Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 109,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

W MM już po temacie. Wystarczy wyskoczyć przed szereg i sold out, w Polsce to jest jednak dziki kapitalizm.

Opublikowano
3 minuty temu, jimmy napisał(a):

W MM już po temacie. Wystarczy wyskoczyć przed szereg i sold out, w Polsce to jest jednak dziki kapitalizm.

tematu to nawet nie bylo jeszcze.

Opublikowano
2 godziny temu, Mustang napisał(a):

Ciekawy przykład, ale wtedy zmienili formułę, dzisiaj trudno patrzeć na 2 inaczej niż jako upgrade, szczególnie w wersji stacjonarnej (w trybie przenośnym kwestia jest mniej oczywista przez ten ekran LCD i gabaryty). 

No to DS -> 3DS. Switch 2 nie ma szans na tak dobrą sprzedaż jak Switch 1. 

Opublikowano

MM sprawdzilo czy cena przypasuje, przypasowała bo ludzie się rzucili więc już tanio nie będzie bo po co maja sprzedawac taniej skoro i tak ludzie kupią. 

A wystarczyło olać temat i pokazać im, że na taką cene nie ma popytu

Opublikowano
1 minutę temu, szurubur napisał(a):

MM sprawdzilo czy cena przypasuje, przypasowała bo ludzie się rzucili więc już tanio nie będzie bo po co maja sprzedawac taniej skoro i tak ludzie kupią. 

A wystarczyło olać temat i pokazać im, że na taką cene nie ma popytu

A czy jest cena za szczescie dziecka?

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Czyli dla kolekcjonera tyle to warte co większość gier na Xboxa.

No nie, na grach od xboxa jest znaczek xboxa.

Opublikowano
Just now, Chad Davski said:

No nie, na grach od xboxa jest znaczek xboxa.

Chodzi mi o to, że nie ma danych na płycie. Znając Nintendo i ich zamykanie sklepików to pewnie za 20 lat też nie będzie można tych danych ściągnąć. No chyba, że nielegalnie z ich serwerów jak na 3DS co jest komiczne.

Opublikowano
  • Autor

Kwestia żywotności kartów na S2 vs płyta

Opublikowano

13:40 cyberpunk będzie mieć dwa tryby, w performance target 40fps, w quality 25-30fps xdddddd

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał(a):

13:40 cyberpunk będzie mieć dwa tryby, w performance target 40fps, w graficznym 25-30fps xdddddd

Ja pierdole a co się będzie działo za np 2-3 lata :/ Ewidentnie platforma tylko do exów.

Opublikowano

zróbcie temat na preordery bo zaraz będzie s i e c z k a 

Opublikowano
3 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Ja pierdole a co się będzie działo za np 2-3 lata :/ Ewidentnie platforma tylko do exów.

A jaka platforma Nintendo była do czegoś innego? 

Opublikowano

Hype jest, ale szkoda płacić 6.5 bomby dla jednego DonkeyKonga. Za wcześnie.

Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):

Na Gacku super się grało w multiplatformy. Wyborna konsola. :fsg:

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Hype jest, ale szkoda płacić 6.5 bomby dla jednego DonkeyKonga. Za wcześnie.

Na Gacku super się grało w multiplatformy.

No dobrze się grało o ile wychodziły bo kilka dużych gier ją ominęło niestety.

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ja do premiery SD mialem pierwszego switcha do multiplatform (również). Lubie granie przenośne więc sporo gierek wjechało. Liczyłem ze jednak S2 będzie trochę mocniejszy. Wiadomo, że Nintendo nie pójdzie w premium ale kurwa mać to jest smutne co się dzieje :/ 

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Daffy napisał(a):

13:40 cyberpunk będzie mieć dwa tryby, w performance target 40fps, w quality 25-30fps xdddddd

image.thumb.jpeg.54ee0c6cb983daaec67ed1d248c63547.jpeg