kudlaty88 516 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Czyli jak mam zdrapkę na NSO to mogę sobie pościągać wszystko i nara? Tak ale pewnie będzie aktywne tylko na czas trwania abonamentu. Nintendo ładnie dało do pieca,jak byłem napalony tak mi przeszlo szybko. Z tymi cenami i nie fajnym dojeniem kasy za wszystko mam nadzieję że konsola podzieli los wiiu. Nie pozdrawiam Nintendo bo to zachłanne hujki. No i niestety nowa strona czyli tak będzie z tym abonamentem jak pisałem. Edytowane 22 godziny temu przez kudlaty88 Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu No właśnie czy np takie pudełko pierwszej Zeldy na S2 będzie miało też DLC wszystkie Cytuj
Ken Adams 386 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Na pudelku z Metroid Prime 4 w wersji S2 widnieje notka, ze na karcie dostajemy: gre w wersji S1 + pakiet ulepszajacy. Wiec w zelderach pewnie bedzie to samo. Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu Dwa szybkie przemyślenia - jeszcze bardziej wzrośnie cwaniactwo czyli te akcje co już miały miejsce przy droższych grach na S1 czyli kupuję pudełko, wyciągam karta, wkładam tekturkę do środka i laminuję folijkę, już teraz pełno luźnych kartów się wala po olxach i facebookach Dwa - padło kiedyś forum przy którejś prezenatacji dwóch pomniejszych konsol? Król jest jeden Cytuj
kudlaty88 516 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jak ktoś będzie bronił obecnej polityki wydawniczej Nintendo związanej z S2 to zwyczajnie jest glupi. Dymanie większe niż przy PS4.75 aka 5pro. Cytuj
Sebas 1 692 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 5 minutes ago, Ken Adams said: Na pudelku z Metroid Prime 4 w wersji S2 widnieje notka, ze na karcie dostajemy: gre w wersji S1 + pakiet ulepszajacy. Wiec w zelderach pewnie bedzie to samo. Nie jest dosłownie powiedziane downloadable. Jak to jest ten sam kart co na switcha 1, tylko brzydsze pudełko i karta z kodem to beka trochę. Cytuj
Czoperrr 5 543 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Kurde te puste cartridge to dramat milionów, wielu to przeszkadza na Xboxie a teraz jeszcze robi to Nintendo. Coś czuję, że przejadą się jak na WiiU, poczuli się zbyt pewnie. Nie kupiłem Switcha, myślałem nad Switchem 2 ale wybili mi to z głowy. Następna generacja konsol to będzie żart. Cytuj
Faka 4 142 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz masz dobrą okazję kupić oledowego Switcha i ograć zaległe gierki, a tego masz dużo, nie jest Ci potrzebny do tego S2. Cytuj
Donatello1991 1 524 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Kurde te puste cartridge to dramat milionów, wielu to przeszkadza na Xboxie a teraz jeszcze robi to Nintendo. Coś czuję, że przejadą się jak na WiiU, poczuli się zbyt pewnie. Nie kupiłem Switcha, myślałem nad Switchem 2 ale wybili mi to z głowy. Następna generacja konsol to będzie żart. To znak, żeby jednak kupić tego PC. Cytuj
zdrowywariat 564 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Switch2 day1 + MKW, a później wjedzie jeszcze day1: DKB, MP4B i SM3D, bo nie uwierzę, że nie jest gotowe na 40lecie. MKW wygląda wspaniale, DKey również, MP4B wiadomo i nowe Mario 3D też pozamiata. Te 4 sztosy i Silksong i pewnie jeszcze coś się znajdzie mi na 2025 wystarczą + backlog. Do tego ogra się w końcu TOTKa, za którego miałem się wziąć, ale w tym wypadku poczekam na upgrade. Jak i powrócę do WW. Gry na bank nie będą droższe od gier na PS5, proszę nie straszyć, że będą kosztować 4 i pół bomby. Pamiętam jak straszono ceną TOTKa, gdy ja grę kupiłem day1 za 59e, czyli za mniej, niż dałem za BOTW (69e). Rzecz jasna jak to było do tej pory gier na pustym karcie nie kupuję i nie będę wspierał takich praktyk. Indyki ogrywam cyfrowo z kilku powodów, bo nie zawsze są na premierę w pudełku, bo +-15e już przeboleję, gdy mi, któryś nie podejdzie, bo niekiedy jest kilka wersji, zwykła, z DLC i uj wie z czym jeszcze, więc nie wiadomo, czy już brać, czy lepiej poczekać, a na dodatek później drożeją, zwłaszcza w limitowanej edycji. Dead Cells jest tego topowym przykładem, bo nie wiem, która wersja na Amazonie jest wersją ostateczną. Czy jestem directem zawiedziony? Nie, bo wiem, że będę się dobrze na Switchu2 bawił przez kolejne lata, a gier, które w tym roku na bank się ukażą jestem targetem: MKW, DKB, MP4B, SM3D. Edytowane 22 godziny temu przez zdrowywariat 1 Cytuj
