GearsUp 508 Opublikowano środa o 17:42 Autor Opublikowano środa o 17:42 Zauważyłem, że pustymi kartridżami najbardziej przejmują się ci co ich nie kupują wcale 6 minut temu, Rtooj napisał(a): Obstawiam że do premiery połowa tych narzekających będzie miała odłożone pieniądze. A druga połowa sprzeda Steam Decka z marnymi 90 fpsami max i mniejszym ekranikiem i kupi jedynego sensownego hh na rynku. Cytuj
Czoperrr 5 544 Opublikowano środa o 17:47 Opublikowano środa o 17:47 Gdzie są oficjalne ceny gier bo coś nie umiem się przekopać przez ich stronę. Cytuj
Rtooj 1 780 Opublikowano środa o 17:48 Opublikowano środa o 17:48 Przy cenie 400 zł za grę rozumiem że dla niektórych problemem jest przy możliwości sprzedania gry miesiąc po premierze za 80-90% jej ceny wysoka kwota wejścia. No cóż, albo do pracy, albo poprosić o wyższe kieszonkowe. 6 Cytuj
zdrowywariat 566 Opublikowano środa o 17:51 Opublikowano środa o 17:51 (edytowane) 29 minut temu, Starh napisał(a): Człowieku przecież masz na stronie nintendo oficjalne ceny MKW xDDDDDDDDDDD wiec jak kurwa nie będą droższe jak będą Tylko, że to pierdolenie niektórych o 450zł jest z doopy wzięte, MKW 79$, mogę się założyć, że ostatecznie ceny gier nie przekroczą 350zł, czyli tak jak w przypadku PS5, gdzie gry chodzą po 329zł. Edytowane środa o 17:51 przez zdrowywariat Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 17:51 Opublikowano środa o 17:51 Teraz, Rtooj napisał(a): Przy cenie 400 zł za grę rozumiem że dla niektórych problemem jest przy możliwości sprzedania gry miesiąc po premierze za 80-90% jej ceny wysoka kwota wejścia. No cóż, albo do pracy, albo poprosić o wyższe kieszonkowe. Co to za pierdolenie? 400zł to po prostu za dużo jak na gierki, które nie przynoszą absolutnie żadnej nowej jakości a koszt ich powstawania na tak słaby (mimo wszystko) HW nie może się równać temu co można dorwać taniej u konkurencji. Do tego nie każdy ma ochote bawić się w wycieczki do paczkomatu. Ja np gierki trzymam na stałe. Nie sprzedałem nic na S1 ani na żadną inną platformę. Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano środa o 17:51 Opublikowano środa o 17:51 3 minutes ago, Czoperrr said: Gdzie są oficjalne ceny gier bo coś nie umiem się przekopać przez ich stronę. https://store.nintendo.es/es/nintendo-switch-2 Cytuj
Czoperrr 5 544 Opublikowano środa o 17:51 Opublikowano środa o 17:51 Już widzę uśmiech rodziców kupujących gry ze skaczącym ludzikiem za 400 zł. No chyba, że targetem są stare konie szastający hajsem. 1 Cytuj
SlimShady 3 553 Opublikowano środa o 17:52 Opublikowano środa o 17:52 55 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Chodziło mi o rozwiązanie, że w srodku pudła jest zwykła kartka z kodem na download. Tak jak kiedyś gierki na Steam były sprzedawane. Raz człowiek wpisał kod i masz gre na zawsze z możliwością wyjebania pustego pudełka. Zrobili, to co chciały zielonki, jednorazówki. Było wiadomo, że coś knują, po tych przeciekach z wypożyczaniem. Cytuj
Masorz 13 266 Opublikowano środa o 17:54 Opublikowano środa o 17:54 Pięknie Nintendo rucha graczy, ale i tak chcę być wyjebany w odbyt i biorę na premierę. 1 2 Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano środa o 17:54 Opublikowano środa o 17:54 Niby ten MK w bundlu z konsolą wychodzi 40 euro. Dziwnie to wycenili. Cytuj
marcinwks 1 006 Opublikowano środa o 17:56 Opublikowano środa o 17:56 3 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Tylko, że to pierdolenie niektórych o 450zł jest z doopy wzięte, MKW 79$, mogę się założyć, że ostatecznie ceny gier nie przekroczą 350zł, czyli tak jak w przypadku PS5, gdzie gry chodzą po 329zł. 90E przy kursie ok. 4,2 PLN, a zawsze jest robiona "poduszka ", czyli liczmy z 4,5 PLN jak ci da 350 zł. to ok. Powodzenia. Gry na PS5 są bodajże po 80 E. Tutaj jest +10 więcej. 1 Cytuj
MYSZa7 9 085 Opublikowano środa o 17:58 Opublikowano środa o 17:58 Godzinę temu, Starh napisał(a): Głupie pytanie, ale czy potwierdzili, że dock jest w zestawie? Zasadne, potrafili nie dawać ładowarki do swoich konsol. Cytuj
zdrowywariat 566 Opublikowano środa o 17:58 Opublikowano środa o 17:58 1 minutę temu, marcinwks napisał(a): 90E przy kursie ok. 4,2 PLN, a zawsze jest robiona "poduszka ", czyli liczmy z 4,5 PLN jak ci da 350 zł. to ok. Powodzenia. Gry na PS5 są bodajże po 80 E. Tutaj jest +10 więcej. Nie wierzę w cenę gier 450zł, chcesz to rób fotkę i mogę się założyć o dobre whiskey? Cytuj
