Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Wiedźmin 3 chyba też jest na karcie ze wszystkimi DLC? Ciekawe czy też otrzyma boosta na S2? :) 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 109,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Kolejna generacja bez analogowych triggerow

Opublikowano
35 minut temu, GearsUp napisał(a):

Azjatycka wersja Elden Ringa będzie na Key Carcie i niestety to chyba będzie trend wśród tych większych gier

image.jpeg.737edfa58b8ee5630912275d700faf81.jpeg.2d2eedf2a8b2b2644daff332d317f320.jpeg

Opublikowano

Ależ ukruci ta praktyka kolekcjonowanie pudełek na Nintendo. Jeszcze piękne combo wraz z tym okropnym gigantycznym czerwonym paskiem na okładce szpecącym jak zawsze super arty

Opublikowano

Nie wątpimy, zeldy totk nie wyciągnąłeś z szafy od maja 2023 hehe :)

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Nie wątpimy, zeldy totk nie wyciągnąłeś z szafy od maja 2023 hehe :)

Bóg chciał, żebym ograł w lepszej wersji, ach ta intuicja :banderas:

A Ty jak tam, Silent Hill 2R i Metroid Prime R ograny?

Opublikowano

a co latałem przed ich premierą że będą mesjaszami jak ty z totkiem że musze je ograć?? :)

Opublikowano

Ogra w najlepszej wersji, Pupcio też ma dobrą intuicje xD 

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

a co latałem przed ich premierą że będą mesjaszami jak ty z totkiem że musze je ograć?? :)

Przerwę sobie zrobiłem i miałem rację, z tydzień temu włączyłem BOTW i mam 390h i 635 Koroków. Po takim czasie potrzebowałem przerwy, a teraz wrócę do TOTK i ogram w najlepszej wersji :banderas:

edit: dlc zaliczone, wszystkie wdzianka, wszystkie misje poboczne, no wszystko, oprócz brakujących 265 Koroków :obama:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
2 godziny temu, GearsUp napisał(a):

Czyli dryfujące gałki zostają teraz tylko na PS5 i Xboxach. Któryś PC handheld ma efekt halla?

GPD win, mini max od kilku lat to mają w analogach ale nie pamiętam czy w spustach, zotac na pewno ma wszystko w halla. Ogólnie tego jest tyle ,że ciężko teraz nadążyć ale staje się to powoli standardem w analogach i miłym dodatkiem w spustach.

Opublikowano

Switcha sprzedalem jakiś czas temu, gierki sobie zostawiłem i mam trochę do nadrobienia. Tak więc sprzęt zakupię choćby z tego powodu.

No ale chyba ich pojebało jezeli myślą, ze wydam więcej niż 250zł na ich gierki xD Trzeba bedzie kombinować bo dla zasady nie wydam takiej kwoty mimo, ze nie stanowi to dla mnie problemu. 

Opublikowano
9 minut temu, Ins napisał(a):

Switcha sprzedalem jakiś czas temu, gierki sobie zostawiłem i mam trochę do nadrobienia. Tak więc sprzęt zakupię choćby z tego powodu.

No ale chyba ich pojebało jezeli myślą, ze wydam więcej niż 250zł na ich gierki xD Trzeba bedzie kombinować bo dla zasady nie wydam takiej kwoty mimo, ze nie stanowi to dla mnie problemu. 

Już jest konkret bojkot pod treehouse, ciekawe jak Ninny na to zareaguje? Gdyby obniżyli cenę gier choć o 10e to wyszłoby im to na dobre. W sumie dobra byłaby to reklama, celowo zawyżyć cenę gier, poczekać na reakcję fanów i obniżyć. Zobaczy się co z tego wyniknie!

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

na tym direct wyciekła gierka z Yoshim xd chętnie ją przyjmę w 4K60

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał(a):

A wiadomo ile będą kosztować te upgrady gier?

W abonamencie mają być chyba za free, ale nie wiem, czy dla całej rodzinki?

Opublikowano

Ja jestem strasznie rozczarowany tym że nie wszystkie gry nie będą fizycznie na kartridżu. Tak sobie liczyłem że zrobię sobie kolekcje pudełek na S2 bo na S1 się spóźniłem na niektóre tytuły i przez ograniczony budżet sobie ich szybko nie kupię a tutaj pusta wydmuszka i jeszcze cena z dupy. Szkoda do tematu zakupu switcha wrócę jak pojawi się OLED albo chociaż jakaś gra która zrobi mi efekt wow jak Zelda.

Opublikowano
  • Autor

Ja czekam na jeszcze jedną grę od takiego jednego zdolnego developera z Berlina, który wypuścił z premierą Switcha 1 swojego exclusive'a i teraz z premierą S2 historia zatoczy koło. Jak ktoś nie lubi kreskówkowych wyścigów to może olać Mario Karta i brać tego kosiora:

Spoiler

screenshot04.jpg

screenshot03.jpg

screenshot05.jpg

screenshot06.jpg

screenshot01.jpg

Następca Fast RMX czyli Fast Fusion - 4k 60fps, pewnie będzie też tryb 120 fps

https://fast.shinen.com/fusion/

Opublikowano

Wersja na switcha 2 już gotowa dawno - wezmą sobie ten wczesny build z PS4, może nawet klatkarz utrzyma :gachigasm:

cyberpunk-ps4.jpeg

Opublikowano

Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci.