Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 minut temu, Bzduras napisał(a):Odysejka nijaka Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.Dla mnie najsłabszy Mario, level z miastem TRAGICZNY. Gra mi nie usiadła totalnie. Zaliczyłem, napisy końcowe i to tyle.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 minut temu, GearsUp napisał(a):Przyzwyczajenia z plejki gdzie lektor mówi co trzeba robićDonki kong z bajdurzeniem alohy co 10 sekund gdzie kopać żeby dostać się do bananów
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.Metroid Prime 4: Beyond’s Switch 2 Edition, meanwhile, supports mouse controls with Joy-Con 2, and multiple display modes such as Quality Mode, which runs at 60fps in 4K when docked, or 1080p at 60fps on handheld; and Performance Mode, which runs a 120fps in 1080p when docked, or 120fps in 720p in handheld mode. All modes support HDR.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.4k/120 w day1 updejcie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.Chodzi o to, że dev kity były bez outputu 4k i miało go nie być wcale. Tak przynajmniej forumowi eksperci mówili
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Na lekko zegarek albo kalkultaor ruszy, w 4k ciekawe czy sklep bedzie zamulal tak jak teraz😁
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie no, to 4K to będzie chyba z jakiejś podłej rozdziałki xD Pragnę przypomnieć jak ten sprzęt odpala cymbergaja.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 22 minuty temu, nero2082 napisał(a):treehouse zaraz, gierki third party dzisiajPokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposób
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 19 minutes ago, Sebas said:Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.Na luzie ukończysz na Switchu 2, bez obaw
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minute ago, Sebas said:Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.Nie zapomnij zabrać do plecaka telewizora żeby pograć poza domem
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 11 minut temu, GearsUp napisał(a):Pokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposóbOglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor Teraz, tjery napisał(a):Oglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.No kamerka chyba tylko do dokupienia
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):No kamerka chyba tylko do dokupieniaW Mario Karcie split screen jest? Ogólnie takie gry na powiedzmy 3 osoby mają na Switchu splitscreena?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Autor Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałemO teraz jest nawet
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałemO teraz jest nawetTa, ale oni nie grają splita, tylko multi.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Grają po 2 na jednym urządzeniu. W poprzedniku był split na 4. Tutaj jeszcze nie pokazali.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. podobno pasuje dowolna kamerka z USB-Cten Mario Kart wygląda wybitnie, w końcu wyższa rozdziałka dojechała na Nintendo zrzutka info z DF, liczyli pixele ze streamu:MK World: 1440p60Donkey Kong: 1080p60Duskbloods: 1080p30 (with stable frame pacing)Elden Ring: 1080p30? (capture seems juddery but frame pacing is stable, likely a higher frame rate or uncapped converted to 30FPS video)Cyberpunk 2077: 720p~1080p30 (one shot at 540p30 but seems to be from handheld mode, includes DLC that wasn't possible on last gen)FF7 Remake: 1080p30 (with frame pacing issues)THPS3+4: 4k60Botw/totk S2: 1440p60Metroid Prime: Seems 4k but unable to be sure because of AA