Starh 3 209 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Switch2 day1 + MKW, a później wjedzie jeszcze day1: DKB, MP4B i SM3D, bo nie uwierzę, że nie jest gotowe na 40lecie marki. MKW wygląda wspaniale, DKey również, MP4B wiadomo i nowe Mario 3D też pozamiata. Te 4 sztosy i Silksong i pewnie jeszcze coś się znajdzie mi na 2025 wystarczą + backlog. Do tego ogra się w końcu TOTKa, za którego miałem się wziąć, ale w tym wypadku poczekam na upgrade. Jak i powróci do WW. Gry na bank nie będą droższe od gier na PS5, proszę nie straszyć, że będą kosztować 4 i pół bomby. Pamiętam jak straszono ceną TOTKa, gdy ja grę kupiłem day1 za 59e, czyli za mniej, niż dałem za BOTW (69e). Rzecz jasna jak to było do tej pory gier na pustym karcie nie kupuję i nie będę wspierał takich praktyk. Indyki ogrywam cyfrowo z kilku powodów, bo nie zawsze są na premierę w pudełku, bo 15e już przeboleję, gdy mi, któryś nie podejdzie, bo niekiedy jest kilka wersji, zwykła, z DLC i uj wie z czym jeszcze, więc nie wiadomo, czy już brać, czy lepiej poczekać, a na dodatek później drożeją, zwłaszcza w limitowanej edycji. Dead Cells jest tego topowym przykładem, bo nie wiem, która wersja na Amazonie jest wersją ostateczną. Czy jestem directem zawiedziony? Nie, bo wiem, że będę się dobrze bawił przez kolejne lata, a gier, które w tym roku na bank się ukażą jestem targetem: MKW, DKB, MP4B, SM3D. Człowieku przecież masz na stronie nintendo oficjalne ceny MKW xDDDDDDDDDDD wiec jak kurwa nie będą droższe jak będą Cytuj
Faka 4 142 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 90 euro = 400 zł i ani złotówki taniej. Cytuj
Chad Davski 218 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz, Starh napisał(a): Człowieku przecież masz na stronie nintendo oficjalne ceny MKW xDDDDDDDDDDD wiec jak kurwa nie będą droższe jak będą Trzeba wierzyć! Cytuj
Shen 10 608 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 7 minut temu, Czoperrr napisał(a): czuję, że przejadą się jak na WiiU, poczuli się zbyt pewnie Nie no, konsola się sprzeda dobrze na pewno, ale powtórki ze switcha raczej sie nie spodziewam Cytuj
izon 1 034 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Można kasować preorderek: 1 Cytuj
bountyhunter 141 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jeśli chodzi o te durne upgrade'y, to skoro przygotowali taki dla gry startowej, to mogli też zrobić dla Xenoblade2... Ten byłby najbardziej potrzebny i widoczny imo. Mam nadzieję, że nie czekają z tym na 10-lecie gry, w miejsce XC2 Defnitive Edition Cytuj
Daffy 10 888 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Teraz, bountyhunter napisał(a): Jeśli chodzi o te durne upgrade'y, to skoro przygotowali taki dla gry startowej, to mogli też zrobić dla Xenoblade2... Ten byłby najbardziej potrzebny i widoczny imo. Mam nadzieję, że nie czekają z tym na 10-lecie gry, w miejsce XC2 Defnitive Edition Powtarzam - będą te updaty wrzucać powoli, to będzie ich sposób na zapychanie lineup wzorem gierek z WiiU na switcha Cytuj
Sebas 1 692 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Dziwie się, że zrobili globalnego upgradu, gdzie S2 odpala gierki z S1 w specyfikacji z docku. Sporo fajnych innowacji mogli zrobić zachowując prostotę. Edytowane 22 godziny temu przez Sebas Cytuj
