Opublikowano wczoraj o 12:19 1 dzień 4 minuty temu, iluck85 napisał(a): ME się pięknie wykoleił z ceną. Poznaliśmy cenę Bundla. Ruch się zrobił i cena do góry. Olewam ich. Trzeba czekać na spr sklepy. @Chad Davski Tylko ze spokojem, Tomasz czeka. Bez nerwowych ruchow A, przypomnijcie sobie kiedy maja sie pojawic pre ordery wg nintendo, to jest samowolka.
Opublikowano wczoraj o 12:23 1 dzień Ciekawe ile realnie osób skorzysta z oferty samego Nintendo (to wysyłane na maila) i czy sklepy będą trzymać się identycznej ceny (tzn przynajmniej te większe).
Opublikowano wczoraj o 12:25 1 dzień 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): Ciekawe ile realnie osób skorzysta z oferty samego Nintendo (to wysyłane na maila) i czy sklepy będą trzymać się identycznej ceny (tzn przynajmniej te większe). No, juz widac jak te wieksze, solidne sklepy sie trzymaja.
Opublikowano wczoraj o 12:26 1 dzień Autor 1 minutę temu, Chad Davski napisał(a): No, juz widac jak te wieksze, solidne sklepy sie trzymaja. Brakuje jednej konsoli w rozwijanym menu na stronie sklepu :>
Opublikowano wczoraj o 12:28 1 dzień 4 minuty temu, Chad Davski napisał(a): No, juz widac jak te wieksze, solidne sklepy sie trzymaja. A jest info ile z maila od N wychodzi w zlotówkach? Nie próbuje tu bronić żądnego sklepu. W sumie zakładam, że ostatecznie każdy chce ugrać jak najwiecej ale ciekawi mnie jak do tego podejdzie rynek jak sie zacznie hejt jakichś pizdeczek typu Tomek. E: oczywiscie ja tego maila nie dostane ze swoim podejsciem do N z ostatnich 3 lat
Opublikowano wczoraj o 12:29 1 dzień No jak to jak sie zachowa rynek? Bundle z amiibo, polkownikami ze switcha 1, ktore nawet nie dzialaja i kamerka za 3300 xd
Opublikowano wczoraj o 12:30 1 dzień 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a): A jest info ile z maila od N wychodzi w zlotówkach? Nie próbuje tu bronić żądnego sklepu. W sumie zakładam, że ostatecznie każdy chce ugrać jak najwiecej ale ciekawi mnie jak do tego podejdzie rynek jak sie zacznie hejt jakichś pizdeczek typu Tomek. Płacisz 510euro za bundla z mk world i ci ściąga tyle z karty, w każdym banku chyba jest teraz podobne przewalutowanie
Opublikowano wczoraj o 12:31 1 dzień Ech, nie chce Mario Kart w wersji digital. Człowiek się łudzi, że kupi po normalnej cenie cartridge.
Opublikowano wczoraj o 12:32 1 dzień Cleo niech tam się bierze do roboty i niech wystawia ofertę w Media Expert bo mam bon rabatowy na 1000 zł więc wyjdzie mnie 1400 auuuuuuuuuuuuuuuu
Opublikowano wczoraj o 12:33 1 dzień Autor 2 minuty temu, Sebas napisał(a): Ech, nie chce Mario Kart w wersji digital. Człowiek się łudzi, że kupi po normalnej cenie cartridge. Trzeba czekać na kolejny Mario Day Niedawno sprzedałem XC 2, Odysejkę i Metroid Dreada i kupiłem ponownie na tych dniach promocynych żeby mieć całość na karcie Edytowane wczoraj o 12:34 1 dzień przez GearsUp
Opublikowano wczoraj o 12:40 1 dzień 55 minut temu, Mustang napisał(a): No niestety, to jest dla mnie wadą Switcha. Niby głupota, ale wychowany na osiągnięciach i trofeach, jakoś bez nich mam mniej motywacji do grania na swoim Lite, a przynajmniej do skończenia gry albo robienia jakiś wyzwań. Ponoc w tych ulelszonych wersjach zeldy będzie coś na wzor osiągnięc, więc mozliwe, ze to wstęp do czegoś większego. https://www.gry-online.pl/newsroom/nintendo-switch-2-otrzyma-cos-czego-wielu-graczy-od-bardzo-dawna/zc2d05a
Opublikowano wczoraj o 12:48 1 dzień Ja bym chcial nie tyle osiagnecia, co odznake za skonczenie gry (cokolwiek to znaczy; przejscie singla, etc). Tak jakby sama platyne.
Opublikowano wczoraj o 12:49 1 dzień Just now, Chad Davski said: Ja bym chcial nie tyle osiagnecia, co odznake za skonczenie gry (cokolwiek to znaczy; przejscie singla, etc). No to jest fajne, rozwiązanie takie ma Retroachievements gdzie obok typowych osiągnięć dostajesz też oznaczenie za skończenie gry i tabelka ładnie pokazuje ile gier skończyłeś na jaką platformę.
Opublikowano wczoraj o 12:50 1 dzień 6 minutes ago, Rozi said: Oby nie. Nie rozumiem takiego podejścia. Na innych konsolach można sobie wyłączyć powiadomienia i grać jakby osiągnięcia nie istniały. Jeszcze gdyby w ogóle dali możliwość ich wyłączenia, to naprawdę żaden przeciwnik osiągnięć niemiałby powodów do marudzenia.
Opublikowano wczoraj o 12:52 1 dzień 2 minuty temu, Mustang napisał(a): Nie rozumiem takiego podejścia. Na innych konsolach można sobie wyłączyć powiadomienia i grać jakby osiągnięcia nie istniały. Jeszcze gdyby w ogóle dali możliwość ich wyłączenia, to naprawdę żaden przeciwnik osiągnięć niemiałby powodów do marudzenia. Znaczy sie nie do konca, bo jak ktos jest neurotykiem to bedzie go to draznic. W sensie, ze one sa i mozna je wlaczyc.
Opublikowano wczoraj o 12:56 1 dzień zaraz byśmy wiedzieli kto jest prawdziwym fanem zeldy i zebrał wszystkie koroki
Opublikowano wczoraj o 12:56 1 dzień Mnie od kolejnego systemu jakichś odznak czy pucharów wystarczyłaby porządna historia gier w profilu ze statsami (czas, % ukończenia itp.). Jak chcesz, to jest to publiczne, jak nie to masz dla siebie. Edytowane wczoraj o 12:56 1 dzień przez wrog
Opublikowano wczoraj o 13:01 1 dzień No to zdałnione zliczanie co 5h ze switcha 1 jest dramatycznie słabe. Na 3DS było pięknie!
Opublikowano wczoraj o 13:03 1 dzień Do tego akurat gry Nintendo pełne zbieractwa, gwiazdek i czasów do pobicia, nawet bardziej proszą się o system osiągnięć niż gry konkurencji, stawiające na fabułę, grafikę czy granie na multi.