Opublikowano 23 godziny temu23 godz. @zdrowywariat pełna racja, poniżej dobre wieści, nie ma 4 bomb https://lowcygier.pl/preordery/pudelkowe-wydanie-mario-kart-world-oraz-donkey-kong-bananza-dostepne-w-preorderze-w-sklepie-amazon/
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. We Francji ogólnie sklepy zeszły poniżej sugerowanych. Leclerc za konsole chyba woła 439/499. Z kolei w niemieckim Media Markt za Mariana chcą te 90 euro.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Polaków stać więc media markty i inne eksperty dadzą na zapas dyche więcej
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 hour ago, Jeez_PS said: Pudełka zeld na S2 będą karty z jedynki + kod na upgrade czy normalnie wersje na S2 fizycznie na karcie? Mysle, ze bedzie wersja na S2 fizycznie ale nikt sie do tego nie odniósł. Nintendo ma w zwyczaju zaznaczać na pudełkach, kiedy trzeba coś pobrać. Nie ma takiej informacji na pudełkach switch 2 edition a same kartridże są czerwone tak jak natywne gierki.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 28 minut temu, zdrowywariat napisał(a): MKW miało być przecież po 89$? Pisałem, że niektórzy tu się za bardzo nakręcają i wieszczą czarne scenariusze, że gry będą po 4 i pół bomby. Pisałem, że ceny gier nie przekroczą 350zł, może będą jakieś wyjątki za 369zł, tak jak to było na S1, na którym BOTW i Smash były po 69e. Remastery od samego Nintendo i multiplatformy na pustych kartach nie przekroczą nawet 300zł i będą po maks 289zł. Tez o tym pisałem. Gry na x i ps5 miały byc po 350. Znajdą się i trafią, ale za 319 w dniu premiery. Dużo jest w okolicach 280-300. Tyle że gry N trzymają cenę/ przynajmniej trzymały, a teraz zobaczymy. Promocje są ale rzadko w porównaniu do Ps5 czy X. Za Zelde w dniu premiery switcha dałem mniej niż dzisiaj trzeba zapłacić.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Na pudełku jest napisane, że cartridge ze Switcha 1 + kod na upgrade. Gdzie masz napisane kod? Upgrade pack równie dobrze może być na carcie, dopóki ktoś nie otworzy pudełka to można sobie zgadywać.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 26 minutes ago, wrog said: We Francji ogólnie sklepy zeszły poniżej sugerowanych. Leclerc za konsole chyba woła 439/499. Ta, a gierki DK za 60 i MK za 70. We Francji w ogóle gierki konsolowe na premierę zawsze są w promocjach w stosunku do cen sugerowanych, nikt nie płaci 70 euro za gierki na PS5 czy XSX. Dlatego wersje cyfrowe są kuriozalne z tymi ich 69.99, co taniej można kupić płytę i do tego później sprzedać.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 12 minut temu, iluck85 napisał(a): Tez o tym pisałem. Gry na x i ps5 miały byc po 350. Znajdą się i trafią, ale za 319 w dniu premiery. Dużo jest w okolicach 280-300. Tyle że gry N trzymają cenę/ przynajmniej trzymały, a teraz zobaczymy. Promocje są ale rzadko w porównaniu do Ps5 czy X. Za Zelde w dniu premiery switcha dałem mniej niż dzisiaj trzeba zapłacić. Obstawiałem, że MKW będzie po jakieś 329zł, a najdroższe gry po 349zł, ale i w to wątpię. Na S1 wyjątkami były BOTW i Smash, ale wcale się nie dziwię, bo to były gry na maksa wypchane kontentem. Nad samym silnikiem fizyki w BOTW spędzili 4 lata, a w Smashu znajduje się 80 fighterów z wielu różnych gier, za których licencję Ninny musiało wyłożyć. Jeśli będą jakieś odosobnione przypadki za 369zł to tylko wtedy, jeśli kolejna Zelda lub Smash będą ogromne, a tak to ceny gier nie przekroczą nawet 329zł. Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez zdrowywariat
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Cyberpunk przenośnie zmienna rozdzielczość, max 720p, dwa tryby 30fps/40fps. Stacjonarnie celują w full hd i dwa tryby 30/40fps
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Przyznam, że nie brzmi to zbyt zachęcająco. Liczyłem na nieco więcej patrząc, że za chip odpowiada Nvidia i mają zaoferować DLSS. No cóż. Bez bicia mogę napisać, że nie liczyłem na wiele a i tak się zawiodłem.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No to jednak dobrze, ze mam Cyberpranka na Series X. Taniej i w lepszej jakosci.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 25 minutes ago, Daffy said: Cyberpunk przenośnie zmienna rozdzielczość, max 720p, dwa tryby 30fps/40fps. Stacjonarnie celują w full hd i dwa tryby 30/40fps No to podobnie jak na Steam Decku
