Opublikowano wtorek o 08:192 dni Autor 2 minuty temu, NemoKOF napisał(a):Szkoda, że minęła era sprzętów, które można zabierać w podróż bez plecaka Dziadku i co ty byś zobaczył na takim małym ekraniku gdyby się mieścił w kieszeni
Opublikowano wtorek o 08:222 dni Dzisiaj w podróż pociągiem wciąż wolę PSP lub 3DSa niż Switcha. Poręczny, długo działa na baterii i mieści się w kieszeni płaszcza (także na uczelnię).
Opublikowano wtorek o 08:232 dni Ja tam dalej liczę na 5.5 cala w Lite 2. Gdzieś tam w głębi może na oleda no ale nie oszukujmy się xd Jedyne co ich do tego zmusi to brak małych ekranów 120hz lcd.
Opublikowano wtorek o 08:262 dni 5 minut temu, GearsUp napisał(a):Dziadku i co ty byś zobaczył na takim małym ekraniku gdyby się mieścił w kieszeni Różnicę między LCD i OLEDem. Jak dorośniesz też zobaczysz.
Opublikowano wtorek o 12:162 dni 1 godzinę temu, GearsUp napisał(a):I tak kupię ale ładna propaganda wjechała xd
Opublikowano wtorek o 13:302 dni Yoshida (emerytowany szef PlayStation) zawiedziony switchem2, twierdzi że robiąc sprzęt różniący się tylko mocą względem starszego Nintendo traci swoją tożsamość podążając drogą reszty
Opublikowano wtorek o 13:342 dni Autor +1 dla emeryta, wypuszczając Karta różniącego się tylko otwartymi trasami i niczym więcej Nintendo traci resztki tożsamości
Opublikowano wtorek o 13:412 dni Nie wiem, czy tracą tożsamość, ale wiem, że gdyby Valve zapowiedziało Steam Decka 2 to jarałbym się pod sufit, a Switch 2 wywołuje, póki co, jedynie wzruszenie ramion
Opublikowano wtorek o 13:592 dni Ale ten Switchunio wjedzie, czerwiec, zimne piwerko, kiełba z grilla, leżaczek
Opublikowano wtorek o 14:372 dni Autor 54 minuty temu, Homelander napisał(a):Nie wiem, czy tracą tożsamość, ale wiem, że gdyby Valve zapowiedziało Steam Decka 2 to jarałbym się pod sufit, a Switch 2 wywołuje, póki co, jedynie wzruszenie ramionA czym tak bardzo ten Steam Deck 2 się będzie różnił od obecnego, że wywołuje w tobie taką ekscytację?
Opublikowano wtorek o 14:402 dni Jak już zrobią jakąś fajną grę pod ten sprzęt to spokojnie przymknie się oko na za duży rozmiar, biedaekran dla fanów granatowo-szarej czerni i potencjalnie trzeszczące w portach joycony.Jak na razie system sellera żadnego nie zapowiedzieli, Mario karty spoko, 100zł mogę kiedyś za nie dać. Donkey Kong - mimo mojej wielkiej miłości do tej serii od czasów SNES (mam trzy pierwsze części na cartach) - wygląda to na pokaz możliwości konsoli kosztem grywalności. Obym się mylił. O ile DKCReturns kupiłem 3 razy, z czego dwa w cenie premierowej, Tropical Freeze dwa razy w premierowych cenach to ta odsłona dla mnie jest warta również 100zł kiedyś używka. Metroid - spoko - ale Doom to to raczej nie jest więc nie powinien też kosztować więcej od Dooma, a właściwie powinien kosztować sporo mniej.Jakie gry by mnie przekonały? Nie wiem. Na pewno ucieszyłoby mnie gdyby np. Ninja Gaiden 2 i 3 z trylogii, która pojawiła się jakiś czas temu zaczęły działać rozsądniej. Dla niewtajemniczonych - jest tam zmienna rozdzielczość dla zachowania płynności + zerowa optymalizacja = bitwa pixeli w gorących momentach. Do pary z oledem już tylko to spowodowałoby mój premierowy zakup, a tak to meh. Kocham nadal mojego Switcha 1 oledziaka i mogę go używać jeszcze bardzo długo - i tak nie przejdę wszystkich gier, które mam w pudełkach bo nikt tyle nie żyje. Edytowane wtorek o 14:422 dni przez Wieslaw
Opublikowano wtorek o 14:542 dni Fajnie, fajnie. Ale co ma Doom do Metroida,bo tego jednego nie zrozumiałem
Opublikowano wtorek o 14:562 dni Autor 1 minutę temu, Homelander napisał(a):Ale co ma Doom do Metroida,Tylko tyle, że jest słabszą grą
Opublikowano wtorek o 15:112 dni 29 minut temu, GearsUp napisał(a):A czym tak bardzo ten Steam Deck 2 się będzie różnił od obecnego, że wywołuje w tobie taką ekscytację?Większa moc co przełoży się na odpalanie każdej gry z biblioteki w wyższej rozdzielczości i klatkarzu ZA DARMO, pełna wsteczna kompatybilność ZA DARMO, online i save w chmurze ZA DARMO, możliwość emulacji jeszcze większej ilości sprzętu(kto wie może i switcha2?), możliwość odpalania najnowszych multiplatform, dalszy dostęp do największej biblioteki gier na świecie łącznie z pozycjami od Sony i Microsoftu.
Opublikowano wtorek o 15:132 dni 1 minute ago, Daffy said:Większa moc co przełoży się na odpalanie każdej gry z biblioteki w wyższej rozdzielczości i klatkarzu ZA DARMO, pełna wsteczna kompatybilność ZA DARMO, online i save w chmurze ZA DARMO, możliwość emulacji jeszcze większej ilości sprzętu(kto wie może i switcha2?), możliwość odpalania najnowszych multiplatform, dalszy dostęp do największej biblioteki gier na świecie łącznie z pozycjami od Sony i Microsoftu.Wszystko to co napisał Daffy wyłączając nie interesujące mnie możliwości emulacyjne.
Opublikowano wtorek o 15:132 dni Autor 1 minutę temu, Daffy napisał(a):pełna wsteczna kompatybilność ZA DARMOZ tym bym mocno polemizował bo już teraz dla pierwszego SD biblioteka nie jest kompletna. Dalsza kustomizacja bebechów jeszcze bardziej zawęży tę listę. Edytowane wtorek o 15:142 dni przez GearsUp
Opublikowano wtorek o 15:142 dni 19 minut temu, Homelander napisał(a):Fajnie, fajnie. Ale co ma Doom do Metroida,bo tego jednego nie zrozumiałemfps strzelanka z otwieraniem przejść?
Opublikowano wtorek o 15:152 dni 1 minutę temu, Pupcio napisał(a):Czyli taki pc2? Ale to już jest dawno dostępneDobrze wiem że wiesz bo przecież od dobrych kilku lat tylko z tego systemu korzystasz.
Opublikowano wtorek o 15:152 dni Just now, GearsUp said:Z tym bym mocno polemizował bo już teraz dla pierwszego SD bibliotek nie jest kompletna. Dalsza kustomizacja bebechów jeszcze bardziej zawęży tę listę.To znaczy co jest niekompletne? Pomijając multiplayerówki z antycheatem (absolutnie poza moim zainteresowaniem). Biblioteka Steam Decka jest absolutnie poza zasięgiem jakiejkolwiek konsoli i to w ogóle nie podlega dyskusji1 minute ago, Wieslaw said:fps strzelanka z otwieraniem przejść?Rozumiem, że w Metroid Prime żadnego nie grałeś? Bo Metroid Prime to nie jest fps strzelanka, a już na pewno nie coś co można postawić w jednym rzędzie z Doomem
Opublikowano wtorek o 15:172 dni Autor Teraz, Homelander napisał(a):To znaczy co jest niekompletne? Pomijając multiplayerówki z antycheatem (absolutnie poza moim zainteresowaniem). Biblioteka Steam Decka jest absolutnie poza zasięgiem jakiejkolwiek konsoli i to w ogóle nie podlega dyskusjiJeżeli nie ma w tej bibliotece gier Nintendo to znaczy, że jest to bieda biblioteka z sypiącymi się regałami i wyżartymi stronami przez szczury.
Opublikowano wtorek o 15:272 dni 31 minut temu, GearsUp napisał(a):Tylko tyle, że jest słabszą grą#odklejeniec
Opublikowano wtorek o 15:282 dni 30 minut temu, GearsUp napisał(a):Tylko tyle, że jest słabszą grąDoom jest tak samo słabszą grą jak Fifa od NBA albo GT7 od Wipeouta. Edytowane wtorek o 15:302 dni przez tjery
Opublikowano wtorek o 15:322 dni Autor 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):#odklejeniecObudź mnie jak jakiś doom dojdzie do 90