednak wersja na S1 będzie grana. 1 Cytuj
messer88 7 009 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 9 minut temu, Rozi napisał(a): https://x.com/Wario64/status/1907448431863308499?t=X6BTel2EVJ64LR6NCqKNvA&s=19 Trochę jest znanych gier z problemami. @GearsUp 1 Cytuj
maciucha 11 736 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No nic panowie, za ten hajs kupi się jakiegoś nowego smoka do pc i elo trzymajcie się tam z tymi joyconmyszkami w płatnym paintcie Cytuj
Daffy 10 888 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Day one lineup: Mario Kart World Nintendo Switch 2 Welcome Tour Street Fighter 6 Split Fiction Hogwarts Legacy Hitman World of Assassination Bravely Default Flying Fairy HD Remaster Yakuza 0 Director's Cut Deltarune Chapters 1-4 Civilization VII Survival Kids Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Kunitsu-Gami: Path of the Goddess Puyo Puyo Tetris 2S Rune Factory: Guardians of Azuma Nobunaga's Ambition: Awakening Complete Edition Fast Fusion Fortnite Arcade Archives 2 Ridge Racer The Legend of Zelda: Breath of the Wild Nintendo Switch 2 Edition The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Nintendo Switch 2 Edition Nintendo GameCube Classics The Legend of Zelda: The Wind Waker Soul Calibur II F-Zero GX Cytuj
Rozi 1 044 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu O Jezu, obrzydliwe te pudełka: 1 Cytuj
Faka 4 142 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Sukcesu switcha to już chyba nie powtórzą. Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Pokaz taki sobie. Jednak wszystko to czego każdy oczekiwał było: - platformówka 3D ? Jest - ulepszona Zelda? Są obie Jak ludzie oczekiwali nie wiadomo ile exów w okolicach premiery to można być rozczarowanym ale czy ci sami ludzie, którzy oczekiwali 10 exów wyłożyliby 3.5 kafla na te gry w nowych cenach w okolicach premiery? Plus cena konsoli xd Edytowane 23 godziny temu przez GearsUp 3 1 Cytuj
maciucha 11 736 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Teraz porównajcie sobie politykę MS z bezpłatna wsteczną z darmowymi updatami do 60fps gdzie się dało. 5 Cytuj
Pupcio 19 472 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Ten sam case co sony przy ps3. Odjebało od kaski. Oby czekała ich lekcja POKORY 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 524 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, GearsUp napisał(a): Pokaz taki sobie. Jednak wszystko to czego każdy oczekiwał było: - platformówka 3D ? Jest - ulepszona Zelda? Są obie Jak ludzie oczekiwali nie wiadomo ile exów w okolicach premiery to można być rozczarowanym ale czy ci sami ludzie, którzy oczekiwali 10 exów wyłożyliby 3.5 kafla na te gry w nowych cenach w okolicach premiery? Plus cena konsoli xd Tak. Cytuj
pawelgr5 1 646 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 1 minutę temu, maciucha napisał(a): Teraz porównajcie sobie politykę MS z bezpłatna wsteczną z darmowymi updatami do 60fps gdzie się dało. Ale zapewniam, że Nintendo zrobiło by to samo jak by startowało z tej pozycji co MS z ostatnim Xboxem. Tylko, że nie startuje, na rynku hh konsol nie ma konkurencji i osiągnęło gigantyczny sukces. Więc Nintendo odpierdala to co Sony z PS3. 3 Cytuj
maciucha 11 736 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No nic panowie zapraszamy do jedynego słusznego obozu na najbliższe lata czyli PC master race. W ofercie znakomita zabawa stacjonarna jak i handheldy o mocy kompów z nasa sprzed 10 lat i darmową kompatybilnoscią wsteczną sięgająca wszystkich platform ostatniego trzydziestolecia 2 Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu @KrYcHu_89 będziesz grał na dev kicie z brakiem outputu 4k czy na konsoli 4k120fps? 1 Cytuj
Ukukuki 7 610 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Chyba tak nudnej konsoli Nintendo jeszcze nie wydało jednak wlatuje day one. Nie będę dwa lata czekał na Lite. Później się sprzeda. Co do gier w tym roku wleci MKW i nowa małpa która dla mnie jest sztosem. Boli ten nowy standard cenowy ale najwyżej się kupi mniej giereczek na półkę typu zapchaj dziura w kolekcji. Gier których nie ma w całości na kartridżu/płycie i tak nie kupuję i tutaj też się to nie zmieni. Nowa małpa wygląda zajebiście szkoda ,że nie na premierę. MK szczerze mówiąc rozczarowanie dla mnie. Ta kamera i upośledzone teams to curva żart z użytkowników no ale wywalone, w teams gram codziennie w robocie a konsole nintendo to dla mnie odcięcie od ludzi i nie dodaję znajomych ani nie gram online. Tylko kanapowe multi. Zrobie trzecie podejście do TOTK w 60 fps. Szczerze mówiąc jestem bardziej zadowolony niż przy prezentacji Switcha 1. Małpa to moja ulubiona marka Nintendo i grałem we wszystko po kilka razy nawet te słabe odsłony na GB xd I na reszcie wlatuje pełnoprawna odsłona 3D na przenośniaka. Cytuj
Czoperrr 5 543 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Serio gry tyle mają kosztować? Gdzie oficjalne info? Na polskie to będzie ile, 500 zł ? Cytuj
maciucha 11 736 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Ale zapewniam, że Nintendo zrobiło by to samo jak by startowało z tej pozycji co MS z ostatnim Xboxem. Tylko, że nie startuje, na rynku hh konsol nie ma konkurencji i osiągnęło gigantyczny sukces. Więc Nintendo odpierdala to co Sony z PS3. A no gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Cytuj
Pupcio 19 472 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu No małpiszon wygląda świetnie, to zniszczalne otoczenie będzie robiło 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi