Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 6 minut temu, bebbop napisał(a): Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci. W innych sklepach też widzę po 59 euro. Hmm. Micromania ma za 80 ale tam zawsze bylo drogo.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. serio przestraszyli się chatu z yt? xd to by było nawet zabawne;)
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Po prostu ceny katalogowe są często z dupy. Najlepsza cena za te pudełka to i tak będzie od matek na Vinted jak się gówniakowi gierka znudzi po tygodniu
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Czemu w MM tylko preorder zwykłej na klik, z kartami nie ma możliwości.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 27 minut temu, jimmy napisał(a): Po prostu ceny katalogowe są często z dupy. Najlepsza cena za te pudełka to i tak będzie od matek na Vinted jak się gówniakowi gierka znudzi po tygodniu Noted!
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 53 minuty temu, nero2082 napisał(a): serio przestraszyli się chatu z yt? xd to by było nawet zabawne;) Pewnie same janusze z Polski bo tylko im podobno cena przeszkadza
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nie mają tam swojej wersji rtooja i homelandera żeby wytłumaczyć że 400zł za gre to tyle co nic??
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Godzinę temu, bebbop napisał(a): Na francuskim amazonie Bananza niby za 60 E. Ciekawe, czy to tylko amazon, czy Nintendo zareagowalo na lament spolecznosci. Nintendo w EU nie ustawia cen.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Cytat Jason Schreier: CDPR tells me that the Switch 2 version of Cyberpunk 2077 (out June 5) will be $70 to jest podstawka + Phantom Liberty na jednym carcie. także te zawyżone ceny to za exy N @KrYcHu_89 bundle już wrócił Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez nero2082
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Czy przycisk C na padzie/joyconie będzie całkowicie bezużyteczny bez opłaconego abonamentu?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 6 minut temu, Jeez_PS napisał(a): Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? Z tego co czytam to karty z S1 + kod. Trzeba zobaczyć czy taniej nie wyjdzie kupić gry na S1 i zrobić update ze sklepiku Mnie ciekawią te karty-kody. Niby ma być możliwość normalnej odsprzedaży i nic do konta nie będzie przypisywane na stałe tak jak chociażby na Steam. Zobaczymy.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 9 minut temu, Jeez_PS napisał(a): Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? Wersja Switch 1 + upgrade pack.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 9 minut temu, jimmy napisał(a): Czy przycisk C na padzie/joyconie będzie całkowicie bezużyteczny bez opłaconego abonamentu? Pewnie tak, więc mogli go już oznaczyć € xD
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, wrog napisał(a): Wersja Switch 1 + upgrade pack. Ale bezsens, ciekawe czy metroida prime 4 tez nie będzie na karcie na s2 tylko karta z s1 +kod
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, Jeez_PS napisał(a): Ale bezsens, ciekawe czy metroida prime 4 tez nie będzie na karcie na s2 tylko karta z s1 +kod To gra na S1 w sumie, pożegnanie Switcha, więc…
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Just now, zdrowywariat said: To gra na S1 w sumie, pożegnanie Switcha, więc… Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade. Wiem, napisałem że to gra na Switcha1, więc będzie, jak z Zeldami i może jeszcze jakimiś nowościami na S1. Po co tworzyć dwie wersje i robić mętlik, skoro tak było im łatwiej? Ja biorę wersję na S1, a upgrade będę miał za free w abonamencie i chyba kupię tak każdą nowość, która będzie działać na S1 i S2. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez zdrowywariat
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Słabo z kolekconerskiego punktu widzenia, za to mniej $$$ wydam na gierki które już mam
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Teraz, Jeez_PS napisał(a): Słabo z kolekconerskiego punktu widzenia, za to mniej $$$ wydam na gierki które już mam Tak będzie tylko z nielicznymi grami, z Zeldami, z MP4B i ostatnimi nowościami na S1. Później już całkiem przejdą na tworzenie tylko na S2.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. strasznie skokowe te ceny, ale akcesoria raczej w normie https://www.walmart.com/browse/switch-2-hardware-and-software/0/0?_refineresult=true&_be_shelf_id=7433688&search_sort=100&facet=shelf_id:7433688&povid=ets_switch2_tto
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ciekawe jak będzie z ceną abonamentu Switch Online, bo aktualnie 'w rodzinie' to wychodzą grosze na rok.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Będą podwyżki na bank. Lepiej sobie ogarnąć zapas abonamentu wcześniej.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 6 minut temu, nero2082 napisał(a): strasznie skokowe te ceny, ale akcesoria raczej w normie https://www.walmart.com/browse/switch-2-hardware-and-software/0/0?_refineresult=true&_be_shelf_id=7433688&search_sort=100&facet=shelf_id:7433688&povid=ets_switch2_tto MKW miało być przecież po 89$? Pisałem, że niektórzy tu się za bardzo nakręcają i wieszczą czarne scenariusze, że gry będą po 4 i pół bomby. Pisałem, że ceny gier nie przekroczą 350zł, może będą jakieś wyjątki za 369zł, tak jak to było na S1, na którym BOTW i Smash były po 69e. Remastery od samego Nintendo i multiplatformy na pustych kartach nie przekroczą nawet 300zł i będą po maks 289zł. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez zdrowywariat