Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
3 minutes ago, GearsUp said:

No dobra widzę, że się zaczyna więc napiszę tylko raz.

1080/120 >>>>>>>>>>>>>>>>>> 800/90

z opcją wsadzenia do docka i 4k 60 w Metroidzie

Dobranoc

A to wyszedł Metroid? Albo będzie na premierę? I to ten Metroid, który wygląda niemal identycznie na Switchu 1?

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 130,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Homelander napisał(a):

A to wyszedł Metroid? Albo będzie na premierę? I to ten Metroid, który wygląda niemal identycznie na Switchu 1?

Tak wygląda identycznie jak na Switchu 1, możesz opuścić już ten temat.

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Ktoś kto trzymał go w łapach a nie wyciąga wnioski z powietrza się z tobą nie zgadza:

Ale ja nawiązałem do tego że oni technologicznie zawsze są do tyłu i wymieniam ich pro controller który miał premierę w 2017 przy Switchu 1. 

Opublikowano
  • Autor

MP4 wygląda na tyle identycznie, że nawet wycięty debris z wersji S1 i podświetlone zbroje wyglądają identycznie.

5767hyujhfg.jpg

Opublikowano
4 minutes ago, GearsUp said:

MP4 wygląda na tyle identycznie, że nawet wycięty debris z wersji S1 i podświetlone zbroje wyglądają identycznie.

5767hyujhfg.jpg

To jest dla Ciebie różnica generacji i dla tej różnicy warto kupić konsolę?

Opublikowano
  • Autor

Zdajesz sobie sprawę, że to jest tylko jeden screen i jeszcze nie wiemy co dalej zostało powycinane.

Jak lubisz grać w pociętą wersję to kupuj na S1. Dobrze, że jest wybór

Opublikowano
Just now, GearsUp said:

Zdajesz sobie sprawę, że to jest tylko jeden screen i jeszcze nie wiemy co dalej zostało powycinane.

Jak lubisz grać w pociętą wersję to kupuj na S1. Dobrze, że jest wybór

Ale przecież są filmy z porównaniami. Wklejałem w temacie. Czy będzie pocięta? Nie wiem. Szczerze wątpię. Breath of the Wild na WiiU nie było i z przyjemnością skończyłem dwa razy zanim w ogóle Switcha kupiłem

Opublikowano
2 minuty temu, Homelander napisał(a):

MP4B od początku jest tworzony na S1 i tak tą grę traktuj z możliwością upgradeu na S2, a nie, jak prawdziwy pokaz możliwości S2.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
  • Autor

W ogóle co za debilizm xD Gość pyta czy warto kupić nową konsolę dla różnicy generacyjnej kiedy gry na Switcha 2 będą wychodziły ekskluzywnie tylko na niego.

Kupujesz sprzęt dla różnicy generacyjnej cokolwiek by to miało znaczyć czy dla gier?

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
Just now, GearsUp said:

W ogóle co za debilizm xD Gość pyta czy warto kupić nową konsolę dla różnicy generacyjnej kiedy gry na Switcha 2 będą wychodziły ekskluzywnie tylko na niego.

Kupujesz sprzęt dla różnicy generacyjne cokolwiek by to miało znaczyć czy dla gier?

Dla gier. Widzisz jakieś? Ja nie. Pierwszy będzie Metroid. Który będzie na Switchu. Mario Kart spoko, ale to dla mnie gra do pykania od czasu do czasu, a nie powód do kupna konsoli. Donkey Konga jakoś nie czuję póki co, może się to zmieni. Coś jeszcze?

Opublikowano

Rok lub dwa i znowu będzie płacz gdzie jest switch2pro. Multiplatformy pokazują, że zapasu mocy to system nie ma w ogóle, zostają porty starych gierek i indyki.

Oby nintendo dodatkowo wróciło do optymalizacji bo ostatnie lata na switchu to była w ich wykonaniu tragedia, praktycznie nic co wydali nie trzymało stałych fps

Opublikowano
  • Autor

Dla gier. Widzisz jakieś?

10 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Ja czekam na jeszcze jedną grę od takiego jednego zdolnego developera z Berlina, który wypuścił z premierą Switcha 1 swojego exclusive'a i teraz z premierą S2 historia zatoczy koło. Jak ktoś nie lubi kreskówkowych wyścigów to może olać Mario Karta i brać tego kosiora:

Pokaż ukrytą zawartość

screenshot04.jpg

screenshot03.jpg

screenshot05.jpg

screenshot06.jpg

screenshot01.jpg

Następca Fast RMX czyli Fast Fusion - 4k 60fps, pewnie będzie też tryb 120 fps

https://fast.shinen.com/fusion/

Opublikowano

Obyś szukał tych gier w domowym zaciszu homelander, a nie że przez następne 5 lat będziesz pisał że nic nie widzisz dla siebie i ograłeś wszystko na s1

Opublikowano
2 minuty temu, GearsUp napisał(a):
  3 minuty temu, Homelander napisał(a):

Dla gier. Widzisz jakieś?

