Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bravely Default Flying Fairy HD Remaster and Street Fighter 6 Year 1-2 Fighters Edition (Switch 2) are game key card products (meaning download only/no game data cart)

Opublikowano

Powiem tak jeżeli gierki w standardowych edycjach zaczną kosztować na premierę 400 zł, to sry ale chyba odpuszczę sobie granie na jakiś czas i ogarne backloga.

4 bomby za grę wideo i to nie tak, że mnie nie stać, bo mogę sobie x takich gier kupić, ale ceny powinny mieć swoje odzwierciedlenie w produkcie i nie wierzę, że stworzenie nowego mario kosztuje tyle samo co takiego GTA, wiedźmina, monster huntera czy KC2...

• Plusik 5
  • This 5
Opublikowano

W zasadzie to Nintendo sprawiło, że te całe pudełka z kodem na download gierki są jeszcze chujowsze bo teraz nie dość, że kupisz pudło z pustym cartem to będzie ten pusty kawałek plastiku musiał ze sobą nosić żeby zagrać w ściągniętego digitala.

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał(a):

W zasadzie to Nintendo sprawiło, że te całe pudełka z kodem na download gierki są jeszcze chujowsze bo teraz nie dość, że kupisz pudło z pustym cartem to będzie ten pusty kawałek plastiku musiał ze sobą nosić żeby zagrać w ściągniętego digitala.

Nie no tu się nie zgodzę bo chodliwa licencja, którą możesz przypisać do każdego konta > digital uwiązany do jednego

Opublikowano
Teraz, pawelgr5 napisał(a):

To już wiesz skąd taka cena. Za innowacyjność się PŁACI.

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):

Nie no tu się nie zgodzę bo chodliwa licencja, którą możesz przypisać do każdego konta > digital uwiązany do jednego

Jesteś pewien, że Nintendo nie przywiążę takiego zakupu do konta?

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

No ale tak jest też dzisiaj, masy gier obecnie nie ma na kartridżu i bez połączenia z netem nie pograsz. Jednak pewnie teraz to zjawisko się nasili. 

Jak to będzie dotyczyło też exów to wywalone na zbieranie gier. Switch 1 ostatnia konsola na jaką będę zbierał gierki. Przynajmniej mi już wiele więcej gratów w kolekcji nie przybędzie. 

Opublikowano
Teraz, Ukukuki napisał(a):

No ale tak jest też dzisiaj, masy gier obecnie nie ma na kartridżu i bez połączenia z netem nie pograsz. Jednak pewnie teraz to zjawisko się nasili. 

Jak to będzie dotyczyło też exów to wywalone na zbieranie gier. Switch 1 ostatnia konsola na jaką będę zbierał gierki. Przynajmniej mi już wiele więcej gratów w kolekcji nie przybędzie. 

Chodziło mi o rozwiązanie, że w srodku pudła jest zwykła kartka z kodem na download. Tak jak kiedyś gierki na Steam były sprzedawane. Raz człowiek wpisał kod i masz gre na zawsze z możliwością wyjebania pustego pudełka.

Opublikowano
16 minut temu, maciucha napisał(a):

Po pierwsze to trochę inny temat. Po drugie jakim cudem tutaj wypada :oh_you:

Tutaj też nie wypada. Ale gry Nintendo są tylko na Nintendo, więc nie ma legalnej alternatywy  i jeśli chcesz Zelde w 60 fpsach to płać 40 zł piękny kawalerze.

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał(a):

Głupie pytanie, ale czy potwierdzili, że dock jest w zestawie?

tak

The base Switch 2 console comes with the following:

- Nintendo Switch 2 console
- Joy-Con 2 controllers (L+R)
- Joy-Con 2 Grip
- Joy-Con 2 Straps
- Nintendo Switch 2 Dock
- Ultra High-Speed HDMI Cable
- Nintendo Switch 2 AC Adapter
- USB-C Charging Cable

Nintendo Switch 2 Priced At $449.99 For The Base Console | Nintendo Life

• Dzięki 1
Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Chodziło mi o rozwiązanie, że w srodku pudła jest zwykła kartka z kodem na download. Tak jak kiedyś gierki na Steam były sprzedawane. Raz człowiek wpisał kod i masz gre na zawsze z możliwością wyjebania pustego pudełka.

No to to już jest na Switchu 1. Więcej część gier jak dostawała dodruk to już bez kartridża w środku tylko z kodem do pobrania :kekw: sam się tak naciąłem i kupiłem MK11 z kartką w środku. Jednak doczytałem i pudełko odesłałem bez rozrywania folii.