Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ciężko o drugiego takiego wypaleńca jak Homelander. Ale na plus jest to, że jak już pisze tutaj to go nie ma w innych tematach!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No dobra, też wydaje mi się, że dostaniemy jakiegoś Mariana z okazji 40-lecia, ale pamiętam, że jak była okrągła rocznica Zeldy to dostaliśmy "tylko" Twilight Princess HD.. i tak się zastanawiam.. a może Super Mario Galaxy 2 HD ? No, a pełnoprawne Mario 3D za rok
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 2 minutes ago, jimmy said:Ciężko o drugiego takiego wypaleńca jak Homelander. Ale na plus jest to, że jak już pisze tutaj to go nie ma w innych tematach!Wypaleńca? A co to ma niby znaczyć?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 minuty temu, funditto napisał(a):No dobra, też wydaje mi się, że dostaniemy jakiegoś Mariana z okazji 40-lecia, ale pamiętam, że jak była okrągła rocznica Zeldy to dostaliśmy "tylko" Twilight Princess HD.. i tak się zastanawiam.. a może Super Mario Galaxy 2 HD ? No, a pełnoprawne Mario 3D za rokRemasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 minutę temu, nero2082 napisał(a):Remasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?Ej wy to tak na poważne piszecie czy trollujecie?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Odyssey już jest na Switcha, więc nie, ale Galaxy 2 bez pada od Wii i w 4K - yes, please
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Odyssey nie, zapomniałem o tej grze.Mario 64 w nowych szatach? Galaxy? Daje 90 euro od razu
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Bardziej wierzę w nowy patent, niż w kontynuację, któregoś Mario: Galaxy, World, SMO. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez zdrowywariat
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 6 minut temu, drozdu7 napisał(a):Ej wy to tak na poważne piszecie czy trollujecie?masz 4 zapowiedziane remastery na day1 : BOTW, TOTK, Kirby, Mario Party Jamboree + Metroid Beyondtraktują to jako Nintendo Switch 2 Edition więc oczywiste jest że będą systematycznie wrzucać kolejne, wybierz sobie tytuł że Switcha z ładną graficzką która mogłaby być jeszcze fajniejsza w 4K (docked) i czekaj na premierę
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Rozmiary gier:- Mario Kart World – 23,4 GB- Donkey Kong Bananza – 10,0 GB- GameCube Nintendo Classics – 3,5 GB- Super Mario Jamboree Switch 2 Edition – 7,7 GB
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 18 minut temu, nero2082 napisał(a):Remasterek byłoby zrobić najłatwiej i najszybciej, SM Odyssey w 4K60, kto by nie chciał?Do odyssey będzie darmowe "ulepszenie" chociaż nie ma tam dokładnie napisane co ulepszą
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Głupszego remastera niż Last of Us Part II i tak się nie da zrobić.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No dobrze, po prostu chciałem mieć jasność że już nie śmiejemy się z płatnych upgrejdów, "remasterów" kilkuletnich gier itp.Teraz jest to już całkiem spoko ;)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Płatne są tylko jak dodają content. Reszta gierek będzie chodzić lepiej za darmo przecież.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Za zelde trzeba zabulić przecież a jaki dostaniemy content? Tę niedojebaną apke która ledwo działa? :jj: jedynie kirbas dostanie coś rzeczywiście fajnego
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No przy zeldach na siłę z tą apką wyskoczyli, żeby skasować trochę siana.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Szczególnie DK mnie zdziwił. To może być bardzo uboga w zawartość gierka. Odyssey miał 6gb
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Ciekawe kto pierwszy wpadnie na pomysł przeliczania GB na cenę gry
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minutes ago, GearsUp said:Ciekawe kto pierwszy wpadnie na pomysł przeliczania GB na cenę gryZdaje się, że właśnie Ty to zrobiłeś
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Jedyna obawa co do DK u mnie, to że będzie nijaka jak Mario Odyssey. Zaliczyć i można zapomniec. 6 vs 10GB nie jest wyznacznikiem.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Odysejka nijaka Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Bez voice actingu i rosnącego futra małpy w czasie rzeczywistym więcej niż 200pln nie mogę za to dać