iluck85 3 273 Opublikowano środa o 18:42 Opublikowano środa o 18:42 3 minuty temu, suteq napisał(a): Jak za jakiś czas takie akcje doprowadzą do 1000zł za grę to też tak napiszesz? Naprawdę nie widzisz absurdu tej sytuacji że niedługo za nową grę będziemy płacili PÓŁ TYSIĄCA ZŁOTYCH kiedy wszyscy coraz bardziej ciągną w dystrybucję cyfrową? Ale wygoda xD A pisałem, że wtedy ceny wyskoczą, bo nie będzie alternatywy. I tutaj na biało wchodzi PC gdzie można przebierać. Zobaczymy ruch MS na innych sprzętach, ale to nadal śmiech w porównaniu do PC. Teraz, tlas napisał(a): A to gdzieś jest juz info że gry będą po 400 zł? Może poczekajcie z kłótniami o to. Cytuj
tlas 503 Opublikowano środa o 18:43 Opublikowano środa o 18:43 Przeczytaj jeszcze raz moje pytanie. Thx. 1 Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 18:47 Opublikowano środa o 18:47 Na teraz jest info 89,99 euro, co daje 375zł. No 219zł już raczej nie będzie. Ja osobiście czekam na finałowe info jak to będzie wyglądać- gra na cartach czy będą jakieś kody żeby coś dobrać. Jak wykorzystam ten kod, to gry dalej nie puszcze. Czyli zablokowany rynek używek. 1 Cytuj
Whisker 1 461 Opublikowano środa o 18:54 Opublikowano środa o 18:54 Poczekam do wydania z Metroidem 4 chyba wytrzymam, poprzednik w 2017 skusił na premierę Zeldą ale teraz nie ma takiego tytułu więc na spokojnie poczekam na jesień lub sprawię sobie prezent na święta Cytuj
Paolo de Vesir 9 729 Opublikowano środa o 18:56 Opublikowano środa o 18:56 Obejrzałem sobie pokaz tych gierek i ja serio nie wierzę, że ten pokaz był na serio. Gry po 90EUR, karta za 200EUR to jak myślicie ile będzie kosztować konsola do płatnych remasterów, z ekranem LCD? 90 EUR za gry bez voice actingu i czymś co nawet nie jest grafiką? MS i Sony za swoje AAA liczyć będzie już 100EUR, zapisujcie posty. Na tym etapie dziękuję, SD wjedzie na pełnej, a w przypadku S2 standardowo - czekam na wersję OLED i Metroida 2D. Oczywiście za 90EUR day1. Cytuj
Faka 4 146 Opublikowano środa o 18:58 Opublikowano środa o 18:58 Mam nadzieję doczekać się kryzysu branży gierkowej jak kiedyś tam 30-40 lat temu. 1 Cytuj
maciucha 11 737 Opublikowano środa o 18:59 Opublikowano środa o 18:59 13 minut temu, Rozi napisał(a): aż się przypominają czasy psp i specjalne karty od sony Cytuj
Paolo de Vesir 9 729 Opublikowano środa o 19:00 Opublikowano środa o 19:00 No i oczywiście czekam na tłumaczenia odklejeńców, że gry za 90EUR to super. Kurwa, maczetami was gracze, jebać was chcą na hajs, a jeszcze mówicie, że to dobrze. Cytuj
bebbop 290 Opublikowano środa o 19:01 Opublikowano środa o 19:01 Nikt chyba jeszcze o tym nie wspominal, ale mnie rozwalil troche motyw z Zelda WW. Maja gotowa wersje HD z WiiU, a oni bawia sie w jakies NSO z GC. I co teraz? Za jakis czas wydadza ulepszona wersje na karcie za 4 bomby, czy oleja sprawe i beda golic za abo w gorszej wersji? Dla mnie osobiscie na chwile obecna to niech spierda**ja. Cytuj
Chad Davski 220 Opublikowano środa o 19:01 Opublikowano środa o 19:01 2 minuty temu, Faka napisał(a): Mam nadzieję doczekać się kryzysu branży gierkowej jak kiedyś tam 30-40 lat temu. Ta, ale teraz konsolowcy i rycerze blachy mają po 40 lat, ten feniks może już nie wstać z popiołu. Cytuj
GearsUp 509 Opublikowano środa o 19:04 Autor Opublikowano środa o 19:04 (edytowane) 3 minuty temu, bebbop napisał(a): Nikt chyba jeszcze o tym nie wspominal, ale mnie rozwalil troche motyw z Zelda WW. Maja gotowa wersje HD z WiiU, a oni bawia sie w jakies NSO z GC. I co teraz? Za jakis czas wydadza ulepszona wersje na karcie za 4 bomby, czy oleja sprawe i beda golic za abo w gorszej wersji? Dla mnie osobiscie na chwile obecna to niech spierda**ja. Też mnie to zasmuciło. Zachęcić chcą na abonament i jest to mocny argument Edytowane środa o 19:05 przez GearsUp Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano środa o 19:04 Opublikowano środa o 19:04 (edytowane) 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Obejrzałem sobie pokaz tych gierek i ja serio nie wierzę, że ten pokaz był na serio. Gry po 90EUR, karta za 200EUR to jak myślicie ile będzie kosztować konsola do płatnych remasterów, z ekranem LCD? 90 EUR za gry bez voice actingu i czymś co nawet nie jest grafiką? MS i Sony za swoje AAA liczyć będzie już 100EUR, zapisujcie posty. Na tym etapie dziękuję, SD wjedzie na pełnej, a w przypadku S2 standardowo - czekam na wersję OLED i Metroida 2D. Oczywiście za 90EUR day1. 