Daffy 10 890 Opublikowano wczoraj o 16:46 Opublikowano wczoraj o 16:46 Bravely Default Flying Fairy HD Remaster and Street Fighter 6 Year 1-2 Fighters Edition (Switch 2) are game key card products (meaning download only/no game data cart) Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano wczoraj o 16:46 Opublikowano wczoraj o 16:46 2 minuty temu, Faka napisał(a): A nawet nie zwróciłem uwagi, że za instrukcję będzie trzeba zapłacić XD Większa beka ,że ten teams jest płatny xd Cytuj
Rozi 1 048 Opublikowano wczoraj o 16:47 Opublikowano wczoraj o 16:47 Przez rok jest darmowy dla wszystkich! Cytuj
Starh 3 209 Opublikowano wczoraj o 16:47 Opublikowano wczoraj o 16:47 Powiem tak jeżeli gierki w standardowych edycjach zaczną kosztować na premierę 400 zł, to sry ale chyba odpuszczę sobie granie na jakiś czas i ogarne backloga. 4 bomby za grę wideo i to nie tak, że mnie nie stać, bo mogę sobie x takich gier kupić, ale ceny powinny mieć swoje odzwierciedlenie w produkcie i nie wierzę, że stworzenie nowego mario kosztuje tyle samo co takiego GTA, wiedźmina, monster huntera czy KC2... 5 5 Cytuj
Plackus 489 Opublikowano wczoraj o 16:47 Opublikowano wczoraj o 16:47 (edytowane) Dolaczaja do aktualnej generacji w polowie cyklu wiec cenami chca nadgonic gap Edytowane wczoraj o 16:48 przez Plackus Cytuj
GearsUp 508 Opublikowano wczoraj o 16:49 Autor Opublikowano wczoraj o 16:49 Gry po 4 bomby a Limited Runy po 6 Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano wczoraj o 16:49 Opublikowano wczoraj o 16:49 2 minuty temu, Plackus napisał(a): Dolaczaja do aktualnej generacji w polowie cyklu wiec cenami chca nadgonic gap Przecież go przebili Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano wczoraj o 16:50 Opublikowano wczoraj o 16:50 W zasadzie to Nintendo sprawiło, że te całe pudełka z kodem na download gierki są jeszcze chujowsze bo teraz nie dość, że kupisz pudło z pustym cartem to będzie ten pusty kawałek plastiku musiał ze sobą nosić żeby zagrać w ściągniętego digitala. Cytuj
GearsUp 508 Opublikowano wczoraj o 16:52 Autor Opublikowano wczoraj o 16:52 Teraz, pawelgr5 napisał(a): W zasadzie to Nintendo sprawiło, że te całe pudełka z kodem na download gierki są jeszcze chujowsze bo teraz nie dość, że kupisz pudło z pustym cartem to będzie ten pusty kawałek plastiku musiał ze sobą nosić żeby zagrać w ściągniętego digitala. Nie no tu się nie zgodzę bo chodliwa licencja, którą możesz przypisać do każdego konta > digital uwiązany do jednego Cytuj
Josh 5 663 Opublikowano wczoraj o 16:52 Opublikowano wczoraj o 16:52 Teraz, pawelgr5 napisał(a): W zasadzie to Nintendo sprawiło, że te całe pudełka z kodem na download gierki są jeszcze chujowsze bo teraz nie dość, że kupisz pudło z pustym cartem to będzie ten pusty kawałek plastiku musiał ze sobą nosić żeby zagrać w ściągniętego digitala. To już wiesz skąd taka cena. Za innowacyjność się PŁACI. Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano wczoraj o 16:54 Opublikowano wczoraj o 16:54 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Nie no tu się nie zgodzę bo chodliwa licencja, którą możesz przypisać do każdego konta > digital uwiązany do jednego Jesteś pewien, że Nintendo nie przywiążę takiego zakupu do konta? Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano wczoraj o 16:54 Opublikowano wczoraj o 16:54 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): W zasadzie to Nintendo sprawiło, że te całe pudełka z kodem na download gierki są jeszcze chujowsze bo teraz nie dość, że kupisz pudło z pustym cartem to będzie ten pusty kawałek plastiku musiał ze sobą nosić żeby zagrać w ściągniętego digitala. No ale tak jest też dzisiaj, masy gier obecnie nie ma na kartridżu i bez połączenia z netem nie pograsz. Jednak pewnie teraz to zjawisko się nasili. Jak to będzie dotyczyło też exów to wywalone na zbieranie gier. Switch 1 ostatnia konsola na jaką będę zbierał gierki. Przynajmniej mi już wiele więcej gratów w kolekcji nie przybędzie. Cytuj