pawelgr5 1 646 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Tylko np ja te gry z WiiU kupowałem bo nie miałem WiiU. Tutaj nie widzę sensu dokupowac upgradu żeby grać w większość. Lubie wracać do gier więc pewnie sprawdziłbym taki upgrade do Xeno 2 i może FE 3 Domy. Takich gier jednak jest naprawdę mało żebym płacił chociażby 10 euro. W ogóle potwierdzone oficjalnie jak wyglądają ceny upgradów? Cytuj
Daffy 10 888 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Czekam na porównania wydajności multiplatform z obecnymi na rynku hhpisi 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): Tylko np ja te gry z WiiU kupowałem bo nie miałem WiiU. Tutaj nie widzę sensu dokupowac upgradu żeby grać w większość. Lubie wracać do gier więc pewnie sprawdziłbym taki upgrade do Xeno 2 i może FE 3 Domy. Takich gier jednak jest naprawdę mało żebym płacił chociażby 10 euro. W ogóle potwierdzone oficjalnie jak wyglądają ceny upgradów? Tylko do kkw, przeliczając za 10dolcow masz update grafy, za 20dolcow update grafy + dlc. Ale nie sugerowalbym się tym przelicznikiem jak mają mieć samą konsolę taniej niż reszta świata ale z lockiem na konto 1 Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ten pokaz xddddd Zelda 2 tears of królestwo to może w końcu bedzie trzymac te 30fpsow, bo nawet nie podali ze wstydu ile finalnie ich inżynierowie wyciągną z tego zacofanego na premierę kawalka plastiku xddddddd Pamietam jak zjazd byl do 10fps przy budowie większych budowli. Nintendo to jednak stan umysłu. Steamdeck 2 na horyzoncie i jestem przekonany, że odpali wszystkie te gierki w stabilnych 60ramkach z grafika z ps3 xddd Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Konsola dla casuali co włączają konsole raz na tydzień i mają skok dopaminy w głowie jak widzą czerwonego infantylnego hydraulika w gokardzie który zjada muchomory. Chore. 1 Cytuj
kudlaty88 516 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 3 minuty temu, Daffy napisał(a): Czekam na porównania wydajności multiplatform z obecnymi na rynku hhpisi Tylko do kkw, przeliczając za 10dolcow masz update grafy, za 20dolcow update grafy + dlc. Ale nie sugerowalbym się tym przelicznikiem jak mają mieć samą konsolę taniej niż reszta świata ale z lockiem na konto Jak można było się tak skurwic. No ale to tylko 20 dolców glupi fan/fag zapłaci Cytuj
Pupcio 19 472 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, oFi napisał(a): Ten pokaz xddddd Zelda 2 tears of królestwo to może w końcu bedzie trzymac te 30fpsow, bo nawet nie podali ze wstydu ile finalnie ich inżynierowie wyciągną z tego zacofanego na premierę kawalka plastiku xddddddd Pamietam jak zjazd byl do 10fps przy budowie większych budowli. Nintendo to jednak stan umysłu. Steamdeck 2 na horyzoncie i jestem przekonany, że odpali wszystkie te gierki w stabilnych 60ramkach z grafika z ps3 xddd Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym. Konsola dla casuali co włączają konsole raz na tydzień i mają skok dopaminy w głowie jak widzą czerwonego infantylnego hydraulika w gokardzie który zjada muchomory. Chore. Brak ofiego na nintendo 2 to ex warty każdej ceny. Cytuj
GearsUp 506 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu W dniu 1.04.2025 o 08:31, Paolo de Vesir napisał(a): Silksong u potężnego Spencera w czerwcu na pokazie najlepszego 1st party na rynku. 1 Cytuj
Rtooj 1 780 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Zniszczenia w Donkey Kong? Wspaniale, czekałem na nie od red faction. Cała nadzieja w tym że tym ruchem inni pójdą w takie rozwiązania w swoich grach, bo ostatnimi laty wszystko idzie w złą stronę jeżeli chodzi o interakcję. Gokarty mnie nie ciągną bo MK8 w konsoli miałem może 4 godziny, prawdopodobnie kupi mnie premiera Hadesa II albo małpiszon. Obstawiam że do premiery połowa tych narzekających będzie miała odłożone pieniądze. 2000 zł byłoby uczciwą ceną za urządzenie, maksymalną. Edytowane 22 godziny temu przez Rtooj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi