Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, iluck85 napisał(a):

ME się pięknie wykoleił z ceną. Poznaliśmy cenę Bundla. Ruch się zrobił i cena do góry. Olewam ich. Trzeba czekać na spr sklepy. 
@Chad Davski Tylko ze spokojem, Tomasz czeka.

Bez nerwowych ruchow :wujaszek:

A, przypomnijcie sobie kiedy maja sie pojawic pre ordery wg nintendo, to jest samowolka.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 106 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

To trzeba na spokojnie Dawid, ufamy dla Ciebie:wujaszek:

Opublikowano

Ciekawe ile realnie osób skorzysta z oferty samego Nintendo (to wysyłane na maila) i czy sklepy będą trzymać się identycznej ceny (tzn przynajmniej te większe).

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Ciekawe ile realnie osób skorzysta z oferty samego Nintendo (to wysyłane na maila) i czy sklepy będą trzymać się identycznej ceny (tzn przynajmniej te większe).

No, juz widac jak te wieksze, solidne sklepy sie trzymaja. 

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Chad Davski napisał(a):

Brakuje jednej konsoli w rozwijanym menu na stronie sklepu :>

Opublikowano
4 minuty temu, Chad Davski napisał(a):

A jest info ile z maila od N wychodzi w zlotówkach? Nie próbuje tu bronić żądnego sklepu. W sumie zakładam, że ostatecznie każdy chce ugrać jak najwiecej ale ciekawi mnie jak do tego podejdzie rynek jak sie zacznie hejt jakichś pizdeczek typu Tomek.

E: oczywiscie ja tego maila nie dostane ze swoim podejsciem do N z ostatnich 3 lat :wujaszek:

Opublikowano

No jak to jak sie zachowa rynek? Bundle z amiibo, polkownikami ze switcha 1, ktore nawet nie dzialaja i kamerka za 3300 xd

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

A jest info ile z maila od N wychodzi w zlotówkach? Nie próbuje tu bronić żądnego sklepu. W sumie zakładam, że ostatecznie każdy chce ugrać jak najwiecej ale ciekawi mnie jak do tego podejdzie rynek jak sie zacznie hejt jakichś pizdeczek typu Tomek.

Płacisz 510euro za bundla z mk world i ci ściąga tyle z karty, w każdym banku chyba jest teraz podobne przewalutowanie

Opublikowano

Ech, nie chce Mario Kart w wersji digital. Człowiek się łudzi, że kupi po normalnej cenie cartridge. 

Opublikowano

Cleo niech tam się bierze do roboty i niech wystawia ofertę w Media Expert bo mam bon rabatowy na 1000 zł więc wyjdzie mnie 1400 auuuuuuuuuuuuuuuu

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sebas napisał(a):

Ech, nie chce Mario Kart w wersji digital. Człowiek się łudzi, że kupi po normalnej cenie cartridge. 

Trzeba czekać na kolejny Mario Day 

Niedawno sprzedałem XC 2, Odysejkę i Metroid Dreada i kupiłem ponownie na tych dniach promocynych żeby mieć całość na karcie :sir:

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
55 minut temu, Mustang napisał(a):

No niestety, to jest dla mnie wadą Switcha. Niby głupota, ale wychowany na osiągnięciach i trofeach, jakoś bez nich mam mniej motywacji do grania na swoim Lite, a przynajmniej do skończenia gry albo robienia jakiś wyzwań. 

Ponoc w tych ulelszonych wersjach zeldy będzie coś na wzor osiągnięc, więc mozliwe, ze to wstęp do czegoś większego.

https://www.gry-online.pl/newsroom/nintendo-switch-2-otrzyma-cos-czego-wielu-graczy-od-bardzo-dawna/zc2d05a

Opublikowano

Ja bym chcial nie tyle osiagnecia, co odznake za skonczenie gry (cokolwiek to znaczy; przejscie singla, etc).

Tak jakby sama platyne.

Opublikowano
Just now, Chad Davski said:

Ja bym chcial nie tyle osiagnecia, co odznake za skonczenie gry (cokolwiek to znaczy; przejscie singla, etc).

No to jest fajne, rozwiązanie takie ma Retroachievements gdzie obok typowych osiągnięć dostajesz też oznaczenie za skończenie gry i tabelka ładnie pokazuje ile gier skończyłeś na jaką platformę.

Opublikowano
6 minutes ago, Rozi said:

Oby nie.

Nie rozumiem takiego podejścia. Na innych konsolach można sobie wyłączyć powiadomienia i grać jakby osiągnięcia nie istniały. Jeszcze gdyby w ogóle dali możliwość ich wyłączenia, to naprawdę żaden przeciwnik osiągnięć niemiałby powodów do marudzenia. 

Opublikowano
2 minuty temu, Mustang napisał(a):

Nie rozumiem takiego podejścia. Na innych konsolach można sobie wyłączyć powiadomienia i grać jakby osiągnięcia nie istniały. Jeszcze gdyby w ogóle dali możliwość ich wyłączenia, to naprawdę żaden przeciwnik osiągnięć niemiałby powodów do marudzenia. 

Znaczy sie nie do konca, bo jak ktos jest neurotykiem to bedzie go to draznic.

W sensie, ze one sa i mozna je wlaczyc.

Opublikowano

Mnie od kolejnego systemu jakichś odznak czy pucharów wystarczyłaby porządna historia gier w profilu ze statsami (czas, % ukończenia itp.). Jak chcesz, to jest to publiczne, jak nie to masz dla siebie.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

No to zdałnione zliczanie co 5h ze switcha 1 jest dramatycznie słabe. Na 3DS było pięknie!

Opublikowano

Do tego akurat gry Nintendo pełne zbieractwa, gwiazdek i czasów do pobicia, nawet bardziej proszą się o system osiągnięć niż gry konkurencji, stawiające na fabułę, grafikę czy granie na multi.