Opublikowano wczoraj o 11:38 1 dzień Jeśli dobrze rozumiem, to będzie to pusty kartridż z licencją, wymagany w slocie, który zassie grę na konsolę, ale bez jej przypisania do konta (w przeciwieństwie do cyfrowych kluczyków) - tak? Where zalety?
Opublikowano wczoraj o 11:38 1 dzień Teraz, ASX napisał(a): Puste karty z licencją mogą zastąpić pudełka z kodem, nie zmienia to jednak faktu że ograniczony rozmiar kart, ich koszt (wrzucenie gry na 64g kartę to wyższe koszty dla wydawcy), oraz rosnący rozmiar gier sprawi że wydań fizycznych bez gry na karcie, wymagających pobrania gry z internetu będzie o wiele więcej niż na Switchu 1. A wyższa cena wydań fizycznych, względem cyfry też nie nazwałbym mocniejszym pójściem w wydawnia fizyczne. Nie no, ten kartridz to musi miec tyle miejsca, zeby sie link zmiescil xd
Opublikowano wczoraj o 11:38 1 dzień Moja strategia pozostaje bez zmian, Switch2 wjedzie day1, ale tylko jako maszynka do (drogich) exów i bardziej komfortowego ogrywania biblioteki Switch1. Multiplatformy? Każdy ekosystem (Plejka, Xbox, PC) będzie lepszym wyborem niż Pstryk. Starocie (Elden, Cyberpunk) dawno ograne, a nowości będą miały tonę kompromisów i za rok/dwa będą chodziły jak gówno.
Opublikowano wczoraj o 11:38 1 dzień 2 minutes ago, GearsUp said: Wiem tylko tyle, że wolałbym mieć karta z licencją, którą mogę przypisać do wielu kont niż papierek z kodem, który aktywuje tylko do jednego konta. Jeszcze nie wiadomo czy ten game key nie przywiąże się do konta.
Opublikowano wczoraj o 11:39 1 dzień Cholera, płyty z instalatorem były na Xboxie bariera nie do przeskoczenia, ale na Switchu dziwnym trafem nie wywołują najmniej konsternacji. Wyborna lektura.
Opublikowano wczoraj o 11:40 1 dzień 1 minutę temu, Badus napisał(a): Jeśli dobrze rozumiem, to będzie to pusty kartridż z licencją, wymagany w slocie, który zassie grę na konsolę, ale bez jej przypisania do konta (w przeciwieństwie do cyfrowych kluczyków) - tak? Where zalety? - możliwość odsprzedaży. i to tyle.
Opublikowano wczoraj o 11:40 1 dzień Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Cholera, płyty z instalatorem były na Xboxie bariera nie do przeskoczenia, ale na Switchu dziwnym trafem nie wywołują najmniej konsternacji. Wyborna lektura. No jak nie wywoluja.
Opublikowano wczoraj o 11:41 1 dzień https://www.proshop.pl/Konsola-do-gier/Nintendo-Switch-2/3346797 10 000 000,00 zł8 130 081,30 zł netto @Chad Davski będzie u Ciebie chociaż trochę taniej?
Opublikowano wczoraj o 11:42 1 dzień 4 minuty temu, jimmy napisał(a): Moja strategia pozostaje bez zmian, Switch2 wjedzie day1, ale tylko jako maszynka do (drogich) exów i bardziej komfortowego ogrywania biblioteki Switch1. Multiplatformy? Każdy ekosystem (Plejka, Xbox, PC) będzie lepszym wyborem niż Pstryk. Starocie (Elden, Cyberpunk) dawno ograne, a nowości będą miały tonę kompromisów i chodziły jak gówno. 4 minuty temu, jimmy napisał(a): Moja strategia pozostaje bez zmian, Switch2 wjedzie day1, ale tylko jako maszynka do (drogich) exów i bardziej komfortowego ogrywania biblioteki Switch1. Multiplatformy? Każdy ekosystem (Plejka, Xbox, PC) będzie lepszym wyborem niż Pstryk. Starocie (Elden, Cyberpunk) dawno ograne, a nowości będą miały tonę kompromisów i chodziły jak gówno. Dzięki za potwierdzenie. Kto normalny będzie ogrywał jakiegoś Elden Ringa, czy Cyberpunka 2077 na Switchu2? Dla mnie tak jak S1 to będzie konsola do eksów Ninny i indyków, no chyba, że coś będzie dobre, na karcie i będzie działać względnie to wezmę do kolekcji, bo wyżej nad ilość pikseli cenię sobie przenośność. Edytowane wczoraj o 11:43 1 dzień przez zdrowywariat
Opublikowano wczoraj o 11:43 1 dzień 2 minutes ago, Chad Davski said: A, i wyglada na to ze dalej nie dostaniemy nawet glupiej odznaki za przejscie gry. No niestety, to jest dla mnie wadą Switcha. Niby głupota, ale wychowany na osiągnięciach i trofeach, jakoś bez nich mam mniej motywacji do grania na swoim Lite, a przynajmniej do skończenia gry albo robienia jakiś wyzwań.
Opublikowano wczoraj o 11:43 1 dzień 2 minuty temu, Basior napisał(a): https://www.proshop.pl/Konsola-do-gier/Nintendo-Switch-2/3346797 10 000 000,00 zł8 130 081,30 zł netto @Chad Davski będzie u Ciebie chociaż trochę taniej? Jaja sie zaczely xd Najbardziej jestem ciekaw ruchu marketow.
Opublikowano wczoraj o 11:44 1 dzień Ale chociaż wysyłkę od 20zł mają, to zawsze jakoś tam się skompensuje
Opublikowano wczoraj o 11:45 1 dzień Jest oficjalne potwierdzenie że kartridż aktywator będzie służył tylko do pobrania gry i nie będzie problemu z jego odsprzedażą(wiadomo wtedy też się straci możliwość grania) i nie będzie przypisywać gry do konta na zasadzie identycznej co kod?
Opublikowano wczoraj o 11:46 1 dzień 4 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Kto normalny będzie ogrywał jakiegoś Elden Ringa, czy Cyberpunka 2077 na Switchu2? No właśnie, chyba trzeba zapytać Furukawy, bo jak widać postawili ostro na te multiplatformy, a one za bardzo nikogo na tym sprzęcie..
Opublikowano wczoraj o 11:46 1 dzień 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Dzięki za potwierdzenie. Kto normalny będzie ogrywał jakiegoś Elden Ringa, czy Cyberpunka 2077 na Switchu2? Dla mnie tak jak S1 to będzie konsola do eksów Ninny i indyków, no chyba, że coś będzie dobre, na karcie i będzie działać względnie to wezmę do kolekcji, bo wyżej nad ilość pikseli cenię sobie przenośność. To jesteś ograniczony umysłowo. Kumpel ogra. Może jedna z tych gier. Bo dziecko, maly pokój tv nie do użycia. Drugi weźmie bo delegacje ciągle. A maja bibliotekę Niny. Wiec na razie nie deck. Ale myślą że kiedyś może
Opublikowano wczoraj o 11:47 1 dzień 2199zł w Media Markt za bundla https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-nintendo-switch-2-black-mario-kart-world-do-pobrania-czarny-1492421.html Edytowane wczoraj o 11:47 1 dzień przez wrog
Opublikowano wczoraj o 11:49 1 dzień 2 minutes ago, wrog said: 2199zł w Media Markt https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-nintendo-switch-2-black-mario-kart-world-do-pobrania-czarny-1492421.html Spoko cena. 2 minutes ago, Daffy said: Nie no tak to wygląda ale na Switch 1
Opublikowano wczoraj o 11:50 1 dzień 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Cholera, płyty z instalatorem były na Xboxie bariera nie do przeskoczenia, ale na Switchu dziwnym trafem nie wywołują najmniej konsternacji. Wyborna lektura. Ty dalej wyciągasz coś z kontekstu. Chetnie przygarnę pudełka na Xboxa. Poproszę o kolekcje Ninja Gaiden. Switch dostał i była wersja na PS4 w pudełku. Xbox tylko cyfra. Kumasz różnice?
Opublikowano wczoraj o 11:51 1 dzień 4 minuty temu, Chad Davski napisał(a): A, podobno jest region lock. Mam nadzieje, ze to fake. Kurwa, nie chce mi sie wierzyć, że odjebią znowu numer jak z 3DS, gdzie dojebali region lock i musiałem kupować drugą konsole, gdzie na NDS sobie sciągałem gry z całego świata bez problemu.
Opublikowano wczoraj o 11:52 1 dzień 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Spoko cena. Nie no tak to wygląda ale na Switch 1
Opublikowano wczoraj o 11:52 1 dzień 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): Ty dalej wyciągasz coś z kontekstu. Chetnie przygarnę pudełka na Xboxa. Poproszę o kolekcje Ninja Gaiden. Switch dostał i była wersja na PS4 w pudełku. Xbox tylko cyfra. Kumasz różnice? Poproszę o FH5 w pudle na PS5 albo Switcha, na Xboxie mam.
Opublikowano wczoraj o 11:52 1 dzień 1999zł za golasa: https://mediamarkt.pl/pl/product/_konsola-nintendo-switch-2-black-czarny-1492422.html