Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 109,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

Troche tych rozgadanych małp na forum by się znalazło...

Opublikowano
  • Autor

Przyzwyczajenia z plejki gdzie lektor mówi co trzeba robić

Opublikowano

8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Odysejka nijaka notlikethis Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.

Dla mnie najsłabszy Mario, level z miastem TRAGICZNY. Gra mi nie usiadła totalnie. Zaliczyłem, napisy końcowe i to tyle.

Opublikowano
8 minut temu, GearsUp napisał(a):

Przyzwyczajenia z plejki gdzie lektor mówi co trzeba robić

Donki kong z bajdurzeniem alohy co 10 sekund gdzie kopać żeby dostać się do bananów banderas

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.

Metroid Prime 4: Beyond’s Switch 2 Edition, meanwhile, supports mouse controls with Joy-Con 2, and multiple display modes such as Quality Mode, which runs at 60fps in 4K when docked, or 1080p at 60fps on handheld; and Performance Mode, which runs a 120fps in 1080p when docked, or 120fps in 720p in handheld mode. All modes support HDR.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

4k/120 w day1 updejcie banderas

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Chodzi o to, że dev kity były bez outputu 4k i miało go nie być wcale. Tak przynajmniej forumowi eksperci mówili

Opublikowano

Na lekko zegarek albo kalkultaor ruszy, w 4k ciekawe czy sklep bedzie zamulal tak jak teraz😁

Opublikowano

Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, nero2082 napisał(a):

treehouse zaraz, gierki third party dzisiaj

Pokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposób

Opublikowano
19 minutes ago, Sebas said:

Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.

Na luzie ukończysz na Switchu 2, bez obaw

Opublikowano

Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.

Opublikowano
1 minute ago, Sebas said:

Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.

Nie zapomnij zabrać do plecaka telewizora żeby pograć poza domem

Opublikowano
11 minut temu, GearsUp napisał(a):

Pokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposób

Oglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, tjery napisał(a):

Oglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.

No kamerka chyba tylko do dokupienia

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

No kamerka chyba tylko do dokupienia

W Mario Karcie split screen jest? Ogólnie takie gry na powiedzmy 3 osoby mają na Switchu splitscreena?

Opublikowano
  • Autor

Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałem

O teraz jest nawet

Opublikowano
1 minutę temu, GearsUp napisał(a):

Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałem

O teraz jest nawet

Ta, ale oni nie grają splita, tylko multi.

Opublikowano

Grają po 2 na jednym urządzeniu. W poprzedniku był split na 4. Tutaj jeszcze nie pokazali.

Opublikowano

podobno pasuje dowolna kamerka z USB-C

ten Mario Kart wygląda wybitnie, w końcu wyższa rozdziałka dojechała na Nintendo

zrzutka info z DF, liczyli pixele ze streamu:

MK World: 1440p60

Donkey Kong: 1080p60

Duskbloods: 1080p30 (with stable frame pacing)

Elden Ring: 1080p30? (capture seems juddery but frame pacing is stable, likely a higher frame rate or uncapped converted to 30FPS video)

Cyberpunk 2077: 720p~1080p30 (one shot at 540p30 but seems to be from handheld mode, includes DLC that wasn't possible on last gen)

FF7 Remake: 1080p30 (with frame pacing issues)

THPS3+4: 4k60

Botw/totk S2: 1440p60

Metroid Prime: Seems 4k but unable to be sure because of AA