10 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Ja czekam na jeszcze jedną grę od takiego jednego zdolnego developera z Berlina, który wypuścił z premierą Switcha 1 swojego exclusive'a i teraz z premierą S2 historia zatoczy koło. Jak ktoś nie lubi kreskówkowych wyścigów to może olać Mario Karta i brać tego kosiora:

To może być sztos niespodzianka, o którym się mało mówi.

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

Obyś szukał tych gier w domowym zaciszu homelander, a nie że przez następne 5 lat będziesz pisał że nic nie widzisz dla siebie i ograłeś wszystko na s1

Tak jak byś mnie nie znał D

1 minute ago, GearsUp said:

Ograł wszystkie 122 gry ze Switcha 1 po 10 razy. Co ty wiesz

Tylko te co chciałem

Opublikowano

Jeszcze poproszę kilka postów jak to będzie ciężko z tymi multiplatformami na switchu bo drogie i lepiej mieć ps4!

Opublikowano
  • Autor

Musisz poczekać kolego bo w sieci jeszcze nie ma filmików z działania Elden Ringa ale jak już takie będą to @Daffy nie omieszka wrzucić.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
8 minut temu, Pupcio napisał(a):

Troche jakbym wbil na forum dla wedkarzy, do tematu "morze" i mowil, ze ja nie widze dla siebie ryb w morzu, bo ogolnie sa podobne jak w rzece, nie ma jakiejs przepasci miedzy nimi, ryba to ryba, i probowal zniechecic do lowienia w Baltyku, bo na rzece mam blizej i taniej. A ze nie zlapie ekskluzywnego dla duzego slonego akwenu rekina? To mnie pierdoli, duzy sum tez jest spoko - w tamtym roku 2 razy zlowilem ladnego suma i kazdy dawal prawie tyle frajdy co rekin.

Opublikowano
Just now, Chad Davski said:

Troche jakbym wbil na forum dla wedkarzy i mowil, ze ja nie widze dla siebie ryb w morzu, bo ogolnie sa podobne jak w rzece, nie ma jakiejs przepasci miedzy nimi, ryba to ryba, i probowal zniechecic do lowienia w Baltyku, bo na rzece mam blizej i taniej. A ze nie zlapie ekskluzywnego dla duzego slonego akwenu rekina, to mnie pierdoli, duzy sum tez jest spoko - tamtym roku 2 razy zlowilem ladnego suma i kazdy dawal tyle frajdy co rekin.

Wow. Wiele porównań widziałem, ale to jest chyba jedno z najgorszych i najmniej adekwatnych :)

5 minutes ago, Sebas said:

Jeszcze poproszę kilka postów jak to będzie ciężko z tymi multiplatformami na switchu bo drogie i lepiej mieć ps4!

Na Steam Decka. Reszta się zgadza. Cyberpunk 70$ na Switchu, w nieustannych promocjach na Steamie 40 za ultimate

Opublikowano

Piękny post Dave. Rekin=Pan Donkey Kong. Mocne.

Opublikowano

Spokojnie, jak już gregu napisał, że go S2 nie interesuje i teraz jeszcze będzie przez cały dzień pisał dlaczego go nie interesuje to najdalej za miesiąc zobaczymy zdjęcie preordera w Zakupach Growych. Modus Gregandi niezmienne od lat

Opublikowano
3 minutes ago, GearsUp said:

Musisz poczekać kolego bo w sieci jeszcze nie ma filmików z działania Elden Ringa ale jak już takie będą to @Daffy nie omieszka wrzucić.

A dlaczego miałby nie wrzucić

Just now, Bzduras said:

Spokojnie, jak już gregu napisał, że go S2 nie interesuje i teraz jeszcze będzie przez cały dzień pisał dlaczego go nie interesuje to najdalej za miesiąc zobaczymy zdjęcie preordera w Zakupach Growych. Modus Gregandi niezmienne od lat

Pewnie dokładnie tak będzie :D Ale co sobie pomarudzę to moje :)

Opublikowano

Dobrze, że ja nie mam takich dylematów, brać day1, nie brać, a to gry za 4.5 bomby, a to ekran nie OLED, bo będą bolączki pierwszego rzutu, no i myszką nie będzie się dało grać.

Już weryfikuję:

S2 wygląda na dużo lepiej wykonany od S1, a analogi tym razem posiadają efekt halla.

Osoby, które miały styczność z S2 bardzo sobie chwalą jakość obrazu i granie myszką w MP4B.

Ceny gier nie przekroczą 349zł, więc o 4.5 bomby za grę nie ma mowy, śmiem nawet twierdzić, że ceny gier będą oscylować w przedziale 289-329zł.

Trochę tylko boli brak analogowych triggerów.

Jeśli chodzi zaś o gry to zapowiada się najlepsze MK ever, jest w końcu DKey, który może okazać się sztosem, MP4B, które minimum będzie trzymać poziom trylogii, a więc będzie sztosem.

To, że nie pokazali SM3D nie oznacza, że w tym roku nie wyjdzie, być może, a raczej na pewno będzie jeszcze jakiś direct w okresie wakacji, na którym ogłoszą kolejne gry na drugą część roku i początek 2026.

W tym SM3D.

Edytowane przez zdrowywariat