Hanza71 34 Opublikowano wczoraj o 16:55 Opublikowano wczoraj o 16:55 No I gdzie ci piewcy tej malej rodzinnej firemki z Kyoto, ktora jest lepsza niz te koro Sony czy MS. Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano wczoraj o 16:55 Opublikowano wczoraj o 16:55 Teraz, Ukukuki napisał(a): No ale tak jest też dzisiaj, masy gier obecnie nie ma na kartridżu i bez połączenia z netem nie pograsz. Jednak pewnie teraz to zjawisko się nasili. Jak to będzie dotyczyło też exów to wywalone na zbieranie gier. Switch 1 ostatnia konsola na jaką będę zbierał gierki. Przynajmniej mi już wiele więcej gratów w kolekcji nie przybędzie. Chodziło mi o rozwiązanie, że w srodku pudła jest zwykła kartka z kodem na download. Tak jak kiedyś gierki na Steam były sprzedawane. Raz człowiek wpisał kod i masz gre na zawsze z możliwością wyjebania pustego pudełka. Cytuj
GearsUp 508 Opublikowano wczoraj o 16:55 Autor Opublikowano wczoraj o 16:55 Zawsze chciałem być mrówką uwiezioną wewnątrz Switcha żeby się tej magii przyjrzeć z bliska, dzięki Nintenda! 1 Cytuj
ASX 15 057 Opublikowano wczoraj o 16:56 Opublikowano wczoraj o 16:56 16 minut temu, maciucha napisał(a): Po pierwsze to trochę inny temat. Po drugie jakim cudem tutaj wypada Tutaj też nie wypada. Ale gry Nintendo są tylko na Nintendo, więc nie ma legalnej alternatywy i jeśli chcesz Zelde w 60 fpsach to płać 40 zł piękny kawalerze. Cytuj
Patapon 125 Opublikowano wczoraj o 16:56 Opublikowano wczoraj o 16:56 Ciekawe o ile zdrożeje Nintendo Online patrząc na nowe ceny gierek. Cytuj
Starh 3 209 Opublikowano wczoraj o 16:57 Opublikowano wczoraj o 16:57 Głupie pytanie, ale czy potwierdzili, że dock jest w zestawie? 1 Cytuj
GearsUp 508 Opublikowano wczoraj o 16:58 Autor Opublikowano wczoraj o 16:58 1 minutę temu, funditto napisał(a): Czyli jak mam zdrapkę na NSO to mogę sobie pościągać wszystko i nara? Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano wczoraj o 16:58 Opublikowano wczoraj o 16:58 1 minutę temu, Starh napisał(a): Głupie pytanie, ale czy potwierdzili, że dock jest w zestawie? tak The base Switch 2 console comes with the following: - Nintendo Switch 2 console - Joy-Con 2 controllers (L+R) - Joy-Con 2 Grip - Joy-Con 2 Straps - Nintendo Switch 2 Dock - Ultra High-Speed HDMI Cable - Nintendo Switch 2 AC Adapter - USB-C Charging Cable Nintendo Switch 2 Priced At $449.99 For The Base Console | Nintendo Life 1 Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano wczoraj o 16:58 Opublikowano wczoraj o 16:58 2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Chodziło mi o rozwiązanie, że w srodku pudła jest zwykła kartka z kodem na download. Tak jak kiedyś gierki na Steam były sprzedawane. Raz człowiek wpisał kod i masz gre na zawsze z możliwością wyjebania pustego pudełka. No to to już jest na Switchu 1. Więcej część gier jak dostawała dodruk to już bez kartridża w środku tylko z kodem do pobrania sam się tak naciąłem i kupiłem MK11 z kartką w środku. Jednak doczytałem i pudełko odesłałem bez rozrywania folii. Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano wczoraj o 17:00 Opublikowano wczoraj o 17:00 Ciekawe czy te edycje switch 2 zeld mają wszystko na karcie czy może jest jakiś kod do pobrania rozszerzenia tylko. No za dużo pytań Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi