Opublikowano piątek o 13:054 dni 8 minut temu, Bzduras napisał(a):Odysejka nijaka Kogoś tu czeka zakup gitary elektrycznej, bo w gierkach to nie ma za bardzo czego już szukać.Dla mnie najsłabszy Mario, level z miastem TRAGICZNY. Gra mi nie usiadła totalnie. Zaliczyłem, napisy końcowe i to tyle.
Opublikowano piątek o 13:124 dni 8 minut temu, GearsUp napisał(a):Przyzwyczajenia z plejki gdzie lektor mówi co trzeba robićDonki kong z bajdurzeniem alohy co 10 sekund gdzie kopać żeby dostać się do bananów
Opublikowano piątek o 13:284 dni 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.Metroid Prime 4: Beyond’s Switch 2 Edition, meanwhile, supports mouse controls with Joy-Con 2, and multiple display modes such as Quality Mode, which runs at 60fps in 4K when docked, or 1080p at 60fps on handheld; and Performance Mode, which runs a 120fps in 1080p when docked, or 120fps in 720p in handheld mode. All modes support HDR.
Opublikowano piątek o 13:284 dni 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.4k/120 w day1 updejcie
Opublikowano piątek o 13:284 dni Autor 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Ocb z tym 4K/60 na Switchu xDDDD Nieźle niektórzy odlecieli.Chodzi o to, że dev kity były bez outputu 4k i miało go nie być wcale. Tak przynajmniej forumowi eksperci mówili
Opublikowano piątek o 13:294 dni Na lekko zegarek albo kalkultaor ruszy, w 4k ciekawe czy sklep bedzie zamulal tak jak teraz😁
Opublikowano piątek o 13:414 dni Nie no, to 4K to będzie chyba z jakiejś podłej rozdziałki xD Pragnę przypomnieć jak ten sprzęt odpala cymbergaja.
Opublikowano piątek o 13:534 dni Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.
Opublikowano piątek o 14:094 dni Autor 22 minuty temu, nero2082 napisał(a):treehouse zaraz, gierki third party dzisiajPokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposób
Opublikowano piątek o 14:134 dni 19 minutes ago, Sebas said:Szkoda, że ten steam deck to takie stare chujostwo bo może bym kupił. Nawet space marine 2 w komforcie nie można ukończyć.Na luzie ukończysz na Switchu 2, bez obaw
Opublikowano piątek o 14:164 dni Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.
Opublikowano piątek o 14:184 dni 1 minute ago, Sebas said:Ukończę na xsx jak mi się zachce zamiast grać na bieda ustawieniach.Nie zapomnij zabrać do plecaka telewizora żeby pograć poza domem
Opublikowano piątek o 14:244 dni 11 minut temu, GearsUp napisał(a):Pokazują dodatkowy content w grach Nintendo i ten joy con jako myszka to coś więcej niż typowa myszka bo mozna rotować przedmiotami na boki, no spora swoboda z tym związana. Ależ będzie się przyjemnie grało w jakiegoś golfika w ten sposóbOglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.
Opublikowano piątek o 14:254 dni Autor Teraz, tjery napisał(a):Oglądam, zielony jestem w temacie Switcha, ta gierka np. co teraz była co utrzymywali grzybki na głowie, to starczy sama konsola czy jakieś kamerki się dokupuje, kontrolery itd? Bo bym wziął sobie S2, żeby z dzieciakami popykać.No kamerka chyba tylko do dokupienia
Opublikowano piątek o 14:264 dni Teraz, GearsUp napisał(a):No kamerka chyba tylko do dokupieniaW Mario Karcie split screen jest? Ogólnie takie gry na powiedzmy 3 osoby mają na Switchu splitscreena?
Opublikowano piątek o 14:274 dni Autor Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałemO teraz jest nawet
Opublikowano piątek o 14:294 dni 1 minutę temu, GearsUp napisał(a):Split dla 4 osób max chyba z tego co widziałemO teraz jest nawetTa, ale oni nie grają splita, tylko multi.
Opublikowano piątek o 14:354 dni Grają po 2 na jednym urządzeniu. W poprzedniku był split na 4. Tutaj jeszcze nie pokazali.
Opublikowano piątek o 14:374 dni podobno pasuje dowolna kamerka z USB-Cten Mario Kart wygląda wybitnie, w końcu wyższa rozdziałka dojechała na Nintendo zrzutka info z DF, liczyli pixele ze streamu:MK World: 1440p60Donkey Kong: 1080p60Duskbloods: 1080p30 (with stable frame pacing)Elden Ring: 1080p30? (capture seems juddery but frame pacing is stable, likely a higher frame rate or uncapped converted to 30FPS video)Cyberpunk 2077: 720p~1080p30 (one shot at 540p30 but seems to be from handheld mode, includes DLC that wasn't possible on last gen)FF7 Remake: 1080p30 (with frame pacing issues)THPS3+4: 4k60Botw/totk S2: 1440p60Metroid Prime: Seems 4k but unable to be sure because of AA