100 EUR/USD to wjedzie pewnie jeszcze wcześniej z GTA VI, o ile wyjdzie w tym roku. Zelnik Strauss nie przepuści okazji do podwyżki xd Wtedy reszta branży wjedzie na pełnej do dymania na hajs. Edytowane środa o 19:05 przez Antihero_ Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 19:06 Opublikowano środa o 19:06 Ciekawe jak cenowo będzie to wyglądać dla takich staroci jak Elden Ring czy Cyberpunk. Cytuj
WisnieR 2 837 Opublikowano środa o 19:06 Opublikowano środa o 19:06 Ahahahahahha co to było xD Dobrze, że syn już się przesiadł praktycznie na PS5, to nie będę musiał tego szmelcu kupować. Cytuj
GearsUp 509 Opublikowano środa o 19:07 Autor Opublikowano środa o 19:07 (edytowane) W sumie to MP4, Mario Kart World i Donkey Pytong 99 metacritic wszystkie 3 gry będą mogły się starać o GOTY ale pewnie platformówka 2x z rzędu nie zdobędzie Edytowane środa o 19:07 przez GearsUp Cytuj
Paolo de Vesir 9 729 Opublikowano środa o 19:10 Opublikowano środa o 19:10 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): W sumie to MP4, Mario Kart World i Donkey Pytong 99 metacritic wszystkie 3 gry będą mogły się starać o GOTY ale pewnie platformówka 2x z rzędu nie zdobędzie Jedyna szansa z tytułu tego, że w nominacjach musi być od Nintendo Cytuj
Rozi 1 049 Opublikowano środa o 19:11 Opublikowano środa o 19:11 9 minut temu, bebbop napisał(a): Nikt chyba jeszcze o tym nie wspominal, ale mnie rozwalil troche motyw z Zelda WW. Maja gotowa wersje HD z WiiU, a oni bawia sie w jakies NSO z GC. I co teraz? Za jakis czas wydadza ulepszona wersje na karcie za 4 bomby, czy oleja sprawe i beda golic za abo w gorszej wersji? Dla mnie osobiscie na chwile obecna to niech spierda**ja. I ten Mario Sunshine, który będzie w abonamencie, a był sprzedawany za pełną cenę w limitowanej edycji XD 1 Cytuj
Daffy 10 890 Opublikowano środa o 19:11 Opublikowano środa o 19:11 Ten piękny chat oczywiście bez możliwości wysyłania wiadomości? Ograniczony do 4 ludzi i muszę oglądać ich gameplay w okienkach w 5fps 200p? A w tym czasie mój ekran grania to będzie gdzieś 2/3 całego? Cytuj
GearsUp 509 Opublikowano środa o 19:11 Autor Opublikowano środa o 19:11 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Jedyna szansa z tytułu tego, że w nominacjach musi być od Nintendo Nie musi. W ubiegłym roku nie było Cytuj
pawelgr5 1 647 Opublikowano środa o 19:13 Opublikowano środa o 19:13 W ogóle znacie kogoś kto będzie miał ochotę grać i np patrzeć na mordy znajomych? Wyobrażacie sobie tak grać? Albo jeszcze lepiej: grać tak z randomami? Ja jebe włączasz video a tam 3 z 4 osób z jakimi się ścigasz w MKW ma max 12 lat E: chyba że Chat tylko dla ludzi z listy znajomych to wtedy chociaz ten ostatni cringe odpada. Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 19:13 Opublikowano środa o 19:13 Te 15k za tego smoka RTX 5090 w sumie nie wygląda tak tragicznie jakby się mogło wydawać Cytuj
nero2082 885 Opublikowano środa o 19:14 Opublikowano środa o 19:14 @Chad Davski będą u Ciebie preordery? Cytuj
iluck85 3 273 Opublikowano środa o 19:14 Opublikowano środa o 19:14 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): W ogóle znacie kogoś kto będzie miał ochotę grać i np patrzeć na mordy znajomych? Wyobrażacie sobie tak grać? Albo jeszcze lepiej: grać tak z randomami? Ja jebe włączasz video a tam 3 z 4 osób z jakimi się ścigasz w MKW ma max 12 lat Onlyfans okraszony Mario i Peach? Całkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi