Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

image.thumb.png.1d92613e4029885f632ee42a2f3e3b5b.png

xD

Czysty konsolowy seks vs komputer na kolanach który powoduje bezpłodność przez nagrzewanie JAJEK

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 109,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Gdyby Hitler żył w dzisiejszych czasach, to zamiast sterylizacji fundowałby SD.

Opublikowano

Na czacie streamu Nintendo Treehouse spamują DROP THE PRICE :D

Opublikowano

Leci Treehouse z Mario Kartem i wygląda to na GOTY, ale trzeba było wyłączyć chat, bo wszyscy pisza drop the price xD

Opublikowano

W komentarzach wszyscy jednakowo xD dobra beka

Opublikowano

Piękny jest ten Mario Kart, piękny.

Opublikowano
57 minut temu, iluck85 napisał(a):

Ale muszę przyznać że można być pod wrażeniem kreatywności Nintendo, zrobili coś co istnieje na rynku od dawna, czy wybrakowane nośniki fizyczne bez gry na nich, nadali temu nazwę: Game-key cary, i dużo ludzi się zastanawialo czy to jakiś nowy patent. 

Konkurencja powinna się uczyć jak to się robi

Opublikowano
Teraz, voi tekku napisał(a):

czy mi sie wydaje czy dropi?

Tak, też mi się wydaje że na tej transmisji są sekundowe mikrodropy czasami

Opublikowano

Coś pięknego ten małpiszon

Opublikowano

Premiere odpuszczam. Switch 1 byl premierowy, ale tam byla zelda. Teraz nie czuje ze"musze" a Mario nie odjedzie. Obstawiam Wrzesien jak zacznie sie robic chlodniej i czesciej czlowiek bedzie ladowal pod kocykiem w salonie :D

Ciekawe czy Rockstar wypusci swojego flagowca na te konsolke xd

Opublikowano

Kurde ale bym pojezdzil

Wiedzialem, ze trailer nie pokazal, tego co pokaze wideo z rozgrywki, a mianowicie absolutnie czysty rozpi*rdol rajdowy

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale miód się wylewa z tych gierek co pokazują. 

Opublikowano
3 minuty temu, Sebas napisał(a):

Mówcie co chcecie ale miód się wylewa z tych gierek co pokazują. 

tylko posmarować masłem i zjeść:sonkassie:

Opublikowano
  • Autor

Pamiętam te momenty w Zeldzie TOTK jak trzeba było rozwalać te kamienne przejścia i to było mega satysfakcjonujące a tu cała gra taka będzie

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Switch 2 + MK + DK + MP4 w cenie PS5 pro? Sony na kolanach z ustami pełnymi miodu. Do Soniaka jeszcze naped trzeba kupić.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kto zapłaci 6.5 bomby za Donkeya? 90UER za grę i 60EUR straty za odsprzedanie sprzętu który na długi czas nie dostanie znów dobrej, dedykowanej gry? :) 

No ale ty xboxy trzymasz od 20 lat.

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Kto zapłaci 6.5 bomby za Donkeya? 90UER za grę i 60EUR straty za odsprzedanie sprzętu który na długi czas nie dostanie znów dobrej, dedykowanej gry? :) 

Gra donksi kong kosztuje 80 baksów a na nowe perełki nie będzie trzeba długo czekać bo w kolejce metroid a tegoroczna zima z nintendo zapowiada sie GORĄCO

Opublikowano

Bardziej od patologii Nintendowej boli mnie patola polskich marketów którą już widać po Media Markt... Jak beda sie znowu bawic w jakies zyebane bundle jak przy PS5 i XSX to zamawiam za granicą, albo przepłace w mniejszym sklepie jak sie uda coa złapać. 

Jeszcze co do cen gier, teraz niby tez oficjalna cena to 60$ ale nie pamiętam żeby ceny sklepowe przekraczały 220 zl na premierę, myślę że w przypadku S2 bedzie podobnie.