Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Ciężko o drugiego takiego wypaleńca jak Homelander. Ale na plus jest to, że jak już pisze tutaj to go nie ma w innych tematach!

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 109,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

No dobra, też wydaje mi się, że dostaniemy jakiegoś Mariana z okazji 40-lecia, ale pamiętam, że jak była okrągła rocznica Zeldy to dostaliśmy "tylko" Twilight Princess HD.. i tak się zastanawiam.. a może Super Mario Galaxy 2 HD ? No, a pełnoprawne Mario 3D za rok

Opublikowano
2 minutes ago, jimmy said:

Ciężko o drugiego takiego wypaleńca jak Homelander. Ale na plus jest to, że jak już pisze tutaj to go nie ma w innych tematach!

Wypaleńca? A co to ma niby znaczyć?

Opublikowano
4 minuty temu, funditto napisał(a):

No dobra, też wydaje mi się, że dostaniemy jakiegoś Mariana z okazji 40-lecia, ale pamiętam, że jak była okrągła rocznica Zeldy to dostaliśmy "tylko" Twilight Princess HD.. i tak się zastanawiam.. a może Super Mario Galaxy 2 HD ? No, a pełnoprawne Mario 3D za rok

Remasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?

Opublikowano
1 minutę temu, nero2082 napisał(a):

Remasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?

Ej wy to tak na poważne piszecie czy trollujecie?

Opublikowano

Odyssey już jest na Switcha, więc nie, ale Galaxy 2 bez pada od Wii i w 4K - yes, please

Opublikowano

Odyssey nie, zapomniałem o tej grze.

Mario 64 w nowych szatach? Galaxy? Daje 90 euro od razu Coolface

Opublikowano

Bardziej wierzę w nowy patent, niż w kontynuację, któregoś Mario: Galaxy, World, SMO.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

jesli 40 urodziny Mario

to Mario 4D

Nintendo wie jak to zrobic

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Ej wy to tak na poważne piszecie czy trollujecie?

masz 4 zapowiedziane remastery na day1 : BOTW, TOTK, Kirby, Mario Party Jamboree + Metroid Beyond

traktują to jako Nintendo Switch 2 Edition więc oczywiste jest że będą systematycznie wrzucać kolejne, wybierz sobie tytuł że Switcha z ładną graficzką która mogłaby być jeszcze fajniejsza w 4K (docked) i czekaj na premierę

Opublikowano

Rozmiary gier:

- Mario Kart World – 23,4 GB

- Donkey Kong Bananza – 10,0 GB

- GameCube Nintendo Classics – 3,5 GB

- Super Mario Jamboree Switch 2 Edition – 7,7 GB

Opublikowano
18 minut temu, nero2082 napisał(a):

Do odyssey będzie darmowe "ulepszenie" chociaż nie ma tam dokładnie napisane co ulepszą

Opublikowano

Głupszego remastera niż Last of Us Part II i tak się nie da zrobić.

Opublikowano

No dobrze, po prostu chciałem mieć jasność że już nie śmiejemy się z płatnych upgrejdów, "remasterów" kilkuletnich gier itp.

Teraz jest to już całkiem spoko ;)

Opublikowano

Płatne są tylko jak dodają content. Reszta gierek będzie chodzić lepiej za darmo przecież.

Opublikowano

Za zelde trzeba zabulić przecież a jaki dostaniemy content? Tę niedojebaną apke która ledwo działa? :jj: jedynie kirbas dostanie coś rzeczywiście fajnego

Opublikowano

No przy zeldach na siłę z tą apką wyskoczyli, żeby skasować trochę siana.

Opublikowano

Szczególnie DK mnie zdziwił. To może być bardzo uboga w zawartość gierka. Odyssey miał 6gb

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe kto pierwszy wpadnie na pomysł przeliczania GB na cenę gry

Opublikowano
3 minutes ago, GearsUp said:

Ciekawe kto pierwszy wpadnie na pomysł przeliczania GB na cenę gry

Zdaje się, że właśnie Ty to zrobiłeś

Opublikowano

Jedyna obawa co do DK u mnie, to że będzie nijaka jak Mario Odyssey. Zaliczyć i można zapomniec.

6 vs 10GB nie jest wyznacznikiem.

Opublikowano

Odysejka nijaka notlikethis Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.

Opublikowano

Bez voice actingu i rosnącego futra małpy w czasie rzeczywistym więcej niż 200pln nie mogę za to dać