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Godzinę temu, wrog napisał(a): We Francji ogólnie sklepy zeszły poniżej sugerowanych. Leclerc za konsole chyba woła 439/499. Z kolei w niemieckim Media Markt za Mariana chcą te 90 euro. https://store.nintendo.de/de/nintendo-switch-2 no tak jak mówisz, oficjalne kanały - drogo, ale na szczęście na amazonie będą dobre deale i na sprzęt i na gry Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez nero2082
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 3 minuty temu, ASX napisał(a): Podobno działa nawet lepiej niż na Steam Decku A jak działa na sd?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. No to raczej slabo, ze nowiutki Switch dziala jak kilkuletni sprzet.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Kocham tych błaznów porównujących osiągi Switcha 2 do przenośnych komputerków. Zrozumcie to w końcu, że Nintendo nie konkuruje z SteamBekami pod względem osiągów, i nie konkurowało w tej kategorii od czasów GameCube'a.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor Po co w ogóle pisać takie głupoty i wyciągać wnioski z dupy? Przecież nawet nie wiadomo czy to lata na DLSS , FSR czy internal rozdziałce.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Dlatego jak ktoś posiada Steam Decka oraz ma ogranego Switcha to nie ma za bardzo czego na Switchu 2 szukać przez najbliższe kilka miesięcy co najmniej. Pewnie takich osób wiele nie ma, ale ja akurat w tej grupie jestem
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Autor Teraz, Homelander napisał(a): Dlatego jak ktoś posiada Steam Decka oraz ma ogranego Switcha to nie ma za bardzo czego na Switchu 2 szukać przez najbliższe kilka miesięcy co najmniej. Pewnie takich osób wiele nie ma, ale ja akurat w tej grupie jestem No dobra widzę, że się zaczyna więc napiszę tylko raz. 1080/120 >>>>>>>>>>>>>>>>>> 800/90 z opcją wsadzenia do docka i 4k 60 w Metroidzie Dobranoc
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Po tym jak wyglądał Elden na oficjalnej prezentacji to już jest jasne jak to będzie wyglądało w przyszłości. Duże gry AAA z nowej generacji to dla mnie tylko ciekawostka. Więcej sensu będzie miał zakup gierek z PS4/One. No chyba ,że ktoś gra tylko na switchu to i tak przyzwyczajony.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. BOTW i TOTK ulepszone kuszą, ale nie na tyle, żeby kupić dla nich konsole na premierę. A indyczki mi na Switchu 1 śmigają jak złoto.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Przecież ich każda konsola w dniu premiery jest technologicznie lata do tyłu. 2017 wypuszczają pro controler, a on dalej technologicznie 2005 albo lepiej. Na plus czas pracy na baterii. Dla mnie fenomenem było wypuszczenie GBA bez podświetlanego ekranu.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Autor 2 minuty temu, iluck85 napisał(a): 2017 wypuszczają pro controler, a on dalej technologicznie 2005 albo lepiej. Ktoś kto trzymał go w łapach a nie wyciąga wnioski z powietrza się z tobą nie zgadza: I loved: The Nintendo Switch 2 Pro Controller could be the best gaming controller I've ever tried As simple as that. I had played everything either with the two Joy-Con 2 controllers attached to the handheld console, separate standalone, or attached to their included Grip accessory, with the results I'll comment below. But then! When the turn came for Hades 2, I picked up the Switch 2 Pro Controller and... oh my God(s). The softness of the taller, incredibly smooth sticks, the clicky feeling of both the face buttons and the D-Pad (only way I'll play Street Fighter 6 by the way). The ergonomics, the shape, the design (I'll personally go for the black and white variant). The HD Rumble 2 distributed around the unit, the added GL and GR buttons you didn't know you needed until you give them your middle finger (literally). The stereo minijack. This controller really is a game changer and to me already feels better than the Switch Pro Controller, the beloved Wii U Controller, and also the DualSense and the Xbox Controller.