Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
13 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Jak ktoś wygina konsolę jak małpa to w końcu złapią

Z pewnością tak było - każdy w trakcie testu jedyne co robił to wyginał biednego S2 który normalnie działałby jak złoto, ale gracze się na nim wyzywają :((((

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 144,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

• Nowobogackim Polakom nie przeszkadzają gierki za $90, a na discordzie i reddicie ludzie z bogatszych krajów narzekają, że nie dadzą tyle za gierke dla dzieci. Po premierze Astro Bota mase wpisów widzi

• Nie wiem czy nintendo zaryzykuje prezentacje po wczorajszej analizie Krycha. Imo cały projekt poszedł do kosza i na nowy kombajn big n przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać

Opublikowano

No testują, więc jak robi to kilkaset osób to wiadomo że w końcu się poluzuje jak p00lka. Zobacz sobie jakiś filmik, w domowych warunkach nikt tak nie traktuje biednych konsolek. Nie żebym był pewnym jakości wykonania tego elementu po s1

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Z pewnością tak było - każdy w trakcie testu jedyne co robił to wyginał biednego S2 który normalnie działałby jak złoto, ale gracze się na nim wyzywają :((((

No testowali i to dosyć mocno, widać to było też na filmach na yt. Wyrywali na siłę bez używania przycisku rozłączenia, jakiś wpływ na luz to może mieć.

Mi to tam rybka, czekam na Lite :) a ta wersja konsoli będzie jako stacjonarka pod TV.

Opublikowano

Ciekawe czy któraś z redakcji bliżej 5 czerwca dostanie swoją sztukę na stan czy do premiery jedyny kontakt świata z konsolą to tylko będą te pokazy. Mega ciekaw jestem pracy baterii, zasięgów joyconow czy gierek z s1 czy odpalają się w trybie stacjonarnym grając przenośnie na Switch2.

Opublikowano

Grucha i Izabela Łęcka dostaną w pierwszej kolejności banderas