Rtooj 1 780 Opublikowano środa o 17:58 Opublikowano środa o 17:58 Nie ma stabliniejszej waluty niż pudełka na switcha. Cytuj
maciucha 11 737 Opublikowano środa o 17:59 Opublikowano środa o 17:59 3 minuty temu, marcinwks napisał(a): 90E przy kursie ok. 4,2 PLN, a zawsze jest robiona "poduszka ", czyli liczmy z 4,5 PLN jak ci da 350 zł. to ok. Powodzenia. Gry na PS5 są bodajże po 80 E. Tutaj jest +10 więcej. Do zobaczenia na steam summer sale chłopaki 1 Cytuj
czarek250885 375 Opublikowano środa o 18:02 Opublikowano środa o 18:02 Wygląda spoko, no i w końcu obraz w jakiejś normalnej jakości, nie będzie wyglądać jak rozmazana papka na 4k oledzie. Nawet bym kupił ze względu na dzieciaki, ale z tego co pamiętam Nintedno słabo wspiera spolszczenia w grach, chyba że coś się zmieniło? Cytuj
MYSZa7 9 085 Opublikowano środa o 18:03 Opublikowano środa o 18:03 Teraz, czarek250885 napisał(a): Wygląda spoko, no i w końcu obraz w jakiejś normalnej jakości, nie będzie wyglądać jak rozmazana papka na 4k oledzie. Nawet bym kupił ze względu na dzieciaki, ale z tego co pamiętam Nintedno słabo wspiera spolszczenia w grach, chyba że coś się zmieniło? Nic. 1 Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 18:03 Opublikowano środa o 18:03 Sam pokaz, to typowe N- czyli widzieliśmy idealny przykład jak się nie robi pokazu nowej konsoli. Liczyłem że pół h będzie o sprzęcie- co, kiedy, jak, za ile, potem polecą gry , a na końcu bomba. Oglądałem jakiś miszmasz i kminiłem czy to premiera NOWEJ KONSOLI, kolejna wersja starej? Brakowało Smasha tylko. Zdania nie zmieniłem, ta funkcja myszki totalny bezsens i do wyjebania dla mnie dla funkcja. Idea konsoli się tutaj kłóci. Gdzie kanapa/fotel? Mam po dywanie tym szurać czy co? Konsole może i kupię na premierę, ale podjary nie mam. Na S1 bardziej czekałem, ale było to coś nowego. Mario Kart wygląda spoko, DK też. Ale czuję w kościach że to będzie poziom Odyssey. Dla mnie najgorsze Mario. Zagrać, zaliczyć, zapomnieć. Obym się mylił. Reszta meh. Mam Kupić ponownie za 90 euro Zelde w czerwonym pudełku? Powinno mi to za darmo dać do pobrania jak sobie zrobię migracje z 1 na 2 switcha. Tego płacenia za online i dawanie mi NES, to nie kumam do dzisiaj więc wywalone jaja nadal. Kamerę pomijam czy inne chaty, bo to nie 2005 rok. Dwie dekady za późno. Ceny gier- no 400zł nie dam, jak się utrzyma poziom 320zł, 299zł to jeszcze jako tako. Jak nie będzie gry na cartach, to olewam jak Uki zbieranie. Cytuj
addhoc 67 Opublikowano środa o 18:05 Opublikowano środa o 18:05 Po tylu latach to oni powinni przygotować koncert. Dwie w miarę akceptowalne gry na premierę? Ja pierdole... Cytuj
bartiz 1 650 Opublikowano środa o 18:05 Opublikowano środa o 18:05 Wszyscy narzekają a w dzień premiery w zakupach growych nasrane zdjęć, bundli, gier po 450zl, płatnych upgradow i zdrapek do Nintendo online - tak będzie! 1 Cytuj
Ken Adams 386 Opublikowano środa o 18:05 Opublikowano środa o 18:05 Wlasnie zostalem wybrany do zakupu w preorderze. Fajnie nigdy nie bylem wybrany preordery zapowiedziane na przyszly tydzien od 8 do 11 kwietnia Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 18:06 Opublikowano środa o 18:06 5 minut temu, MYSZa7 napisał(a): Zasadne, potrafili nie dawać ładowarki do swoich konsol. Apple też nie daje, dbanie o środowisko, jesteśmy EKO itp bełkot. I teraz najlepsze- kupujesz osobno ładowarkę zapakowaną w osobny karton, a do kartonu dorzucają z tworzywa wkładkę- żeby szło zamontować w sklepie na regale. A do tego w środku 10 kartek INSTRUKCJA oraz OSTRZEŻENIA. EKO Cytuj
Sebas 1 693 Opublikowano środa o 18:07 Opublikowano środa o 18:07 (edytowane) Cena konsoli wypada przyzwoicie w porównaniu ze steam deckiem (uwzględniając, że dostajemy docka w zestawie), no ale 90 euro za gierkę to jest dramat. Ciężko mi jakoś usprawiedliwić gierkę dużo droższą niż 300zł, i to tylko jak całość jest na karcie. Edytowane środa o 18:10 przez Sebas Cytuj
izon 1 034 Opublikowano środa o 18:07 Opublikowano środa o 18:07 1 minutę temu, bartiz napisał(a): Wszyscy narzekają a w dzień premiery w zakupach growych nasrane zdjęć, bundli, gier po 450zl, płatnych upgradow i zdrapek do Nintendo online - tak będzie! No jasne, tak będzie ale nie w Polsce :0 Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 18:08 Opublikowano środa o 18:08 Przy Ps5 też straszyli grami za 350 i lepiej. Są też takie, ale jednak większość jest w przedziale 250-300. Ja myślę, że @Chad Davski ogarnie i będzie taniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi